SPANK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα Χτές προστέθηκε στην οικογένεια ενα σκυλάκι 45 ημερών περίπου απογαλακτισμένο το οποίο ειναι ημίαιμο πίνσερ διασταύρωση τσιουάουα ή γιορκσάιρ μας ειπε ο κτηνίατρος που το εξέτασε και το βρήκε υγιέστατο. Επειδή θα πάω να του πάρω ξηρά τροφή για μωρά υπάρχει κατι συγεκριμένο που πρέπει να του πάρω κάποια συγκεκριμένη μάρκα ή να ρωτήσω στο pet shop και οτι μου δώσουν ? Ευχαριστώ
iolina Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Ίσως το θέμα είναι η ποσότητα κ οχι η μαρκα..
SPANK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, iolina είπε Ίσως το θέμα είναι η ποσότητα κ οχι η μαρκα.. Γνωρίζω οτι δεν θέλει μεγάλη ποσόστητα , κάνω όμως την ερώτηση διότι πρώτη φορά έρχεται στην κατοχή μου σκυλάκι , 17 χρόνια είχα γατα
moure Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Πάρε την royal canine την starter που είναι ειδική για σκυλιά τόσο μικρής ηλικίας και κάθεται καλά στο στομαχάκι των κουταβιων. 1
Green Dragon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, SPANK είπε Γνωρίζω οτι δεν θέλει μεγάλη ποσόστητα , κάνω όμως την ερώτηση διότι πρώτη φορά έρχεται στην κατοχή μου σκυλάκι , 17 χρόνια είχα γατα Η κάθε τροφή έχει έναν πίνακα που αναφέρει την ημερήσια δοσολογία με βάση τη ράτσα, την ηλικία και το βάρος. Πάρε μια καλή premium τροφή Π.χ. royal canin και κατά προτίμηση από e-shop. Θα σου έρθει αρκετά πιο φθηνή.
villasg Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Τα μωρα θελουν ποιοτητα , δες την ACANA PUPPY SMALL BREED 1
Anorymous Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 θα προτεινα eukanuba νομιζω ειναι τοπ
SPANK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις
rosgr100 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω αν το αντέχει η τσέπη σου πας είτε σε Αcana είτε σε Orijen. Υπόψιν είναι μεν ακριβές αλλά λόγω της ποιοτητας τους, οτι δεν περιέχουν σιτηρά και ότι έχουν Μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεϊνών θα ταιζεις λιγότερη ποσότητα από άλλες αρα ίσως να σου βγαίνει φθηνότερα στο τέλος του μήνα. Υπάρχουν ειδικές που είναι για κουταβια. Μακριά από Royal canine απαράδεκτη τροφη γεμάτη πλευρά και σιτηρα, προκειτε για σκουπίδι. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από rosgr100
Green Dragon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Υπόψιν ότι η acana (για λαμπραντόρ) μου έβγαινε σχεδόν διπλάσια τιμή από τις άλλες. Το θεωρώ υπερβολή!
JustGud Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Οποιαδήποτε τροφή ανάπτυξης μια χαρά θα του είναι... Ξέρω κουτάβια που μεγάλωσαν με ψωμί και γάλα και σήμερα είναι υγιέστατοι σκύλαροι. 1
moure Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Η Acana και η Origen προκαλούν παρά πολλές φορές διάρροιες,ειδικά σε κουτάβια.Το βασικοτερο σε αυτήν την ηλικία όμως είναι να στρώσει το στομάχι τους.Η royal καλώς η κακώς ταιριάζει σε όλα σχεδόν τα σκυλιά στην Ελλάδα και δεν προκαλεί τέτοια προβλήματα,αργότερα όταν μεγαλώσει λίγο ο σκύλος μπορεί κάποιος να πειραματιστεί και να βρει μια ποιοτικότερη τροφή. Να σημειώσω ότι το ένα από τα 3 σκυλιά που έχω το ταΐζω ακανα. 1
ny_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, SPANK said: Καλησπέρα Χτές προστέθηκε στην οικογένεια ενα σκυλάκι 45 ημερών περίπου απογαλακτισμένο το οποίο ειναι ημίαιμο πίνσερ διασταύρωση τσιουάουα ή γιορκσάιρ μας ειπε ο κτηνίατρος που το εξέτασε και το βρήκε υγιέστατο. Επειδή θα πάω να του πάρω ξηρά τροφή για μωρά υπάρχει κατι συγεκριμένο που πρέπει να του πάρω κάποια συγκεκριμένη μάρκα ή να ρωτήσω στο pet shop και οτι μου δώσουν ? Ευχαριστώ Αρχικά... Λάθος έπραξες και πήρες το μωρό μακρυά από την μαμά του γιατί δεν έχει απογαλακτιστει πλήρως. Έπρεπε να περιμένεις να περάσουν 60 μέρες και μετα. Επίσης, δεν παίρνουμε σκυλί ποτέ από ιδιώτες παρά μόνο από σωστούς εκτροφείς που εκτρέφουν μια συγκεκριμένη φυλή. Θα μπορούσες να υιοθετήσεις κάποιο από τα χιλιάδες αδέσποτα και θα βοηθούσες κ πολύ. Ο γιατρός σας σας έκανε αποπαρασιτωση; Σας έδωσε κάποιο χάπι/παστα για τα ενδοπαρασιτα; Πλάνο Εμβολιασμών; Σαν γιατρός η συμβουλή μου στο θέμα της τροφής είναι πάντα μια. Ακούει στο όνομα royal canin, στην δική σου περίπτωση ο κωδικός small junior. Να κοιτάξεις τώρα που είναι μωρό να του δίνεις ξηρά πλούσια σε πρωτεΐνη για να έχει μια ισορροπία στην ανάπτυξη του, δοσολογία ανάλογα τα κιλά του, γράφει η συσκευασία πίσω. Μπορείς αν θέλεις να προσθέτεις 2,3 κουταλιές της σούπας χλιαρό νερό μέσα στην κροκετα για να μαλακώνει και να είναι πιο εύκολη στην βρώση από το μωρό. Τροφές /κονσέρβες από σούπερ μάρκετ τις ξεχνάς. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από ny_ 1
SPANK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, ny_ είπε Αρχικά... Λάθος έπραξες και πήρες το μωρό μακρυά από την μαμά του γιατί δεν έχει απογαλακτιστει πλήρως. Έπρεπε να περιμένεις να περάσουν 60 μέρες και μετα. Επίσης, δεν παίρνουμε σκυλί ποτέ από ιδιώτες παρά μόνο από σωστούς εκτροφείς που εκτρέφουν μια συγκεκριμένη φυλή. Θα μπορούσες να υιοθετήσεις κάποιο από τα χιλιάδες αδέσποτα και θα βοηθούσες κ πολύ. Ο γιατρός σας σας έκανε αποπαρασιτωση; Σας έδωσε κάποιο χάπι/παστα για τα ενδωπαρασιτα; Πλάνο Εμβολιασμών; Σαν γιατρός η συμβουλή μου στο θέμα της τροφής είναι πάντα μια. Ακούει στο όνομα royal canin, στην δική σου περίπτωση ο κωδικός small medium junior. Να κοιτάξεις τώρα που είναι μωρό να του δίνεις ξηρά πλούσια σε πρωτεΐνη για να έχει μια ισορροπία στην ανάπτυξη του, δοσολογία ανάλογα τα κιλά του, γράφει η συσκευασία πίσω. Μπορείς αν θέλεις να προσθέτεις 2,3 κουταλιές της σούπας χλιαρό νερό μέσα στην κροκετα για να μαλακώνει και να είναι πιο εύκολη στην βρώση από το μωρό. Τροφές /κονσέρβες από σούπερ μάρκετ τις ξεχνάς. To σκυλάκι μας το έδωσε ο κτηνίατρος μας απεθείας απο κάποιον που είχε γεννήσει η σκύλα του και μας έδωσε ενα απο τα κουτάβια περίπου 45 50 ημερών , απο τα λεγόμενα του κτηνιάτρου που ξανα λέω εκείνος μας το έδωσε ειναι υγιέστατο αφου το εξέτασε εχει πολύ καλό βάρος και καθαρό. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές
ny_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 3 minutes ago, SPANK said: To σκυλάκι μας το έδωσε ο κτηνίατρος μας απεθείας απο κάποιον που είχε γεννήσει η σκύλα του και μας έδωσε ενα απο τα κουτάβια περίπου 45 50 ημερών , απο τα λεγόμενα του κτηνιάτρου που ξανα λέω εκείνος μας το έδωσε ειναι υγιέστατο αφου το εξέτασε εχει πολύ καλό βάρος και καθαρό. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές Να αλλάξεις άμεσα κτηνίατρο είναι η συμβουλή μου.. Άμεσα.. Οτιδήποτε άλλο χρειαστείς στείλε μου pm. Να είσαι καλά, και καλή δύναμη με την φάτσα.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα