Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα είχα κάνει ένα θέμα παλιότερα στα νέα συστήματα, για μπάτζετ  πσ  να παίζει Normal Settings νέων παιχνίδιων σε 30-60 fps οχι τπτ εξτριμ. Με το κόστος των gpu είχα και κάποιες προτάσεις για αναμονή των ryzen 2 που έχουν ενσωματωμένη. Μιας και και κυκλοφορεί πλέον, έκανα κάτι αναζητήσεις είδα και κάποια βίντεο YouTube και έχω κάποιες απορίες. 

1)καταρχην παίζει τπτ ασυμβατότητα με συγκεκριμένες mobo? Σε παιχνίδια είδα να κρασαρει σε ορισμένους. Θα βγουν νέες η περιμένουμε updates? 

Είχε επίσης αναφορές ότι και στο ryzen 1 έκανε παροιμία στην αρχή. 

2)πόσο ραμ χρειάζεται? Σκέφτομαι γειά 8ρα και κυρίως σε τι ταχύτητα? 

3)κάποιοι σαν απόδόσεις λενε καλύτερα σε i3 με μια τυπική gpu. Αυτό γιατί ? λόγω απουσίας gpu η εννλακτικη υλοποίηση θα αποδίδει καλύτερα στο παρόν αλλά ο ryzen 2 θα είναι πιο Future proof? Εδικά σε περίπτωση πτώσης των καρτών η αγορά μτχ? Κατι τέτοιο? 

4)την έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις στη πράξη! Σε αρκετά βίντεο κράζουν σειρά κάποια λένε και θετικά. 

5)εγώ στο δεκαετίας πσ μου έχω μια radeon 7700 1gb των 60 ευρώ. Αυτή θα έιναι καλύτερη για προσωρινά από αυτή της ryzen 

Δημοσ.

1) Mobos με παλιότερες εκδόσεις bios (προ pinnacle ridge agesa 1.1.0.0) δε βλέπουν τα νέα apu. Χρειάζεσαι έναν ryzen πρώτης γενιάς ή μια A-series apu 7ής γενιάς σε ΑΜ4 για να φλασάρεις το νέο bios ώστε να δει μετά η mobo τον 2200g/2400g . Το ποιες mobo έχουν updated bios και ποιες όχι ούτε η ίδια η amd δε γνωρίζει.:o

2) Αν πας σε 2200G/2400G θα χρειαστείς οπωσδήποτε 2 sticks όσο το δυνατόν υψηλότερης ταχύτητας. 8 GB είναι αρκετά για ένα τέτοιο μηχάνημα. Μια καλή περίπτωση είναι αυτές:

https://www.skroutz.gr/s/11913192/Geil-Evo-X-8GB-DDR4-3000MHz-GEX48GB3000C15ADC.html

3) Όποιο σύγχρονο Coffee Lake ή Ryzen επεξεργαστή και να βάλεις με μια discrete gpu ανώτερη της gtx1030 ή της RX550 θα έχει αρκετά καλύτερες επιδόσεις από τον 2400G. H 1030 και η 550 έχουν και αυτές με τη σειρά τους καλύτερες επιδόσεις από αυτή του 2200G. Βέβαια και στις 2 περιπτώσεις θα πληρώσεις πολύ παραπάνω χρήματα.

4) Νομίζω δεν έχει πάρει κάποιος ακόμα στο forum apu (αν και έχουν παραγγείλει αρκετοί)^_^

5)Όχι είναι πιο αργή. Αν και με αυτή του 2200G σε stock δε θα έχει τρελή διαφορά.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...