johny135 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα είμαι φαντάρος 9μηνος...Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τις συγκεκριμένες άδειες τι παίζει γιατί δεν βγάζω άκρη με το 1ο γραφείο.... Μπορώ να πάρω και τη φοιτητική άδεια και την αναρρωτική;; Τώρα στην εξεταστική τέλη Γενάρη πήρα 10 ημέρες φοιτητική άδεια... Μπορώ μέσα στο Μάρτη να πάρω και τις 12 μέρες αναρρωτική;; μπορώ να πάρω και τις δύο δηλαδή;; Ή είναι σύνολο μαζί αυτές οι δύο άδειες; οποίος ξέρει ακριβώς τι παίζει ας με ενημερώσει παρακαλώ... Θα ήθελα αν μπορώ να πάρω και την αναρρωτική αλλά να μην μου τη χρεώσουν για κανονική γιατί την κρατάω για το τέλος αυτή και ούτε θέλω να την υπηρετήσω... Όποιος ξέρει ας ενημερώσει παρακαλώ... Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
spyros007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Καταρχάς είσαι άρρωστος.....................
johny135 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, spyros007 είπε Καταρχάς είσαι άρρωστος..................... Αφού έκανες διάγνωση...οκ...αλλο ερώτημα κάνω όμως....
spyros007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Αν δεν εισαι αρρωστος πως θα πάρεις αναρρωτική μας δουλεύεις ...............................................................
johny135 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, spyros007 είπε Αν δεν εισαι αρρωστος πως θα πάρεις αναρρωτική μας δουλεύεις ............................................................... Έχω θέμα με το πόδι μου.... Το οποίο δεν έχω αναφέρει ως τώρα... Και μπορώ να βγω εύκολα αναρρωτική... Έχω ρωτήσει σε στρατιωτικό γιατρό... Αρα να πάρω αν θέλω μπορώ... Το θέμα είναι στο παραπάνω ερώτημα που έκανα... Δηλαδή αφού έχω πάρει 10 μέρες φοιτητική αν μπορώ να πάρω και 12 μέρες αναρρωτική... Ή δεν γίνεται να πάρω και τις δύο; δεν θέλω να μου τη χρεώσουν ούτε σαν κανονική γιατί τη θέλω για το τέλος, αλλά ούτε και να υπηρετήσω αυτές τις μέρες... Αυτά...
spyros007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν έχεις θεμα με το ποδι και τον αλλο μηνα παρτην τοτε για πιο σιγουρα...................ΤΙ σχεση εχει η φοιτητικη με την αναρρωτικη...... Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από spyros007
Muchacho Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αγαπητέ γαμωσείρη το τι θα πάρεις εξαρτάται από τις ορέξεις του Δικα σου και τις ανάγκες τις μονάδας.Όλα τα υπόλοιπα είναι αερολογίες. Κατά τα άλλα κανονικά 12 μέρες στο σύνολο των ειδικών αδειών "δικαιούσαι" Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από Muchacho 1
johny135 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, spyros007 είπε Αν έχεις θεμα με το ποδι και τον αλλο μηνα παρτην τοτε για πιο σιγουρα...................ΤΙ σχεση εχει η φοιτητικη με την αναρρωτικη...... Το θέμα με το πόδι είναι μόνιμο... Απλά κάνω υπομονή και θέλω να το εκμεταλλευτώ κιόλας αφού μπορώ.... Αυτό για τη φοιτητική το ρωτάω γιατί κάποιοι λένε ότι η αναρρωτική είναι στις ειδικές άδειες όπως η αναρρωτική και έτσι πάει συνολο15-20 μέρες... Αλλά δεν ξέρω αν ισχύει... Αυτό θέλω να μάθω... Αν είναι ξεχωριστές και αν μπορώ να πάρω και τις δύο... Εφόσον έχω ήδη πάρει τις 10 μέρες φοιτητική....
spyros007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Αφου εχει το γιατρο καβαντζα ρε......................... 2 λεπτά πριν, Muchacho είπε Αγαπητέ γαμωσείρη το τι θα πάρεις εξαρτάται από τις ορέξεις του Δκα σου και τις ανάγκες τις μονάδας.Όλα τα υπόλοιπα είναι αερολογίες.
Muchacho Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, spyros007 είπε Αφου εχει το γιατρο καβαντζα ρε......................... Δεν πα να να έχει,αν ο Δίκας είναι μαλάκας αλλά δίκαιος θα τον στείλει να απολυθεί με την επόμενη ΕΣΣΟ.Τουλάχιστον σε εμάς αυτό έγινε.Όλοι φύγαμε με τουλάχιστον 60 μέρες άδειες στο σύνολο(κανονικές,γκρουπάκια,ειδικές,τιμητικές κτλ) εκτός από έναν που ζήτησε φοιτητική άδεια,μετά πήρε γκρουπάκι και μετά θυμήθηκε πως έχει πρόβλημα για να χτυπήσει αναρρωτική πάνω σε εμπλοκή.
opcorsa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 56 λεπτά πριν, spyros007 είπε Αν δεν εισαι αρρωστος πως θα πάρεις αναρρωτική μας δουλεύεις ............................................................... με τον κλασσικο πατροπαραδοτο τροπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις