Jenny12 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα φέτος δίνω για δεύτερη φορά πανελληνιες και είμαι ανάμεσα στο να διαλέξω το τμήμα διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας ή στο μάρκετινγκ του οπα ποια θεωρείται περισσότερο αξιόλογη ή ποια άλλη σχολή του 4 επιστημονικού πεδίου θεωρειται καλή Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από Jenny12
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Αν ανοίγεις topic για Πανελλήνιες στις "Τηλεοπτικές Σειρές", όταν θες Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία θα δηλώσεις Ιατρική? Για Marketing σκέφτεσαι να δηλώσεις στο Φυσικό? 1
g_alkis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μηδεν στην αναγνωση. Θα χρειαστεις πολλη δουλεια. 1
panosno1com Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Jenny12 είπε Καλησπέρα φέτος δίνω για δεύτερη φορά πανελληνιες και είμαι ανάμεσα στο να διαλέξω το τμήμα διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας ή στο μάρκετινγκ του οπα ποια θεωρείται περισσότερο αξιόλογη ή ποια άλλη σχολή του 4 επιστημονικού πεδίου θεωρειται καλή περνα μονιμων υπαξιωματικων, οτι πρεπει
Jenny12 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Το έγραψα στις τηλεοπτικές σειρές διότι νόμιζα ότι θα το έβλεπαν περισσότερα άτομα δεν χρειάζεται να είστε τόσο ειρωνικοι.ευχαριστω
kargo130 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Συνηθως τετοιες ερωτησεις μπαινουν στο μπλα μπλα....και διαλεξε κατι που σου αρεσει μιας και υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να το κανεις για καμια 40αρια τουλαχιστον χρονια. 1
eliasjuve Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Γράψου στην πιο πιασάρικη σχολή και μετά δήλωσε συμμετοχή σε ριάλητι.
JohnTehGreek Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, Jenny12 είπε Το έγραψα στις τηλεοπτικές σειρές διότι νόμιζα ότι θα το έβλεπαν περισσότερα άτομα δεν χρειάζεται να είστε τόσο ειρωνικοι.ευχαριστω Εμ ρε κοπέλα μου οι κατηγορίες υπάρχουν για συγκεκριμένο λόγο, όχι για να βάζει ο καθένας ότι γουστάρει με την ελπίδα να τραβήξει περισσότερα άτομα. Εδώ που το έγραψες και εγώ περίμενα να είναι καμία ταινία για το άγχος των μαθητών κατά την διάρκεια των Πανελληνίων... 1
g_alkis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, Jenny12 είπε Το έγραψα στις τηλεοπτικές σειρές διότι νόμιζα ότι θα το έβλεπαν περισσότερα άτομα δεν χρειάζεται να είστε τόσο ειρωνικοι.ευχαριστω Τρομέρη λογική. Τυχερή η σχολή στην οποία θα περάσεις(;). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα