Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα φέτος δίνω για δεύτερη φορά πανελληνιες και είμαι ανάμεσα στο να διαλέξω το τμήμα διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας ή στο μάρκετινγκ του οπα ποια θεωρείται περισσότερο αξιόλογη ή ποια άλλη σχολή του 4 επιστημονικού πεδίου θεωρειται καλή

Επεξ/σία από Jenny12
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αν ανοίγεις topic για Πανελλήνιες στις "Τηλεοπτικές Σειρές", όταν θες Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία θα δηλώσεις Ιατρική? Για Marketing σκέφτεσαι να δηλώσεις στο Φυσικό?

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Jenny12 είπε

Καλησπέρα φέτος δίνω για δεύτερη φορά πανελληνιες και είμαι ανάμεσα στο να διαλέξω το τμήμα διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας ή στο μάρκετινγκ του οπα ποια θεωρείται περισσότερο αξιόλογη ή ποια άλλη σχολή του 4 επιστημονικού πεδίου θεωρειται καλή

περνα μονιμων υπαξιωματικων, οτι πρεπει

Δημοσ.

Το έγραψα στις τηλεοπτικές σειρές διότι νόμιζα ότι θα το έβλεπαν περισσότερα άτομα δεν χρειάζεται να είστε τόσο ειρωνικοι.ευχαριστω

Δημοσ.

Συνηθως τετοιες ερωτησεις μπαινουν στο μπλα μπλα....και διαλεξε κατι που σου αρεσει μιας και υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να το κανεις για καμια 40αρια τουλαχιστον χρονια.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Jenny12 είπε

Το έγραψα στις τηλεοπτικές σειρές διότι νόμιζα ότι θα το έβλεπαν περισσότερα άτομα δεν χρειάζεται να είστε τόσο ειρωνικοι.ευχαριστω

Εμ ρε κοπέλα μου οι κατηγορίες υπάρχουν για συγκεκριμένο λόγο, όχι για να βάζει ο καθένας ότι γουστάρει με την ελπίδα να τραβήξει περισσότερα άτομα. Εδώ που το έγραψες και εγώ περίμενα να είναι καμία ταινία για το άγχος των μαθητών κατά την διάρκεια των Πανελληνίων...

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Jenny12 είπε

Τρομέρη λογική. Τυχερή η σχολή στην οποία θα περάσεις(;).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...