Dantε Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Εχω ενα redmi note 3 pro. Εδω και αρκετες ρομ(εχω την ελληνικη πανω και στις τελευταιες 3 εχω το ιδιο θεμα.Δοκιμασα και 2 ρομ απο globe miui και το ιδιο) στη χρηση μπαταριας το android τρωει 50%. Το θεμα ειναι οτι εκει που εβγαζα 6-7 ωρες sot και 2-3 μερες αναμονη,πλεον με το ζορι πιανω 4μιση ωρες sot. Εχω ενα που μετραει τη μπαταρια οσο φορτιζεις και εχει 3650mah,οποτε δεν εχει πεθανει.Για σχεδον 10% μειωση της χωρητικοτητας,δε δικαιολογεται τοση μειωση στη διαρκεια. Ειχα το supersu,ξαναεβαλα τη ρομ με magisk μπας και ,αλλα τα ιδια. Location κτλ ολα κλειστα.Μονο το wifi εχω σχεδον μονιμα ανοιχτο. Το θεμα ειναι οτι δε ξυπναει η συσκευη οποτε και να τρωει μπαταρια οταν καθεται.Φαινεται και απο το systempanel που εβαλα και το κοιταω αλλα και γιατι οταν δω ποση cpu τρωει το android,λεει πχ 3 ωρες,οταν εχω 2,5 ωρες sot.Οποτε σχεδον οταν το χρησιμοποιω λειτουργει. Αρα για καποιο λογο τρωει μπαταρια οταν δουλευω το κινητο,μιας και εχω παρατηρησει οτι οντως πεφτει με τρελο ρυθμο οταν κανω browsing η παιζω. Καμια ιδεα? Συνολικα εχω δοκιμασει 5-6 ρομ.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 δοκίμασε να το γυρίσεις σε full stock χωρίς root, locked bootloader, και αν σου κάνει τα ίδια τότε σίγουρα είναι η μπαταρία. δεν υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί να διαβάσει με ακρίβεια την υγεία της μπαταρίας. αν όμως δε σου κάνει το ίδιο και είναι εντάξει τότε σίγουρα κάτι φταίει με τις rom.
Dantε Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δε διαβασα με software τη μπαταρια. Εχω ενα usb που παρεμβαλλεται στο καλωδιο και μετραει.Αρα ειμαι 95% σιγουρος οτι ειναι οκ. Θα το κρατησω ως τελευταια λυση αυτο με τη στοκαρια. Να σημειωσω οτι οταν ειναι με ανοιχτη οθονη ,ειναι ενεργη και πρωτη στη καταναλωση μια hwrng που ειναι μια υπηρεσια του linux.Αλλα δε βρηκα κατι παρομοιο για υψηλη καταναλωση απο αυτο,αρα μαλλον φυσιολογικο ειναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 αν λοιπόν είσαι σίγουρος για τη μπαταρία και μετά από τόσες rom έχεις το ίδιο πρόβλημα τότε φταίει όλη αυτή η διαδικασία και θα πρέπει να γυρίσεις σε stock για να σιγουρευτείς. δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις
Dantε Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Καλα σιγουρος για τη μπαταρια δε μπορω να ειμαι γιατι ειναι και 2 χρονων και παιζει να κανει τα κουλα της.Αν δε βρω κατι αλλο υποψηφιο θα κανω αυτο που ειπες.Και θα ξεκινησω να κοιταω και για μπαταρια
vrwmiaris Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Η κατανάλωση του λειτουργικού Android, εάν είναι πάνω από 5% έχεις θέμα και πρέπει να κάνεις φορμάτ. Πάρε μια ιδέα
Dantε Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Εχω ριξει γυρω στα 5-6 "φορματ". Τα ιδια.Το θυμαμαι και εγω παλια οτι ετρωγε αρκετα λιγο.Ισως αν ειναι πεθαμενη η μπαταρια και αδειαζει γρηγορα,να του φαινεται σα να τρωει περισσοτερο.Δε ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα