opcorsa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Σε προσφατη κουβεντα περι ανεμων και υδατων με φιλους μου ηρθε αυτο το ερωτημα. Ειναι γνωστο πως τωρα, και ειδικα τις παλιες καλες εποχες, οποιος εβγαινε στην συνταξη επερνε και ενα σεβαστο ποσο εφαπαξ απο τις κρατησεις του. Τωρα το ιδιο ισχυει επισης? έχει να κανει με το αν δουλευεις πληρη-απασχοληση ή μερικη, αν εισαι εποχικος υπαλληλος (καλη ωρα) ή αν εισαι δημοσιος ή ιδιωτικος υπαλληλος? σπαω το κεφαλι μου αλλα δεν θυμαμαι περιπτωση ιδιωτικου υπαλληλου να εχει παρε εφαπαξ... και αναρωτιεμαι τι θα γινει οταν εγω, σε μισο αιωνα απο τωρα , αν παρω συνταξη θα παρω και αυτο.... υποθετικο το ερωτημα, απλα να ξερουμε τι γινεται.. οσο και να γκουγκλαρα δεν βρηκα απαντηση.. γνωμες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 11 minutes ago, opcorsa said: Ειναι γνωστο πως τωρα, και ειδικα τις παλιες καλες εποχες, οποιος εβγαινε στην συνταξη επερνε και ενα σεβαστο ποσο εφαπαξ απο τις κρατησεις του. Καλόλ 4
bill999r Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Κ οι ιδιωτικοί υπάλληλοι παίρνουν εφάπαξ. Ειδικά οι εργαζόμενοι σε πολυεθνικές - τράπεζες - ασφαλιστικές παίρνουν δυνατά πόσα. Για εποχικούς δεν γνωρίζω τι ισχύει αλλά φαντάζομαι ότι προβλέπει το ταμείο του καθενός... 1
braxamiotis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Σε πενηντα χρονια που θα αποσυρθεις απο τον εργασιακο βιο θα παρεις συνταξη και εφαπαξ. Εδω θαμαστε και θα τα λεμε.
eidikos33 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, opcorsa είπε Σε προσφατη κουβεντα περι ανεμων και υδατων με φιλους μου ηρθε αυτο το ερωτημα. Ειναι γνωστο πως τωρα, και ειδικα τις παλιες καλες εποχες, οποιος εβγαινε στην συνταξη επερνε και ενα σεβαστο ποσο εφαπαξ απο τις κρατησεις του. Τωρα το ιδιο ισχυει επισης? έχει να κανει με το αν δουλευεις πληρη-απασχοληση ή μερικη, αν εισαι εποχικος υπαλληλος (καλη ωρα) ή αν εισαι δημοσιος ή ιδιωτικος υπαλληλος? σπαω το κεφαλι μου αλλα δεν θυμαμαι περιπτωση ιδιωτικου υπαλληλου να εχει παρε εφαπαξ... και αναρωτιεμαι τι θα γινει οταν εγω, σε μισο αιωνα απο τωρα , αν παρω συνταξη θα παρω και αυτο.... υποθετικο το ερωτημα, απλα να ξερουμε τι γινεται.. οσο και να γκουγκλαρα δεν βρηκα απαντηση.. γνωμες? Ρε τυπε αληθεια τωρα,την παλευεις καστανο?
opcorsa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, ThReSh είπε Καλόλ απο που τα επερνε ρε τυπε.. αλλο αν το δικαιουταν ή οχι που οι περισσοτεροι ηταν κοπριτες 16 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Ρε τυπε αληθεια τωρα,την παλευεις καστανο? τυπε τις αμπελοφιλοσοφιες σου αλλου , οχι σε εμενα.. εχεις να προσφερεις κατι παραγωγικο στο θεμα? ερωτηση εκανα για πληροφοριακους λογους, οπως προειπα δεν με ενδιαφερει σε αξονα μισου αιωνα τουλαχιστον, απλα να ξερουμε τι μας γινεται 23 λεπτά πριν, bill999r είπε Κ οι ιδιωτικοί υπάλληλοι παίρνουν εφάπαξ. Ειδικά οι εργαζόμενοι σε πολυεθνικές - τράπεζες - ασφαλιστικές παίρνουν δυνατά πόσα. Για εποχικούς δεν γνωρίζω τι ισχύει αλλά φαντάζομαι ότι προβλέπει το ταμείο του καθενός... ναι αλλα αυτο το εφαπαξ απο που το περνουν? ειναι ποσοστο απο τις κρατησεις του ΙΚΑ ΕΤΑΜ που πληρωνω εγω καθε μηνα? πως παει... 19 λεπτά πριν, braxamiotis είπε Σε πενηντα χρονια που θα αποσυρθεις απο τον εργασιακο βιο θα παρεις συνταξη και εφαπαξ. Εδω θαμαστε και θα τα λεμε. διακρινω ειρωνια ή οχι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, opcorsa said: απο που τα επερνε ρε τυπε.. Είναι μέχρι να δεις πχ στοιχεία επικουρικού ταμείου τράπεζας που δείχνει κρατήσεις (λολ) κατά την διάρκεια των ετών που δούλευε ο εκάστοτε ασφαλισμένος εργαζομενός της και δίπλα πόσα χρήματα έχει εισπράξει από την επικουρική του κατά την διάρκεια των ετών που ήταν συνταξιούχος. Θα διαπιστώσεις ότι ούτε ο Σόρος δεν βγάζει λεφτά με τέτοια απόδοση. Κάτι αντίστοιχο γινόταν και με τα εφάπαξ δημοσίου. Κρατήσεις για αστείες για το ποσό σύνταξης και εφαπαξ που έπαιρναν/πήραν... Πλέον βέβαια με κατεστραμμένα αποθεματικά, τα ποσάστά επιδότησης από φόρους μας είναι "ωραιότατα"... Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από ThReSh
opcorsa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, ThReSh είπε Είναι μέχρι να δεις πχ screenshot από στοιχεία επικουρικού ταμείου τράπεζας που δείχνει κρατήσεις (λολ) κατά την διάρκεια των ετών που δούλευε ο εκάστοτε ασφαλισμένος εργαζομενός της και δίπλα πόσα χρήματα έχει εισπράξει από την επικουρική του κατά την διάρκεια των ετών που ήταν συνταξιούχος. Θα δεις ότι ούτε ο Σόρος δεν βγάζει λεφτά με τέτοια απόδοση. Κάτι αντίστοιχο γινόταν και με τα εφάπαξ δημοσίου... συμφωνοι
fastnq2 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Oι δημοσιοι και οι σχεδον δημοσιοι(τραπεζες-δεη) παιρνουν σιγουρα.Οι πρωτοι γυρω στο 25ρι give or take αναλογα με τα χρονια και αν ειναι πε τε υε.Στην δεη εχω ακουσει φοβερα ποσα,ηδη οι μισθοι τους ειναι τεραστιοι.Ιδιωτικο δεν εχω ακουσει κανεναν να πηρε.. 1
panos2171 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Oι δημοσιοι και οι σχεδον δημοσιοι(τραπεζες-δεη) παιρνουν σιγουρα.Οι πρωτοι γυρω στο 25ρι give or take αναλογα με τα χρονια και αν ειναι πε τε υε.Στην δεη εχω ακουσει φοβερα ποσα,ηδη οι μισθοι τους ειναι τεραστιοι.Ιδιωτικο δεν εχω ακουσει κανεναν να πηρε.. Ισχύει, πριν κάμποσο καιρό είχα βρεθεί σε παρέα με υπάλληλο της ΔΕΗ ο οποίος παίρνει πλέον 3000€ από τα 4000+ που έπαιρνε τις καλές εποχές. Βέβαια η θέση του επιβάλει να είναι σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο όλες τις μέρες της εβδομάδας, δεν είναι γραφιάς.
Lelouch Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Ελπίζω να κοπεί μια και για πάντα ο καρκίνος του εφαπαξ. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Και σιγα σιγα το κοβουν το εφαπαξ μεσα στα επομενα χρονια ισως να καταργηθει κιολας η να παιρνουν κατι ελαχιστο. Οι κρατησεις κρατησεις βεβαια. Στην δεη τα νουμερα ειναι τρελα σε σχεση με αλλους ΔΥ...150.000 ευρο μεχρι πριν 10 χρονια...τωρα δεν ξερω που εχουν φτασει αλλα ΔΥ σε υπουργεια max Να φταναν τα 100.000 Μόλις τώρα, Lelouch είπε Ελπίζω να κοπεί μια και για πάντα ο καρκίνος του εφαπαξ. τι σε κοφτει εσενα ρε φιλε?αφου τους τα κρατανε?αν ειναι να κοπει ας τους τα προσθεσουν στον μισθο
Lelouch Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε τι σε κοφτει εσενα ρε φιλε?αφου τους τα κρατανε?αν ειναι να κοπει ας τους τα προσθεσουν στον μισθο Ασε μωρέ που "τους τα κρατάνε". Τι κρατάνε σε ΔΕΗτζηδες και οι δημόσιοι; Παίρνουν λεφτα από το δημόσιο και επιστρέφουν ενα μικρό κομμάτι αυτού στο ίδιο ταμείο απ όπου πληρώνονται και μετά παίρνουν εφαπαξ δεκάδες χιλιάρικα. Η κοροϊδία της κοροϊδίας. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Lelouch είπε Ασε μωρέ που "τους τα κρατάνε". Τι κρατάνε σε ΔΕΗτζηδες και οι δημόσιοι; Παίρνουν λεφτα από το δημόσιο και επιστρέφουν ενα μικρό κομμάτι αυτού στο ίδιο ταμείο απ όπου πληρώνονται και μετά παίρνουν εφαπαξ δεκάδες χιλιάρικα. Η κοροϊδία της κοροϊδίας. δες αναλυση ΔΥ να καταλαβεις...επειδη ξερω λοιπον σου λεω οτι τους κραταν ενα ποσο που στα 30 χρονια δουλειας η οσα ειναι ας το πουμε Χ το εφαπαξ που θα επρεπε να παιρνουν ειναι ας πουμε 1.2Χ λογω τοκων....και πλεον τα τελευταια χρονια λογω κρισης το τελικο ποσο που παιρνουν ειναι 0.5Χ (τα νουμερα ειναι ρεαλιστικα αν βαλετε στο Χ ενα ποσο και αφορουν ΔΥ υπουργειου και οχι ΔΕΗ κτλπ...το μονο που ξερω για αυτους ειναι οτι το τελικο ποσο που παιρναν στις καλες εποχες ηταν 3-4 φορες μεγαλυτερο του ΔΥ των υπουργειων,μπορω να επανελθω με συγκεκριμενα νουμερα το απογευμα αν χρειαζεται)
Lelouch Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δεν κατάλαβες καν τι είπα. Ο ΔΥ πληρώνεται από τον κρατικό προυπολογισμό. Δεν προσφέρει εξωτερικά χρήματα σε αυτόν. Καιρός να κοπούν όλες αυτές οι αλχημείες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα