Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το FinAid GR είναι εμπορική ονομασία της eServe Global Enterprises Limited, εταιρείας νόμιμα εγγεγραμμένης στον Μαυρίκιο (Αρ. εγγραφής C138830) υπό το άρθρο 8 του νομοσχεδίου περί εγγραφής επιχειρήσεων του 2002, και συμμορφώνεται πλήρως με τους νόμους και τους κανονισμούς του Μαυρικίου καθώς και με τις διεθνείς οδηγίες μάρκετινγκ και καλής πρακτικής στην εξυπηρέτηση πελατών. Προς όφελος των πελατών στην Ελλάδα, οι τιμές των προϊόντων αναφέρονται και χρεώνονται σε ευρώ.

Πάντα διαβάζουμε τα μικρά γράμματα.

Δημοσ.

με λίγα λόγια αν καταλαβα καλα....

1) οποτε τους παιρνεις τηλ θα χρεωνεσαι με τιμες επιπεδου 090 και θα τα κονομάνε....

2) Για παραδειγμα (χαλκινο πακετο) το ετος θα πληρωνεις 12Χ15 ευρω δηλαδη 180..... και θα εχεις δικαιωμα να παρεις 150 σε εκτακτη αναγκη

ε δωστε σε μενα 180 και ποτε θελησετε μου ζητατε τα 150 ρε παιδια και θα σας δωσω και το βαιμπερ... μην χρεωνεστε και Μαυρίκιο

Η.... κατι καταλαβαινω λαθος?

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Νωμιζω οτι ειναι ψεμα.....αν πας ( ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕ) βγαζει μια διευθυνση ΑΘΗΝΑ ....αν την χτυπησεις στο google λεει οτι ειναι γραφειο ενοικιασης. Ισως ειναι skam προσοχη!!!

• Moderators
Δημοσ.

Οι χρεώσεις θα γίνουν σε zar (νόμισμα Αφρικής) κάπου εκεί σταμάτησα το διάβασμα

Δημοσ.
Στις 2/19/2018 στις 12:27 ΜΜ, InsertCoinToJoi είπε

και ρωταει ο παικτης....

γιατι τηλεφωνο που δεν ειναι Ελλαδα...

νομικη προστασια σε αυτο τον αριθμο.... κανενα Ζαιρ θα καλεις?

και θα το σηκωνει η μανταμ ζαιρα :P

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει και η άλλη οπτική πάντα (όχι ότι δεν θα είναι scum το συγκεκριμένο) αλλά το γράφω για αυτούς που ψάχνουν έδρα.

Οτι έχει έδρα την Ελλάδα νομίζετε ότι είναι βιώσιμο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skiabox είπε

Υπάρχει και η άλλη οπτική πάντα (όχι ότι δεν θα είναι scum το συγκεκριμένο) αλλά το γράφω για αυτούς που ψάχνουν έδρα.

Σταματα εσυ το σπαμ το ανελεητο και ετοιμασου για πολεμο, θα μας παρουν τα εδαφη οι Τουρκοι και δεν θα υπαρχει χωρος για επενδυσεις απο το εξωτερικο.

Οπλο, κρανος, εξαρτηση..

:P

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aris1986 είπε

Σταματα εσυ το σπαμ το ανελεητο και ετοιμασου για πολεμο, θα μας παρουν τα εδαφη οι Τουρκοι και δεν θα υπαρχει χωρος για επενδυσεις απο το εξωτερικο.

Οπλο, κρανος, εξαρτηση..

:P

Καρφώνεστε οι βολεμένοι σφραγιδοπατητές άσχημα μιλάμε!
Δεν φοβάστε καθόλου μην χάσει αξία (που θα χάσει) το σφραγιδοπάτημα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skiabox είπε

Εγώ δεν ξέρω τι είναι βιώσιμο και τι οχι, αυτό που ξέρω είναι οτι δεν θέλω να την πατήσω και να δώσω κάπου τα λεφτά μου ως πελάτης. Τα υπόλοιπα είναι για την αίθουσα του κοινοβουλίου και τα τηλεοπτικά studio. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...