therock Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δεν εχω καποιο συγκεκριμενο προορισμο, απλα λογω επαγγελματος επειδη κατα καιρους προκυπτει αναγκη για κληση προς Ευρωπη (κυριως) ψαχνω ενα τροπο για φθηνες κλησεις. Υπηρεσιες τυπου viva/klisiexo που πρεπει να καλεσεις καποιο σταθερο τους, να βαλεις πιν και μετα να καλεσεις αριθμο ειναι δυσχρηστες γιατι καταληγεις να πατησεις 37 ψηφια. Υπαρχει καποιο καλο πακετο απο εταιριες κινητης η αλλος τροπος να κανεις καλες κλησεις εξω.
jpil Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Το Viber δεν σε βολευει; Μπορείς να αγοράσεις και κάποιο πακέτο τους και να κάνεις και κλήσεις με Viber out (νομίζω το λενε) αν δεν έχεις ίντερνετ η ο άλλος δεν έχει Viber. Ψάξε το και δες αν σε συμφέρει. 1
kormos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Στις 19/2/2018 στις 2:58 ΜΜ, therock είπε Δεν εχω καποιο συγκεκριμενο προορισμο, απλα λογω επαγγελματος επειδη κατα καιρους προκυπτει αναγκη για κληση προς Ευρωπη (κυριως) ψαχνω ενα τροπο για φθηνες κλησεις. Υπηρεσιες τυπου viva/klisiexo που πρεπει να καλεσεις καποιο σταθερο τους, να βαλεις πιν και μετα να καλεσεις αριθμο ειναι δυσχρηστες γιατι καταληγεις να πατησεις 37 ψηφια. Υπαρχει καποιο καλο πακετο απο εταιριες κινητης η αλλος τροπος να κανεις καλες κλησεις εξω. Θεωρώ πως το Skype είναι αρκετά αξιόπιστο για το σκοπό που θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα