kataramenos32 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στο φορουμ.Το συστημα της υπογραφης μου εκανε κατι νουμερα χθες.Εκει που εβλεπα ταινια και πηγα να την προχωρησω λιγο πεταξε bsod και εκλεισε σχεδον αμεσως.Παταω ανοιγει κανονικα ξαναβαζω ταινια και παλι το ιδιο.Σημερα οταν πηγα να το ανοιξω πατησα power button και ενω εδωσε ρευμα στην αρχη εκλεινε κατευθιαν μετα.Αφου το εβγαλα απο το ρευμα και αποφορτισα και τους πυκνωτες ανοιξε και μου πεταξε μηνυμα οτι ειναι corrupted το main bios και θα κανει boot απο το 2ο.Κανει boot,κλεινει το ανοιγω ξανα επιλεγω load defaults και ανοιξε κανονικα.Στην αρχη υποψιαστηκα psu μιας και ειναι κομματι απο το παλιο pc αλλα μηπως ειναι αλλου το θεμα; Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από kataramenos32
kormos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, kataramenos32 είπε Καλησπερα στο φορουμ.Το συστημα της υπογραφης μου εκανε κατι νουμερα χθες.Εκει που εβλεπα ταινια και πηγα να την προχωρησω λιγο πεταξε bsod και εκλεισε σχεδον αμεσως.Παταω ανοιγει κανονικα ξαναβαζω ταινια και παλι το ιδιο.Σημερα οταν πηγα να το ανοιξω πατησα power button και ενω εδωσε ρευμα στην αρχη εκλεινε κατευθιαν μετα.Αφου το εβγαλα απο το ρευμα και αποφορτισα και τους πυκνωτες ανοιξε και μου πεταξε μηνυμα οτι ειναι corrupted το main bios και θα κανει boot απο το 2ο.Κανει boot,κλεινει το ανοιγω ξανα επιλεγω load defaults και ανοιξε κανονικα.Στην αρχη υποψιαστηκα psu μιας και ειναι κομματι απο το παλιο pc αλλα μηπως ειναι αλλου το θεμα; Γράψε το hardware που έχεις.
benign Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, kormos είπε Γράψε το hardware που έχεις. Λογικα,ειναι αυτο της υπογραφης.
Nikos747 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Από reallocated sectors πως πάει αυτός ο 320GB ; Τους διαβάζει γρήγορα στην αρχή τους δίσκους ; Στο bios όταν μπαίνεις έχεις κάποιο σχετικό lag ; Μήπως σου δίνει σήμα ο δίσκος ότι κουράστηκε
kormos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, benign είπε Λογικα,ειναι αυτο της υπογραφης. Με mobile δεν βλέπω υπογραφές 1
kataramenos32 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Το συστημα ειναι το εξης οπως στην υπογραφη CASE: Zalman Z11 Plus PSU:Thermaltake Toughpower 650W CPU: Intel Core I5 4670K CPU Cooler: CM Hyper 212 Evo MOTHERBOARD: Gigabyte Z87 DS3H RAM: G-Skill Ripjaws 2x4GB 1600Mhz GPU: Gigabyte Radeon R9 270x 2GB Windforce 3x OC HDD: WD Black 1TB,WD Blue 320GB SSD: Kingston 120GB TV-Monitor: Samsung UE32D5000 FULL HD KEYBOARD: Razer Blackwidow Ultimate 2013 MOUSE: Razer Deathadder 2013 SPEAKERS: Logitech X540 5.1 HEADPHONES: Audio Technica ATH-M50 WEBCAM: Logitech C525 HD OS: Windows 10.Οσον αφορα τους δισκους τον 320 δεν τον χρησιμοποιω καθολου ειναι αδειος.Δουλευω μονο τον ssd και τον 1TB Black.Επισης σημερα που πηγα να το ανοιξω μου εκανε παλι το ιδιο.Με το 1ο πατημα του κουμπιου ανοιξε και εσβησε και τη δευτερη φορα μου πεταξε παλι μηνυμα οτι εχει θεμα το bios και θα κανει load απο το 2ο
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/20/2018 στις 11:27 ΜΜ, Nikos747 είπε Από reallocated sectors πως πάει αυτός ο 320GB ; Τους διαβάζει γρήγορα στην αρχή τους δίσκους ; Στο bios όταν μπαίνεις έχεις κάποιο σχετικό lag ; Μήπως σου δίνει σήμα ο δίσκος ότι κουράστηκε Διάβασε τι γράφει. Δεν έχει καμία σχέση ο σκληρός. 2
kormos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Στις 20/2/2018 στις 11:27 ΜΜ, Nikos747 είπε Από reallocated sectors πως πάει αυτός ο 320GB ; Τους διαβάζει γρήγορα στην αρχή τους δίσκους ; Στο bios όταν μπαίνεις έχεις κάποιο σχετικό lag ; Μήπως σου δίνει σήμα ο δίσκος ότι κουράστηκε 6 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Διάβασε τι γράφει. Δεν έχει καμία σχέση ο σκληρός. Αν ο δίσκος είναι "χτυπημένος" σαφώς και επηρεάζει το σύστημα στη λειτουργία του Στα δια ταύτα παρόμοια θέματα είναι ή ασυμβατότητα ram ή ελαττωματική μητρική πλακέτα
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, kormos είπε Αν ο δίσκος είναι "χτυπημένος" σαφώς και επηρεάζει το σύστημα στη λειτουργία του Στα δια ταύτα παρόμοια θέματα είναι ή ασυμβατότητα ram ή ελαττωματική μητρική πλακέτα Επαναλαμβάνω μήπως και γίνω κατανοητός. Τα συμπτώματα που δείχνει το μηχάνημα δεν έχουν καμία σχέση αν ο σκληρός είναι βαρεμένος, σαλταρισμένος, ματιασμένος ή οτιδήποτε άλλο. 2
kormos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, BlueBlood7 είπε Επαναλαμβάνω μήπως και γίνω κατανοητός. Τα συμπτώματα που δείχνει το μηχάνημα δεν έχουν καμία σχέση αν ο σκληρός είναι βαρεμένος, σαλταρισμένος, ματιασμένος ή οτιδήποτε άλλο. Ξανατονίζω γενικώς έχει δεν έχει αρχεία, γίνεται ή όχι χρήση επηρεάζει στη σωστή λειτουργία ενός "μηχανήματος"
kormos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, BlueBlood7 είπε Συνέχισε το βιολί σου Και εσύ το δικό σου...
Nikos747 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Το πιο απλό και σίγουρο είναι να βγάλεις φώτο τη BSOD και να δεις τι γράφει. Κατά τα άλλα αυτά τα κολλήματα σε ταινίες, δυσκολίες στην εκκίνηση κλπ μου τα έκανε όταν ήταν στα τελευταία του ένας δίσκος. Μπορεί να μην έχει καν bad sectors κλπ. Ούτε εμένα έδειχνε κάτι. Απλά παρέδωσε . Δε λέω ότι είναι σίγουρα κάποιος δίσκος οπότε πόσταρε την μπλε οθόνη και θα δούμε.
kormos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μια άλλη ενέργεια είναι να αφήσεις πάνω το δίσκο με το λειτουργικό μόνο και την μια από τις δύο μνήμες να δεις πως συμπεριφέρεται...
benign Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/21/2018 στις 3:24 ΜΜ, kataramenos32 είπε Το συστημα ειναι το εξης οπως στην υπογραφη CASE: Zalman Z11 Plus PSU:Thermaltake Toughpower 650W CPU: Intel Core I5 4670K CPU Cooler: CM Hyper 212 Evo MOTHERBOARD: Gigabyte Z87 DS3H RAM: G-Skill Ripjaws 2x4GB 1600Mhz GPU: Gigabyte Radeon R9 270x 2GB Windforce 3x OC HDD: WD Black 1TB,WD Blue 320GB SSD: Kingston 120GB TV-Monitor: Samsung UE32D5000 FULL HD KEYBOARD: Razer Blackwidow Ultimate 2013 MOUSE: Razer Deathadder 2013 SPEAKERS: Logitech X540 5.1 HEADPHONES: Audio Technica ATH-M50 WEBCAM: Logitech C525 HD OS: Windows 10.Οσον αφορα τους δισκους τον 320 δεν τον χρησιμοποιω καθολου ειναι αδειος.Δουλευω μονο τον ssd και τον 1TB Black.Επισης σημερα που πηγα να το ανοιξω μου εκανε παλι το ιδιο.Με το 1ο πατημα του κουμπιου ανοιξε και εσβησε και τη δευτερη φορα μου πεταξε παλι μηνυμα οτι εχει θεμα το bios και θα κανει load απο το 2ο Απο αυτα που γραφεις μαλλον χαλασε η μητρικη αλλιως δεν θα σου εβγαζε τετοιο μυνημα.Αν θελεις να εισαι σιγουρος,αποσυνδεσε τους δισκους και ξαναδοκιμασε,,μετα βαλε τα ram sticks ξεχωριστα να δεις παλι τι γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα