Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα σήμερα στον Κωτσόβολο αργυρουπολης και έχει προσφορά την τηλεόραση μέχρι τέλος του μήνα στα 699 ευρώ αγορά από κατάστημα  

Χαμηλότερη στον Σκρουτζ 790 ευρώ. 

https://www.displayspecifications.com/en/model/121fae5

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, what_if είπε

ips rgbw panel ,ok 120hz 10 bit ,για μενα υπερτιμημενη

Ακόμα και στα λεφτά αυτά ; 

Δηλαδή αξίζει καλύτερα μια  Samsung 49mu6400?

Τόσο κακό το rgbw? Που ούτε τα 120hz σαν το σώσουν ; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

δεν ειπα οτι ειμαι γκουρου κ οτι λεω ειναι νομος

το οτι στην κινηση λογικα θα ειναι οκ δεν αλλαζει το γεγονος οτι εχεις ενα ips πανελ ψευτικης 4κ αναλυσης 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, what_if είπε

δεν ειπα οτι ειμαι γκουρου κ οτι λεω ειναι νομος

το οτι στην κινηση λογικα θα ειναι οκ δεν αλλαζει το γεγονος οτι εχεις ενα ips πανελ ψευτικης 4κ αναλυσης 

Κατάλαβα. Η Samsung που πρότεινα ; 

Δημοσ.

Έχει ζωηρά χρώματα ( λόγο υπάρξεις φίλτρου ) nanocell . Έχει hdr 10 . Έχει 120hz  (Σημαντικό αυτό) . 

Έπρεπε να πας να ρίξεις μια ματιά μόνο σου.

Στα αρνητικά είναι ότι είναι 3k +1k λευκά ( δες και το μοντέλο 850v που είναι 4k κανονικό) δεν ξέρω αν θα το έχουν προσφορά αν και νομίζω βγαίνει μόνο 55''

τώρα τα περί VA ips έχουν γίνει κουβέντες και κουβέντες και συμπέρασμα δεν βγαίνει αν τα φθηνά μοντέλα με va κάνουν αυτά που λένε! ( εγώ θα έπαιρνα ότι μου αρέσει οπτικά )  

Παρόμοια τιμή με μαύρη παρασκευή μετά από 3+ μήνες ενώ αναμένεται η άφιξη των νέων μοντέλων στο επόμενο διάστημα ( όποιος δεν βιάζεται περιμένει.) ;) 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε

31 λεπτά πριν, maxdore217 είπε

Έχει ζωηρά χρώματα ( λόγο υπάρξεις φίλτρου ) nanocell . Έχει hdr 10 . Έχει 120hz  (Σημαντικό αυτό) . 

Έπρεπε να πας να ρίξεις μια ματιά μόνο σου.

Στα αρνητικά είναι ότι είναι 3k +1k λευκά ( δες και το μοντέλο 850v που είναι 4k κανονικό) δεν ξέρω αν θα το έχουν προσφορά αν και νομίζω βγαίνει μόνο 55''

τώρα τα περί VA ips έχουν γίνει κουβέντες και κουβέντες και συμπέρασμα δεν βγαίνει αν τα φθηνά μοντέλα με va κάνουν αυτά που λένε! ( εγώ θα έπαιρνα ότι μου αρέσει οπτικά )  

Παρόμοια τιμή με μαύρη παρασκευή μετά από 3+ μήνες ενώ αναμένεται η άφιξη των νέων μοντέλων στο επόμενο διάστημα ( όποιος δεν βιάζεται περιμένει.) ;) 

εριξα μια ματια μονος η αληθεια ειναι αυτη. ωραιες και οι 2. η lg εχει πιο ωραιο ασπρο. στα σκοτεινα σημεια νομιζω κερδιζει η samsung.

η lg εχει και dts-hd,120hz,10bit αλλα ειναι rgbw.

η samsung εχει 10bit,60hz και λιγοτερο input lag κατα 10ms.

τωρα για 4k ταινιες hdr,netflix και κανενα καναλι την θελω σε σκοτεινω δωματιο.

και την μια την παιρνω 610 samsung και την αλλη 699

ειχα την lg43uj620v. απογοητευμενος. θολουρα ειχε τα χρωματα οτι ναν αι. γκρι αντι για μαυρο και φοβαμαι μην ειναι ιδια και αυτη

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, what_if είπε

va panel δες ,τετοιο σου ταιριαζει για την χρηση σου

https://www.skroutz.gr/s/12180486/Sony-KD-55XE7096.html?from=favorites_popup

Ωραία τβ αλλά τσιμπάει.να έδινα μέχρι 700 καλά θα ήταν.

Θα πάω να δω και από κοντά. 

Όποτε va. Το ads είναι παρόμοιο ; 

Στα va πρέπει να είσαι κέντρο ; 

Γιατι εμένα είναι λίγο ψηλότερα από εκεί που κάθομαι. Είναι με βάση. 

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexakos89 είπε

Ωραία τβ αλλά τσιμπάει.να έδινα μέχρι 700 καλά θα ήταν.

Θα πάω να δω και από κοντά. 

Όποτε va. Το ads είναι παρόμοιο ; 

Στα va πρέπει να είσαι κέντρο ; 

Γιατι εμένα είναι λίγο ψηλότερα από εκεί που κάθομαι. Είναι με βάση. 

Ρίξε μια ματιά , η συγκεκριμένη είναι αρκετά καλή στα δικά μου μάτια και φαίνεται με την μια το VA Panel και η διαφορά εικόνας από άλλες που έχουν 100€ κάτω.

Μόνο που είναι 50hz! (  δες και μας λες την άποψη σου ) 

ρίξε και μια ματιά εδώ :

:D

Δημοσ.

4 hours ago, alexakos89 said:

Η 6400 ειναι τιγκα στο bleeding, Aπαραδεκτο μοντελο.

Το ψευτικο 4κ δε ξερω κατα ποσο θα φαινεται στην πραξη, την εχει παρει φιλος της συγκεκριμενη και για μενα επαιζε αψογα.

Παιζει πολυ σαβουρα με 50 hz , για να παρεις γρηγορο πανελ πας 1000ρικο. Eχει το magic remote, ωραια ηχεια και ips .Πολυς ντορος με τα VA, για καλυτερο μαυρο. Σιγα το μαυρο που εχει η 55"7096. για κλαματα, την ειχα παραγγειλει και γω στα 600 το Δεκεμβρη και την ακυρωσα. Για σονυ παιζεις σε σειρα 9000 αν θες ποιοτητα.

Vfm  για μενα στα 700, τσιμπα τη!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να ξεκαθαρισουμε κατι?

το οτι σχεδον ολοι φαγωνομαστε για va δεν εχει να κανει μονο με το ποσο μαυρο ειναι το μαυρο της tv

αυτο που ειναι το μεγαλο πλεονεκτημα των va ειναι το πολυ καλυτερο contrast απο μια ips

αυτο μεταφραζεται σε πολυ καλυτερο διαχωρισμο μεταξυ των χρωματων που σημαινει πολυ μεγαλυτερη ορατη ευκρινεια

lasτ but not least ,σε σκοτεινες σκηνες δεν βλεπεις παντου μια μαυριλα , εξακολουθεις να βλεπεις πληροφορια κ αποχρωσεις κ λεπτομεριες εκει που οι ips τα κανουν ολα εναν απροσδιοριστο γκρι πολτο

Επεξ/σία από what_if
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 20/2/2018 στις 7:41 ΜΜ, what_if είπε

να ξεκαθαρισουμε κατι?

το οτι σχεδον ολοι φαγωνομαστε για va δεν εχει να κανει μονο με το ποσο μαυρο ειναι το μαυρο της tv

αυτο που ειναι το μεγαλο πλεονεκτημα των va ειναι το πολυ καλυτερο contrast απο μια ips

αυτο μεταφραζεται σε πολυ καλυτερο διαχωρισμο μεταξυ των χρωματων που σημαινει πολυ μεγαλυτερη ορατη ευκρινεια

lasτ but not least ,σε σκοτεινες σκηνες δεν βλεπεις παντου μια μαυριλα , εξακολουθεις να βλεπεις πληροφορια κ αποχρωσεις κ λεπτομεριες εκει που οι ips τα κανουν ολα εναν απροσδιοριστο γκρι πολτο

Πήγα και είδα την 49mu6102 και την 50mu6122 και την 49mu6402 

Παρόμοιες φάνηκαν. Ήταν va το πάνελ γιατί μόλις άλλαζα γωνία θέασης χαλούσε και η εικόνα. Η 6400 ήταν pls

Τωρα τι διάφορες έχουν ; 

Ξέρω οι 2 είναι 8 μπιτ και η άλλη 10 μπιτ. 

Οι άλλες 2 va panel η άλλη Ads. Διαβάζω τόσες μέρες ότι παίζει να πας για va και να καταλήξεις με pls. 

Η 6102 direct led οι άλλες 2 edge led

Αν είναι να καταλήξω με pls ας πάρω την 6400 τότε. 

Sony ακριβές οι καλές. 

Καμια προσφορά δεν παίζει και είμαι χωρίς τβ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο φωτεινο περιβαλλον των μαγαζιων κ με το υλικο που παιζουν "λαμπουν" οι ips

το ζητημα ειναι τι χρειαζεσαι εσυ

αν βλεπεις τιβι με πολλα φωτα κοντα σε μπαλκονοπορτες κλπ παρε ips

αν βλεπεις ταινιες βραδυ η με λιγο φωτισμο παρε va

στις samsung γενικα λενε οτι παζει panel lottery ,δλδ δεν ξερεις αν θα παρεις το ιδιο μοντελο με ips η va

αν θες va πηγαινε να δεις αυτη απο κοντα

Επεξ/σία από what_if

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...