MrJulius Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα φίλοι μου Πως μπορω να αναφερω μια ιστοσελιδα με παρανομο υλικο; Προσπαθησα μια φορα στη SafeLine αλλα με εγραψαν στα μεζεα τους. Ευχαριστω
kormos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, MrJulius είπε Καλησπέρα φίλοι μου Πως μπορω να αναφερω μια ιστοσελιδα με παρανομο υλικο; Προσπαθησα μια φορα στη SafeLine αλλα με εγραψαν στα μεζεα τους. Ευχαριστω Όταν λες παράνομο; *δες κι εδώ
MrJulius Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 18 ώρες πριν, kormos είπε Όταν λες παράνομο; *δες κι εδώ Σε ευχαριστω
kormos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, MrJulius είπε Σε ευχαριστω Δεν μας είπες και εμάς τη σελίδα ώστε να την "αποφύγουμε"
MrJulius Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, kormos είπε Δεν μας είπες και εμάς τη σελίδα ώστε να την "αποφύγουμε" Ειναι ιστοσελιδα Ελληνικη με Torrent βρηκα ενα προγραμμα λογιστικης του θειου μου χωρις να εχουν τα πνευματικα δικαιωματα
kormos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, MrJulius είπε Ειναι ιστοσελιδα Ελληνικη με Torrent βρηκα ενα προγραμμα λογιστικης του θειου μου χωρις να εχουν τα πνευματικα δικαιωματα Ρε μπράβο εξέλιξη . Θεωρητικά δεν το διανέμει ο θείος σου δωρεάν... Για να έχεις πρόσβαση είσαι και εσύ "με παράνομα αρχεία". Θεωρώ πως θα ήταν φρόνιμο να επικοινωνήσεις με τον διαχειριστή να το αποσύρουν... Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από kormos 1
MrJulius Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, kormos είπε Ρε μπράβο εξέλιξη . Θεωρητικά δεν το διανέμει ο θείος σου δωρεάν... Για να έχεις πρόσβαση είσαι και εσύ "με παράνομα αρχεία". Θεωρώ πως θα ήταν φρόνιμο να επικοινωνήσεις με τον διαχειριστή να το αποσύρουν... Επικοινωνισα αλλα δεν εγινε κατι, Ειμαι κατα τις πειρατειας σε συγκεκριμενα πραγματα και δεν χρειαζοταν ειρωνια
kormos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 36 λεπτά πριν, MrJulius είπε Επικοινωνισα αλλα δεν εγινε κατι, Ειμαι κατα τις πειρατειας σε συγκεκριμενα πραγματα και δεν χρειαζοταν ειρωνια Δεν υπάρχει κάπου ειρωνεία . Θεωρώ πως ο δρόμος "ως ένοχος" κι εσύ είναι φρόνιμο να αναμένεις ενημέρωση από τους διαχειριστές της Χ σελίδας 1
gbouros Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/22/2018 στις 12:03 ΠΜ, MrJulius είπε Επικοινωνισα αλλα δεν εγινε κατι, Ειμαι κατα τις πειρατειας σε συγκεκριμενα πραγματα και δεν χρειαζοταν ειρωνια Εδώ είναι το πρόβλημα. Ή είσαι κατά της πειρατείες ή δεν είσαι. Η a la carte ηθική περί πνευματικών δικαιωμάτων δεν υπάρχει. Δεν μπορώ εγώ να καταβάζω ότι ταινία και μουσική θέλω, να έχω σπασμένα windows/office/photoshop ή ό,τι άλλο προγραμμα μου χρειάζεται και ξαφνικά να γίνω υπέρασπιστής των πνευματικών δικαιωμάτων του θείου μου. 3 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Στις 22/2/2018 στις 12:03 ΠΜ, MrJulius είπε Επικοινωνισα αλλα δεν εγινε κατι, Ειμαι κατα τις πειρατειας σε συγκεκριμενα πραγματα και δεν χρειαζοταν ειρωνια Εισαι κατά της πειρατείας αλλά είσαι γραμμένος σε site με torrent? 1
kormos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 13 ώρες πριν, gbouros είπε Εδώ είναι το πρόβλημα. Ή είσαι κατά της πειρατείες ή δεν είσαι. Η a la carte ηθική περί πνευματικών δικαιωμάτων δεν υπάρχει. Δεν μπορώ εγώ να καταβάζω ότι ταινία και μουσική θέλω, να έχω σπασμένα windows/office/photoshop ή ό,τι άλλο προγραμμα μου χρειάζεται και ξαφνικά να γίνω υπέρασπιστής των πνευματικών δικαιωμάτων του θείου μου. 4 ώρες πριν, Inuyasha είπε Εισαι κατά της πειρατείας αλλά είσαι γραμμένος σε site με torrent? Ψήνεστε και εσείς για το ίδιο σχόλιο που "έφαγα και εγώ" ? (περί ειρωνίας; )
christos4 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 16 ώρες πριν, Inuyasha είπε Εισαι κατά της πειρατείας αλλά είσαι γραμμένος σε site με torrent? undercover mision!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα