Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy A5 2017 ή Xiaomi Mi A1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να πάρω ένα κινητό με τη μέγιστη τιμή των 240€ από το skroutz και αυτή τη στιγμή είμαι ανάμεσα στο Xiaomi Mi A1 και το Samsung Galaxy A5 2017. Ποιο από τα δύο να πάρω και αν έχετε άλλες προτάσεις παρακαλώ πείτε μου

Επεξ/σία από Kazets
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα θετικά του A5 είναι

έχει καλύτερη πίσω κάμερα(διάφραγμα f/1.9)είναι αδιάβροχο (IP68),οθονη(Super Amoled)νομίζω αυτόνομη υποδοχή για sd, μπροστινή κάμερα ,εγγύηση ,κράμα αλουμινίου με γιαλί.

Τα θετικά του miA1

stock android,gorilla glass 3, επεξεργαστή,ram(+1gb), αποθηκευτικό χώρο (64gb), καλύτερο βίντεο(4Κ), εγγύηση (μόνο αν το πάρεις από σημείο πώλησης).

Επεξ/σία από saruman123
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, saruman123 είπε

Τα θετικά του A5 είναι

έχει καλύτερη πίσω κάμερα(διάφραγμα f/1.9)είναι αδιάβροχο (IP68),οθονη(Super Amoled)νομίζω αυτόνομη υποδοχή για sd, μπροστινή κάμερα ,εγγύηση ,κράμα αλουμινίου με γιαλί.

Τα θετικά του miA1

stock android,gorilla glass 3, επεξεργαστή,ram(+1gb), αποθηκευτικό χώρο (64gb), καλύτερο βίντεο(4Κ), εγγύηση (μόνο αν το πάρεις από σημείο πώλησης).

Ευχαριστώ! Θα το λάβω υπόψην μου. Αλλά μήπως αξίζει να πρμν να βγει το Α5 του 2018;

Επεξ/σία από Kazets
Δημοσ.

Πρέπει να έχει βγεί και να είναι το a8 που ήρθε γιατί έχουν το ίδιο κωδικό όνομα...

1 ώρα πριν, Kazets είπε

Ευχαριστώ! Θα το λάβω θπόψην μου. Αλλά μήπως αξίζει να πρμν να βγει το Α5 του 2018;

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Kazets είπε

Ευχαριστώ! Θα το λάβω θπόψην μου. Αλλά μήπως αξίζει να πρμν να βγει το Α5 του 2018;

Πες μας τι θες από το κινητό......

Μήπως πρέπει να συμπληρώσεις την φόρμα αγοράς?

Γιατί βλέπω ότι έχεις υποτίθεται καταλήξει στα δύο πρώτα και μετά μας λες και για άλλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, saruman123 είπε

Πες μας τι θες από το κινητό......

Μήπως πρέπει να συμπληρώσεις την φόρμα αγοράς?

Γιατί βλέπω ότι έχεις υποτίθεται καταλήξει στα δύο πρώτα και μετά μας λες και για άλλα.

Από ένα κινητο θα ήθελα καλή κάμερα, επιδόσεις, οθόνη και σχετικά μικρό, επειδή δν μ αρέσουν τόσο τα μεγάλα κινητά. Επίσης και η μπαταρία είναι σημαντική για μένα

15 ώρες πριν, κουξκουκ είπε

Πρέπει να έχει βγεί και να είναι το a8 που ήρθε γιατί έχουν το ίδιο κωδικό όνομα...

Δν νμζ

22 ώρες πριν, saruman123 είπε

Τα θετικά του A5 είναι

Τα θετικά του miA1

Επίσης το Α5 νμζ έχει Gorilla Glass 4

Επεξ/σία από Kazets
Δημοσ.

To Α8 είναι ο αντικαταστάτης του Α5 και το Α8+ του Α7. Ισχύει ότι το Α5 έχει Gorilla Glass 4. Επίσης το Α5 έχει πάρα πολύ καλή οθόνη Amoled όπως η πλειοψηφία των samsung και σε μπαταριά τα πάει πολύ καλά, στην κάμερα είναι στην κορυφή της κατηγορίας μέχρι τα 230Ε, το μέγεθος πιστεύω είναι αρκετά κάλο για 5,2 ινστες αν θες  μικρότερο πας σε Α3.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, VaggD είπε

To Α8 είναι ο αντικαταστάτης του Α5 και το Α8+ του Α7. Ισχύει ότι το Α5 έχει Gorilla Glass 4. Επίσης το Α5 έχει πάρα πολύ καλή οθόνη Amoled όπως η πλειοψηφία των samsung και σε μπαταριά τα πάει πολύ καλά, στην κάμερα είναι στην κορυφή της κατηγορίας μέχρι τα 230Ε, το μέγεθος πιστεύω είναι αρκετά κάλο για 5,2 ινστες αν θες  μικρότερο πας σε Α3.

Από επιδόσεις πώς πάει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Kazets said:

Από επιδόσεις πώς πάει;

Όσες φόρες το έχω χρησιμοποίηση με πολλά tabs, spotify, messenger, google maps και άλλες εφαρμογές δεν είχα πρόβλημα, για games δεν γνωρίζω( μπορείς να βρεις βίντεο στο youtube).

Ο Snapdragon 625 είναι στα ίδια επίπεδα με τον Exynos 7880.

Αξίζει να το ψάξεις σχετικά με την κάμερα. Γενικά τα κινεζικά όσες κάμερες και να έχουν (ακόμα ίδιες με σαμυ) την υλοποίηση της samsung δεν την φτάνουν! Βεβαία μπορεί του ΜΑ1 να είναι καλύτερη.. Αν αξίζει τα 270 το χιαομι το γνωρίζεις μόνο εσύ.

Επεξ/σία από VaggD
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, VaggD είπε

Αξίζει να το ψάξεις σχετικά με την κάμερα. Γενικά τα κινεζικά όσες κάμερες και να έχουν (ακόμα ίδιες με σαμυ) την υλοποίηση της samsung δεν την φτάνουν!

Ένα ειναι το κινητό μεσαίας κατηγορίας που είναι καλύτερο στην κάμερα και αυτό είναι το mi note 3,αλλά μόνο από έξω συμφέρει να το πάρεις.

Στο banggood φεύγει σαν τρελό , πάλι δεν το έχει στα 257€ το 6/64

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, saruman123 said:

Ένα ειναι το κινητό μεσαίας κατηγορίας που είναι καλύτερο στην κάμερα και αυτό είναι το mi note 3,αλλά μόνο από έξω συμφέρει να το πάρεις.

Στο banggood φεύγει σαν τρελό , πάλι δεν το έχει στα 257€ το 6/64

Αν είχε την 800αρα δεν θα έμενε ούτε δήγμα απο το συγκεκριμένο κινητό είναι το απόλυτο VFM!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...