Salvation81 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, what_if είπε το προιον δεν βρεθηκε Δεν ειναι τυχαιο που το κατεβασαν 7 το πρωι, στοχοποιημενο ηταν ολο αυτο και καποτε πρεπει να σταματησουν τετοιες τακτικες. Δυστυχως οταν εχουμε τον καθενα να κραζει οποιον απευθυνεται στα αρμοδια οργανα σε τετοιες περιπτωσεις δεν θα δουμε φως σε αυτη την χωρα ποτε.
what_if Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) απο την αρχη ξεραμε οτι υπηρχε μεγαλη πιθανοτητα η τιμη να μην ειναι σωστη για χ λογους το αν εγινε επιτηδες η οχι εγω δεν θα πλεξω με σιγουρια θεωριες συνομωσιας σε καθε περιπτωση να δουμε πως θα αντιδρασουν στην χειροτερη αλλη μια ζαρια που δεν εκατσε κ προφανως αλλο ενα μαγαζι απο το οποιο ευκαιριακες αγορες κ μονο Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από what_if
ben3os Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Σε κάθε περίπτωση οποίος παρήγγειλε ας μας πει τι έγινε τλκ όταν τον ενημέρωσουν για την παραγγελία του.Μακαρι όσοι πρόλαβαν να παραλάβουν κιόλας.
Salvation81 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, what_if είπε απο την αρχη ξεραμε οτι υπηρχε μεγαλη πιθανοτητα η τιμη να μην ειναι σωστη για χ λογους το αν εγινε επιτηδες η οχι εγω δεν θα πλεξω με σιγουρια θεωριες συνομωσιας σε καθε περιπτωση να δουμε πως θα αντιδρασουν στην χειροτερη αλλη μια ζαρια που δεν εκατσε κ προφανως αλλο ενα μαγαζι απο το οποιο ευκαιριακες αγορες κ μονο Οταν κατι γινεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ απο Ελληνικες αλυσιδες και συνοικιακα καταστηματα συγνωμη αλλα εγω δεν το θεωρω τυχαιο. Χθες στο σαιτ της εν λογο εταιρειας η ΜΟΝΗ Samsung σε προσφορα ηταν αυτη. Πως το συστημα τους εβαλε 1 τηλεοραση σε προσφορα και καμια αλλη; Μην δουλευομαστε, τις δικαιολογιες του τυπου "ξεραμε οτι μαλλον ηταν λαθος" δεν γινεται να τις χρησιμοποιουμε συνεχεια. Με αυτη την λογικη του ο καθενας κανει οτι θελει χωρις επιπτωσεις να κλεισουμε τις υπηρεσιες που εχουν δημιουργηθει για την προστασια του καταναλωτη αφου δεν θα τις χρησιμοποιει κανεις. 5 λεπτά πριν, Chrisl7 είπε Έπεσε το πρώτο άκυρο με τηλ 8 το πρωι τηλεφωνο; Και μετα καποιοι θα πουν ηταν λαθος αλλα απο τις 7 το πρωι εχουν αρχισει τα κλαπατσιμπανα (εντελως τυχαια). Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από Salvation81 2
Salvation81 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Chrisl7 είπε Αναγραμματισμός μου ειπαν Δλδ τι, εβαλαν σε προσφορα το μοντελο στα 845ε οταν η τιμη του αρχιζει απο 785ε σε αλλα καταστηματα; Μπα δεν μας δουλευουν καθολου......
generalb31 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μολις ακυρωσαν και τη δικη μου λογω λαθους αναγραμματισμου....παντως αβ καποιος ειχε/εχει την ορεξη μπορει να τους πιεσει για την αρχικη τιμη με τα mail επιβεβαιωσης παρ και φωτο της σελιδας τους με την προσφορα!!
Salvation81 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, generalb31 είπε Μολις ακυρωσαν και τη δικη μου λογω λαθους αναγραμματισμου....παντως αβ καποιος ειχε/εχει την ορεξη μπορει να τους πιεσει για την αρχικη τιμη με τα mail επιβεβαιωσης παρ και φωτο της σελιδας τους με την προσφορα!! Δεν παιρνει χρονο, απλα ενα email στην προστασια καταναλωτη με screenshot τις παραγγελιας και τις ιστοσελιδας τους αν υπαρχει. Το θεμα ειναι πως 9 στους 10 βαριουνται να το κανουν αυτο και τα καταστηματα το γνωριζουν πολυ καλα.
generalb31 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Σιγουρα και απο την αλλη σκεφτεσαι πως απο τη στιγμη που τηλεοραση δεν προκειται να παρω δεν εχει και πολυ νοημα...! Ο μονος τροπος για να κοπουν τα λαθη ειναι να δεσμευονται να παραδιδουν τις παρ αλλα αυτο δυσκολο !
what_if Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Οταν κατι γινεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ απο Ελληνικες αλυσιδες και συνοικιακα καταστηματα συγνωμη αλλα εγω δεν το θεωρω τυχαιο. Χθες στο σαιτ της εν λογο εταιρειας η ΜΟΝΗ Samsung σε προσφορα ηταν αυτη. Πως το συστημα τους εβαλε 1 τηλεοραση σε προσφορα και καμια αλλη; Μην δουλευομαστε, τις δικαιολογιες του τυπου "ξεραμε οτι μαλλον ηταν λαθος" δεν γινεται να τις χρησιμοποιουμε συνεχεια. Με αυτη την λογικη του ο καθενας κανει οτι θελει χωρις επιπτωσεις να κλεισουμε τις υπηρεσιες που εχουν δημιουργηθει για την προστασια του καταναλωτη αφου δεν θα τις χρησιμοποιει κανεις. 8 το πρωι τηλεφωνο; Και μετα καποιοι θα πουν ηταν λαθος αλλα απο τις 7 το πρωι εχουν αρχισει τα κλαπατσιμπανα (εντελως τυχαια). πολυ ωραια ολα αυτα που λες ,μπορεις να υποθετεις οτι θες κ να κανεις οτι θες η μονη ξεκαθαρη αληθεια ειναι οτι ολοι ξεραμε οτι η τιμη δεν μπορει να ειναι τοσο καλη η "τιμωρια" τους ειναι οτι πλεον ειναι στην λιστα με τους αναξιοπιστους ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- edit με πηραν κ εμενα τηλ κ μου ειπαν τα γνωστα με τους αναγραμματισμους εμφανως αγχωμενοι εμενα η ολη ιστορια μου κανει οτι εκαναν καποια μλκα κ το μπαλωνουν ετσι χωρις να αποκλειω τπτ φυσικα ουτε καν κ την πονηρια τουλαχιστον αυτοι παιρνουν τηλ κ φανταζομαι απο πολλους καθονται κ τα ακουνε ,που πλεον ουτε το amazon δεν δινει λογαριασμο κ απλα διαγραφει χωρις ενημερωση παραγγελιες επισης ειμαι σιγουρος οτι ολοι οι αψογοι που τσαμπουκαλευονται εδω στις δουλειες τους κανουν αντιστοιχα η κ χειροτερα αλλα να εδω το παιζουμε παρθενες over and out απο εμενα Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από what_if 4
Salvation81 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, what_if είπε πολυ ωραια ολα αυτα που λες ,μπορεις να υποθετεις οτι θες κ να κανεις οτι θες η μονη ξεκαθαρη αληθεια ειναι οτι ολοι ξεραμε οτι η τιμη δεν μπορει να ειναι τοσο καλη η "τιμωρια" τους ειναι οτι πλεον ειναι στην λιστα με τους αναξιοπιστους ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- edit με πηραν κ εμενα τηλ κ μου ειπαν τα γνωστα με τους αναγραμματισμους εμφανως αγχωμενοι εμενα η ολη ιστορια μου κανει οτι εκαναν καποια μλκα κ το μπαλωνουν ετσι χωρις να αποκλειω τπτ φυσικα ουτε καν κ την πονηρια τουλαχιστον αυτοι παιρνουν τηλ κ φανταζομαι απο πολλους καθονται κ τα ακουνε ,που πλεον ουτε το amazon δεν δινει λογαριασμο κ απλα διαγραφει χωρις ενημερωση παραγγελιες επισης ειμαι σιγουρος οτι ολοι οι αψογοι που τσαμπουκαλευονται εδω στις δουλειες τους κανουν αντιστοιχα η κ χειροτερα αλλα να εδω το παιζουμε παρθενες over and out απο εμενα Εμενα το Αμαζον Ποτε δεν μου εχει διαγραψει παραγγελια και τις 2-3 φορες που εκαναν λαθος σε τιμη ειχαν τα @@ να μου δωσουν δωροεπιταγη η να μου αφαιρεσουν τα μεταφορικα σε επομενη παραγγελια. Στο Ελλαντα με εξαιρεση τον Γερμανο περισυ και το Public καποιες φορες ολοι οι υπολοιποι κανουν λαθος και την βγαζουν λαδι χωρις την παραμικρη επιπτωση. Οσο για το τελευταιο σου σχολιο δεν ξερω σε ποιον και τι απευθυνεσαι αλλα δεν με αφορα κιολας. Το οτι μερικοι εδω μεσα "θιγεστε" καθε φορα που καποιος αναφερει τα δικαιωματα των καταναλωτων ειναι πραγματικα εκτος λογικης.
lionheart75 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Salvation81 είπε Εγω εβαλα δοση και ηταν 500-520-550-600ε.....Οποτε αυτο δουλευει μια χαρα. Xτές που το έκανα έβγαινε πάνω απο χιλιάρικο όσες δόσεις και να έβαζες. Προφανώς είχε θέμα το σύστημά τους ή εσκεμμένα είχε θέμα. Όπως και να χει τσάμπα διαφήμιση κάναμε σε ένα άγνωστο κατάστημα μιας και δεν έπαιζε να ίσχυε αυτή η τιμή.
stelios18120 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Οπότε μαύρο και άκυρο στο μέλλον Να προσεχουν άλλη φορά περισσότερο.
greed Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Tωρα θα σας στελνουν και emails πουλωντας τα email σας κλπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα