NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Απο μενα φαγανε μια αρνητικη στο google και πανε και για αλλα
Salvation81 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dannie είπε Αρνητικη στο σκουρτζ. Δεν γινεται...Εντελως τυχαια ειχαν βγαλει εντελως το μαγαζι τους απο το Skroutz χθες.... Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από Salvation81
turbat0s Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Δεν γινεται...Εντελως τυχαια ειχαν βγαλει εντελως το μαγαζι τους απο το Skroutz χθες.... Αν όντως ισχύει, τότε πράγματι δε φαίνεται για τυχαίο "λάθος" του συστήματος.
Dannie Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Δεν γινεται...Εντελως τυχαια ειχαν βγαλει εντελως το μαγαζι τους απο το Skroutz χθες.... 1
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Dannie είπε ...και εγω σε αυτο το στάδιο ειμαι Θα παθουν σοκ με τα αλλεπάλληλα αρνητικά !!! Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από NikosKallithea 1
Salvation81 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δεν θα τις δεχτουν γιατι οπως ειπα χθες το καταστημα τους δεν φαινοταν σε ΚΑΝΕΝΑ προιον (το εψαξα με αρκετα που εχουν στην σελιδα τους). Εκτος αν αλλαξε το Skroutz τον τροπο που δεχεται τις αξιολογησεις.
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, Salvation81 είπε Εμενα το Αμαζον Ποτε δεν μου εχει διαγραψει παραγγελια και τις 2-3 φορες που εκαναν λαθος σε τιμη ειχαν τα @@ να μου δωσουν δωροεπιταγη η να μου αφαιρεσουν τα μεταφορικα σε επομενη παραγγελια. Στο Ελλαντα με εξαιρεση τον Γερμανο περισυ και το Public καποιες φορες ολοι οι υπολοιποι κανουν λαθος και την βγαζουν λαδι χωρις την παραμικρη επιπτωση. Οσο για το τελευταιο σου σχολιο δεν ξερω σε ποιον και τι απευθυνεσαι αλλα δεν με αφορα κιολας. Το οτι μερικοι εδω μεσα "θιγεστε" καθε φορα που καποιος αναφερει τα δικαιωματα των καταναλωτων ειναι πραγματικα εκτος λογικης. Τυχερός είσαι με το amazon, το κάνει συχνά! Κουπόνια κλπ τα δίνουν μόνοι τους ή τα ζητάς; Οι αρνητικές στο σκρουτζ λογικά δεν θα περάσουν αφού δεν έγινε αγορά, θέλει αριθμό παραστατικού. Ρε συ what if κι άλλη τηλεόραση; Συλλογή κάνεις;
Salvation81 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Τυχερός είσαι με το amazon, το κάνει συχνά! Κουπόνια κλπ τα δίνουν μόνοι τους ή τα ζητάς; Οι αρνητικές στο σκρουτζ λογικά δεν θα περάσουν αφού δεν έγινε αγορά, θέλει αριθμό παραστατικού. Ρε συ what if κι άλλη τηλεόραση; Συλλογή κάνεις; Μου εχουν δωσει και μονοι τους αλλα εχω πιεσει κιολας (με την δικαιολογια οτι περιμενα καιρο για το ταδε προιον και δεν πηρα αλλα σε προσφορες κλπ κλπ). 1
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Μου εχουν δωσει και μονοι τους αλλα εχω πιεσει κιολας (με την δικαιολογια οτι περιμενα καιρο για το ταδε προιον και δεν πηρα αλλα σε προσφορες κλπ κλπ). Εμένα μου έχουν κάνει κάποιες φορές επιστροφή του μεταφορικά σε περίπτωση αργοπορίας. Κουπόνι ποτέ και ακύρωση παραγγελίας μερικές φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα