Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dannie είπε

Αρνητικη στο σκουρτζ.

Δεν γινεται...Εντελως τυχαια ειχαν βγαλει εντελως το μαγαζι τους απο το Skroutz χθες....

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Δεν γινεται...Εντελως τυχαια ειχαν βγαλει εντελως το μαγαζι τους απο το Skroutz χθες....

Αν όντως ισχύει, τότε πράγματι δε φαίνεται για τυχαίο "λάθος" του συστήματος.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Στιγμιότυπο 2018-02-22, 6.51.05 μμ.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Dannie είπε

Στιγμιότυπο 2018-02-22, 6.51.05 μμ.png

...και εγω σε αυτο το στάδιο ειμαι ;)

Θα παθουν σοκ με τα αλλεπάλληλα αρνητικά !!!

Επεξ/σία από NikosKallithea
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν θα τις δεχτουν γιατι οπως ειπα χθες το καταστημα τους δεν φαινοταν σε ΚΑΝΕΝΑ προιον (το εψαξα με αρκετα που εχουν στην σελιδα τους).

Εκτος αν αλλαξε το Skroutz τον τροπο που δεχεται τις αξιολογησεις.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Εμενα το Αμαζον Ποτε δεν μου εχει διαγραψει παραγγελια και τις 2-3 φορες που εκαναν λαθος σε τιμη ειχαν τα @@ να μου δωσουν δωροεπιταγη η να μου αφαιρεσουν τα μεταφορικα σε επομενη παραγγελια.

Στο Ελλαντα με εξαιρεση τον Γερμανο περισυ και το Public καποιες φορες ολοι οι υπολοιποι κανουν λαθος και την βγαζουν λαδι χωρις την παραμικρη επιπτωση.

Οσο για το τελευταιο σου σχολιο δεν ξερω σε ποιον και τι απευθυνεσαι αλλα δεν με αφορα κιολας. Το οτι μερικοι εδω μεσα "θιγεστε" καθε φορα που καποιος αναφερει τα δικαιωματα των καταναλωτων ειναι πραγματικα εκτος λογικης.

Τυχερός είσαι με το amazon, το κάνει συχνά! Κουπόνια κλπ τα δίνουν μόνοι τους ή τα ζητάς;

Οι αρνητικές στο σκρουτζ λογικά δεν θα περάσουν αφού δεν έγινε αγορά, θέλει αριθμό παραστατικού.

Ρε συ what if κι άλλη τηλεόραση; Συλλογή κάνεις; :P

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Τυχερός είσαι με το amazon, το κάνει συχνά! Κουπόνια κλπ τα δίνουν μόνοι τους ή τα ζητάς;

Οι αρνητικές στο σκρουτζ λογικά δεν θα περάσουν αφού δεν έγινε αγορά, θέλει αριθμό παραστατικού.

Ρε συ what if κι άλλη τηλεόραση; Συλλογή κάνεις; :P

Μου εχουν δωσει και μονοι τους αλλα εχω πιεσει κιολας (με την δικαιολογια οτι περιμενα καιρο για το ταδε προιον και δεν πηρα αλλα σε προσφορες κλπ κλπ).

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Μου εχουν δωσει και μονοι τους αλλα εχω πιεσει κιολας (με την δικαιολογια οτι περιμενα καιρο για το ταδε προιον και δεν πηρα αλλα σε προσφορες κλπ κλπ).

Εμένα μου έχουν κάνει κάποιες φορές επιστροφή του μεταφορικά σε περίπτωση αργοπορίας. Κουπόνι ποτέ και ακύρωση παραγγελίας μερικές φορές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...