Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα βρισκομαι σε αναζητηση καινουργιου κινητου

φορμα αγορας: 250 ευρω μαξ,    χρηση κινητου (fb,youtube,instagram,mousiki,browse,tainies και καμια φορα κανα παιχνιδι)

μεγεθος οθονης πανω απο 5.5, κατα προτιμηση 5.93 που βγαινουν 18:9 , δαχτυλικο αποτυπωμα

καλη καμερα βασικη προυποθεση

να εχει σταθερη ρομ και 800μπαντα και τελος να εχει μεγαλη μπαταρια και να αντεχει γιατι χρησιμοποιω κυριως mb

μου αρεσε αρκετα το xiaomi redmi note 5 pro  καθως συνδιαζει πολλα απο αυτα που με ενδιαφερουν αλλα δεν ξερω ποτε βγαινει και χρειαζομαι κινητο αμεσα αντε να περιμενω μεχρι 10 μαρτιου.Eπισης αν ξερουμε σε τι τιμη θα ερθει ελλαδα;

Καποια κινητα που εχω κοιταξει ειναι : Xiaomi Mi 5c (64GB) , Huawei P Smart,Huawei Honor 8 (32GB),Xiaomi Redmi 5 Plus (4GB/64GB),Huawei Honor 7X( ειναι η τελευταια επιλογη μου κυριως λογο τιμης στην ελλαδα)

Αν υπαρχει κατι καλυτερο ειμαι ανοιχτος.

Δημοσ.

αυτην την στιγμη ειμαι με xiaomi redmi note 4x  και εχει την global και την 800αρα νομιζω

Αν δεν εχει την 800αρα το 5 προ με vodafone παροχο θα εχω θεμα ?

επισης μπορεις να μου πεις απο τα 4

huawei p smart 32gb

huawei mate 10 lite dual 64 gb

huawei honor 8 32 gb

huawei honor 7x 64 gb

ποιο ειναι το καλυτερο ανεβαζω λιγο το ταβαζι απο 250 στα 280

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, basilisgate13 είπε

αυτην την στιγμη ειμαι με xiaomi redmi note 4x  και εχει την global και την 800αρα νομιζω

huawei p smart 32gb

huawei honor 8 32 gb

huawei honor 7x 64 gb

Γενικά πλέον σε όλες τις τηλεφωνικές εταιρείες ή 800αρα είναι απαραίτητη όχι στις πόλεις αλλά στα χωριά .

Όσο αφορά την κάμερα που μου λες το honor 8.

Αλλά ουτε πάνω από 5.5" είναι ούτε και τόσο καλή μπαταρία έχει.

Επίσης είναι του 16 και δεν βλέπω κάποια αλλη αναβάθμιση να παίρνει,το οποίο θα το πάει πίσω, εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

σε θεμα γενικης αποδοσης(οθονη,μπαταρια,επεξεργαστη,καμερα) ποιο ειναι το καλυτερο απο τα 4

1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Γενικά πλέον σε όλες τις τηλεφωνικές εταιρείες ή 800αρα είναι απαραίτητη όχι στις πόλεις αλλά στα χωριά .

Όσο αφορά την κάμερα που μου λες το honor 8.

τα κινητα αυτα υποθετω ειναι με την 800αρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

huawei p smart 32gb

huawei honor 8 32 gb

huawei honor 7x 64 gb

Καλημέρα κι απο εμένα. επειδή και γώ επιθυμώ να αγοράσω κινητό και προσανατολίζομαι στα 3 πολύ όμορφα κινητά ανωτέρω (βγάζω έξω το honor 8 γιατί θέλω κινητό με μεγάλύτερη οθόνη). Ψάχνομαι δεξιά και αριστερά και δεν βρίσκω μεγάλες διαφορές (γενικά πάντως συμπέρανα ότι και τα 3 είναι vfm. όμορφη οθόνη, αρκετά καλή κάμερα, γρήγορα κλπ) βέβαια απ ότι κατάλαβα το αρνητικό τους είναι ότι έχουν sar (δηλ υψηλότερο απο άλλα κινητά πχ lgg6. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. ) αν έβαζα παραπάνω χρήματα, ιδανική επιλογή θα ήταν και το lgg6 το οποίο έχει χαμηλότερο sar νομίζω  (επίσης επιθυμώ το κινητό να έχει και ραδιόφωνο). Είναι λίγο μπέρδεμα η φάση...

Επεξ/σία από arissalonika
Δημοσ.
1 ώρα πριν, arissalonika είπε

Καλημέρα κι απο εμένα. επειδή και γώ επιθυμώ να αγοράσω κινητό και προσανατολίζομαι στα 3 ανωτέρω (βγάζω έξω το honor 8 γιατί θέλω κινητό με μεγάλύτερη οθόνη). Ψάχνομαι δεξιά και αριστερά και δεν βρίσκω μεγάλες διαφορές. βέβαια απ ότι κατάλαβα το αρνητικό τους είναι ότι έχουν σχετικά υψηλό sar. αν έβαζα παραπάνω χρήματα, ιδανική επιλογή θα ήταν και το lgg6 το οποίο έχει χαμηλότερο sar  (επίσης επιθυμώ το κινητό να έχει και ραδιόφωνο). Είναι λίγο μπέρδεμα η φάση...

σε lg  εγω δεν θα πηγαινα ημουν κατοχος  lg g2 και ημουν κατα ευχαριστημενος μετα βγαλανε το γ3 που ηταν ενα αριστο κινητο αλλα απο εκει και περα το ενα χειροτερο απο το αλλο

Ξερουμε αν κανενα απο τα παραπανω θα παρουν το oreo update?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, arissalonika είπε

Καλημέρα κι απο εμένα. επειδή και γώ επιθυμώ να αγοράσω κινητό και προσανατολίζομαι στα 3 πολύ όμορφα κινητά ανωτέρω (βγάζω έξω το honor 8 γιατί θέλω κινητό με μεγάλύτερη οθόνη). Ψάχνομαι δεξιά και αριστερά και δεν βρίσκω μεγάλες διαφορές (γενικά πάντως συμπέρανα ότι και τα 3 είναι vfm. όμορφη οθόνη, αρκετά καλή κάμερα, γρήγορα κλπ) βέβαια απ ότι κατάλαβα το αρνητικό τους είναι ότι έχουν sar (δηλ υψηλότερο απο άλλα κινητά πχ lgg6. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. ) αν έβαζα παραπάνω χρήματα, ιδανική επιλογή θα ήταν και το lgg6 το οποίο έχει χαμηλότερο sar νομίζω  (επίσης επιθυμώ το κινητό να έχει και ραδιόφωνο). Είναι λίγο μπέρδεμα η φάση...

Το sar στα huawei είναι κανονικό αν δεν έχεις δύο sim.

Αν χρησιμοποιείτε μια sim το sar πέφτει στο μισώ.

7 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε

σε lg  εγω δεν θα πηγαινα ημουν κατοχος  lg g2 και ημουν κατα ευχαριστημενος μετα βγαλανε το γ3 που ηταν ενα αριστο κινητο αλλα απο εκει και περα το ενα χειροτερο απο το αλλο

Ξερουμε αν κανενα απο τα παραπανω θα παρουν το oreo update?

Το huawei p smart έρχεται με Oreo

Τα άλλα είναι με Nougad αλλά δεν ξέρω αν έχουν πάρει κάτι.....

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Το sar στα huawei είναι κανονικό αν δεν έχεις δύο sim.

Αν χρησιμοποιείτε μια sim το sar πέφτει στο μισώ.

Το huawei p smart έρχεται με Oreo

Τα άλλα είναι με Nougad αλλά δεν ξέρω αν έχουν πάρει κάτι.....

Σημαντική πληροφορία! Επομένως και γώ προσανατολίζομαι στα 3 Huawei που ανέφερε ο φίλος παραπάνω (είδα ότι έχουν και ραδιόφωνο). Παρ όλα αυτά το ερώρημα παραμένει. Πιό απ τα 3; (με δεδομένο ότι δεν έχω βρεί διαφορές ανάμεσα στα 3 αυτά. ειδικά ανάμεσα σε huawei mate 10 lite dual 64 gb και huawei honor 7x 64 gb

Δημοσ.

Σημαντική πληροφορία! Επομένως και γώ προσανατολίζομαι στα 3 Huawei που ανέφερε ο φίλος παραπάνω (είδα ότι έχουν και ραδιόφωνο). Παρ όλα αυτά το ερώρημα παραμένει. Πιό απ τα 3; (με δεδομένο ότι δεν έχω βρεί διαφορές ανάμεσα στα 3 αυτά. ειδικά ανάμεσα σε huawei mate 10 lite dual 64 gb και huawei honor 7x 64 gb

ειμαι αναμεσα στα 3 περισσοτερο

huawei p smart 32gb

huawei honor 7x 64 gb

γιατι το honor 8 ειναι του 2016 και δεν θα παρει αναβαθμιση σε ορεο.

αλλα ακοαμ δεν εχω αποφασισει

αν ξερει καποιος τα θετικα και τα αρνητικα τους ας τα γραψει να μας βοηθησει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

huawei p smart 32gb

huawei honor 7x 64 gb

Να ξέρετε όμως ότι το Honor 8 υπερτερεί σε όλα από τα άλλα τρία που βλέπετε.

Το αρνητικό είναι η αναβάθμιση.

Την μπαταρία δεν την βάζω γιατί είναι πως το χειρίζεται ο καθ'ένας.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
Στις 22/2/2018 στις 12:40 ΜΜ, basilisgate13 είπε

huawei p smart 32gb

huawei honor 7x 64 gb

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-honor-7x-l21-64gb,huawei-mate-10-litea-l21,huawei-p-smart-lx1

Το 7Χ έχει καλύτερη ποιότητα τζαμιού από το 10. Επίσης έχει γυροσκόπιο με update ενώ το 10 διαβάζω ότι δεν...Το 10 έχει διπλή κάμερα μπροστά. Το P προσωπικά δεν με ψήνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...