Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 22/2/2018 στις 11:16 ΜΜ, CrazyTown είπε

Αλλο πιθανοι λογοι ΑΛΛΟ ενας απολυτος λογος που εσυ ΜΑΣ ΛΕΣ οτι τον ξερεις.

ΑΣΤΟ φιλε. Στα φορουμ ειμαστε να βοηθαμε αλλους , να ρωταμε να απανταμε , οχι να κανουμε τους εξυπνακιδες χωρις προσωπικα επιχειρηματα. 

εχω την απαντηση και ξερω πως να κανω παραθεση ΚΑΙ copy paste και δεν φοβαμαι να τα χρησιμοποιησω

ιδου

Στις 22/2/2018 στις 5:51 ΜΜ, DrLo είπε

Όπως σου εξήγησε ο AristidisZ παραπάνω το:

- Κρατάω ένα βιβλίο στο ράφι μπας και περάσει κάποια στιγμή κάποιος χριστιανός να το πάρει

με το

- Αν και μόνο αν το παραγγείλεις θα το αγοράσω και θα το έχω στο μαγαζί μου για λίγες ώρες, μέχρι να περάσεις να το πάρεις, 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "το ίδιο πράγμα" όπως γράφεις στο 1o post σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρώ πως πολλοί (ειδικά μεγάλα καταστήματα) το κάνουν για λόγους συναγωνισμού.

Στο μαγαζί π.χ. πουλάς 10 ευρώ.Αν βγεις στο σκρουτζ με 10 δεν θα μπορείς να συναγωνιστείς τον άλλο που πουλάει 8 ευρώ.Θα είσαι ακριβός στα μάτια αυτού που ψάχνει μέσω σκρουτζ όπως κάνουμε οι περισσότεροι πριν κάνουμε κάποια αγορά.

Άρα για να μην χάσεις και τον πελάτη του ινερνετ (τον άλλο που δεν ψάχνει και έρχεται στο μαγαζί τον έχεις σίγουρο με 10) λες αυτό το δίνω και εγώ 8 μέσω ιντερνετ όμως.Τα υπόλοιπα απλά είναι λόγια να περνάει η ώρα και να δικαιολογείς την διαφορετικότητα της τιμής.Είχα δει ένα ραδιοκασετόφωνο από media market στα 23 ευρώ στο ίντερνετ χωρίς να το παραγγείλω  πάω μαγαζί που είναι στη γειτονιά μου το βλέπω 25.Το λέω στον προιστάμενο το βλέπει στο ίντερνετ και μου λέει καλά πάρτο 23 όπως και το πήρα.:P

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Donalhioy είπε

εχω την απαντηση και ξερω πως να κανω παραθεση ΚΑΙ copy paste και δεν φοβαμαι να τα χρησιμοποιησω

ιδου

Εμαθα να βαζω τονους και δεν φοβαμαι να τους χρησιμοποιησω αλλα βαριεμαι να τους βαζω. 

Το παραδειγμα ειναι μια περιπτωση δε συμβαινει παντα. Τη θηκη κινητου, στη περιπτωση μου, ειτε εκανα παταγγελια ειτε οχι, υπηρχε στο φυσικο καταστημα στη βιτρινα. Δεν περιμενε ο μαγαζατορας να τη παραγγειλω να την αγορασει και μετα να μου τη πουλησει (Το οποιο θα ειχε λογικη). 

Η τιμη χωρις να τη παραγγειλω θα ηταν 5 ευρω περιπου. Αν τη παραγγελνα (ηλεκτρονικα ) την ιδια υπαρχουσα, θα τη πληρωνα 2 ευρω. Δε σκεκει. Αν ημουν μαγαζι θα τη χρεωνα το ιδιο. Δεν ξερω πως με συμφερει να τη δωσω πιο φθηνα.. δεν ηταν εκπτωσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Θεωρώ πως πολλοί (ειδικά μεγάλα καταστήματα) το κάνουν για λόγους συναγωνισμού.

ενα μεγαλο καταστημα μπορει να βγαλει κερδος ακομα και αν πουλαει σε τιμες κοστους των μικροκαταστηματων του σκρουτζ

1 ώρα πριν, CrazyTown είπε

Το παραδειγμα ειναι μια περιπτωση δε συμβαινει παντα. 

η κεντρικη φιλοσοφια ειναιαυτη που διαβασες προηγουμενος

αν τωρα ψαχνεις παραδειγμα πασπαρτου που να ταιριαζει παντου τοτε μαλλον κανεις λαθος ερωτηση....

πολλες φορες αλλο η αποθηκη "οχι η αποθηκη του φυσικου καταστηματος" και αλλο το φυσικο καταστημα

υ.γ αν τωρα υποθεσουμε οτι την συγκεκριμενη θηκη την εκανα παραγγελια εγω με παραλαβη απο ενα αλλο καταστημα που δεν την ειχε????

απο ενα κατστημα αλλης πολης ας πουμε..  τι θα κανουν? αλλαξοκωλιες?

Επεξ/σία από Donalhioy
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τα παιδιά στα πρώτα ποστ το εξήγησαν πολύ καλά.

Το να φέρουν ένα προϊόν και να το κρατάνε στο κατάστημα μέχρι κάποιος να περάσει να το πάρει έχει κόστος αποθήκευσης. Μην το σκέφτεσαι μόνο για το προϊόν σου, σκέψου να έχουν 1000 συσκευές στο μαγαζί δίχως να τις παίρνει κανείς. Το να παραγγείλεις ένα προϊόν και αυτοί να το στείλουν στο κατάστημα και να το κρατήσουν μόνο μερικές ώρες ή μια μέρα μέχρι να περάσεις να το πάρεις μειώνει το κόστος αποθήκευσης. Με λίγα λόγια γλιτώνουν να έχουν σαβούρα στο μαγαζί τους που δεν αγοράζει κανείς. Για αυτόν τον λόγο σου χρεώνουν λιγότερο την αγορά online. Τώρα επειδή έτυχε το προϊόν που ήθελες να βρίσκεται ήδη στο μαγαζί αυτό δεν σημαίνει κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...