tarantules Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Έχω έναν αριθμό σε κάρτα micro sim και θέλω τον ίδιο αριθμό να τον έχω και σε κάρτα nano sim.Μπορώ να το κάνω αυτό; Θέλω να τα έχω σε 2 διαφορετικά κινητά και να ενεργοποιώ μόνο το ένα κάθε φορά.Κάπου είχα διαβάσει οτι μπορεί να γίνει αλλά δεν θυμάμαι που το είχα δει. Το νούμερο είναι της vodafone.
ziaba Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Νομίζω πως γίνεται περνά από ένα κατάστημα και ρώτα
gerrybezhani Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Γίνεται αλλα χρησιμοποιείς ένα την φορά ..
kormos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, tarantules είπε Έχω έναν αριθμό σε κάρτα micro sim και θέλω τον ίδιο αριθμό να τον έχω και σε κάρτα nano sim.Μπορώ να το κάνω αυτό; Θέλω να τα έχω σε 2 διαφορετικά κινητά και να ενεργοποιώ μόνο το ένα κάθε φορά.Κάπου είχα διαβάσει οτι μπορεί να γίνει αλλά δεν θυμάμαι που το είχα δει. Το νούμερο είναι της vodafone. Με το Vodafone Double, μπορείς να χρησιμοποιείς δύο διαφορετικές συσκευές, χωρίς να χρειάζεται να αλλάζεις κάρτα SIM! 1 2
sargio01 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε Cosmote κοστίζει 16€, γίνεται επι τόπου σε ενα κατάστημα(υπόθεση 10') και μπορούν να είναι και οι δυο συσκευές ανοιχτές*(λειτουργεί η sim που η συσκευή της άνοιξε πρώτη έστω και για ενα κλάσμα δευτερολέπτου). *Αν η συσκευή με την απενεργοποιημένη sim είναι με wifi, λαμβάνει και αυτή όσες ειδοποιήσεις είναι να έρθουν μέσω internet(social media, email, ενημερώσεις κλπ). Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από sargio01
kormos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, sargio01 είπε Σε Cosmote κοστίζει 16€, γίνεται επι τόπου σε ενα κατάστημα(υπόθεση 10') και μπορούν να είναι και οι δυο συσκευές ανοιχτές*(λειτουργεί η sim που η συσκευή της άνοιξε πρώτη έστω και για ενα κλάσμα δευτερολέπτου). *Αν η συσκευή με την απενεργοποιημένη sim είναι με wifi, λαμβάνει και αυτή όσες ειδοποιήσεις είναι να έρθουν μέσω internet(social media, email, ενημερώσεις κλπ). Είναι Vodafone όμως..
Diskimpex Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Κοσμοτε δεν χρεωνεται η χρηση .Σε νουμερο φιλου κοστισαν οι 2 νανο σιμ 10 ευρω με ανταπτορα στο γερμανο .Μαλλον οσο θελουν χρεωνουν 1
sargio01 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, kormos είπε Είναι Vodafone όμως.. Ναι, απλά έγραψα για την cosmote για μελλοντική αναζήτηση. 1 ώρα πριν, Diskimpex είπε Κοσμοτε δεν χρεωνεται η χρηση .Σε νουμερο φιλου κοστισαν οι 2 νανο σιμ 10 ευρω με ανταπτορα στο γερμανο .Μαλλον οσο θελουν χρεωνουν Τί να πω; Μου χρέωσαν απο 6€ για κάθε sim και 4€ για τον αντάπτορα...
kormos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Diskimpex είπε Κοσμοτε δεν χρεωνεται η χρηση .Σε νουμερο φιλου κοστισαν οι 2 νανο σιμ 10 ευρω με ανταπτορα στο γερμανο .Μαλλον οσο θελουν χρεωνουν 2 λεπτά πριν, sargio01 είπε Ναι, απλά έγραψα για την cosmote για μελλοντική αναζήτηση. Τί να πω; Μου χρέωσαν απο 6€ για κάθε sim και 4€ για τον αντάπτορα... Έχω την εντύπωση πως ή χρέωση ή μη έχει να κάνει με το αν είναι συμβόλαιο, καρτοκινητό, κλπ COSMOTE Mobile TWinSIM
sargio01 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δεν το ξέρω, καρτοκινητή εχω οπότε οσα έγραψα ισχύουν για what's up.
Diskimpex Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Kαρτοκινητο εχει ο φιλος με τις 2 σιμ .Ισως εχει να κανει αν εισαι παλιος πελατης .Βεβαια και ολα αλλαζουν .Δεν σε ρωτανε Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από Diskimpex
kormos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, sargio01 είπε Δεν το ξέρω, καρτοκινητή εχω οπότε οσα έγραψα ισχύουν για what's up. Πιθανόν 1 ώρα πριν, Diskimpex είπε Kαρτοκινητο εχει ο φιλος με τις 2 σιμ .Ισως εχει να κανει αν εισαι παλιος πελατης .Βεβαια και ολα αλλαζουν .Δεν σε ρωτανε Καλά αυτό ξαναπες το. Σίγουρα δεν είναι πλήρης ενήμεροι οι υπάλληλοι τους όπως θα έπρεπε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα