Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν αριθμό σε κάρτα micro sim και θέλω τον ίδιο αριθμό να τον έχω και σε κάρτα nano sim.Μπορώ να το κάνω αυτό;

Θέλω να τα έχω σε 2 διαφορετικά κινητά και να ενεργοποιώ μόνο το ένα κάθε φορά.Κάπου είχα διαβάσει οτι μπορεί να γίνει αλλά δεν θυμάμαι που το είχα δει.

Το νούμερο είναι της vodafone.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, tarantules είπε

Έχω έναν αριθμό σε κάρτα micro sim και θέλω τον ίδιο αριθμό να τον έχω και σε κάρτα nano sim.Μπορώ να το κάνω αυτό;

Θέλω να τα έχω σε 2 διαφορετικά κινητά και να ενεργοποιώ μόνο το ένα κάθε φορά.Κάπου είχα διαβάσει οτι μπορεί να γίνει αλλά δεν θυμάμαι που το είχα δει.

Το νούμερο είναι της vodafone.

Με το Vodafone Double, μπορείς να χρησιμοποιείς δύο διαφορετικές συσκευές, χωρίς να χρειάζεται να αλλάζεις κάρτα SIM!

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε Cosmote κοστίζει 16€, γίνεται επι τόπου σε ενα κατάστημα(υπόθεση 10') και μπορούν να είναι και οι δυο συσκευές ανοιχτές*(λειτουργεί η sim που η συσκευή της άνοιξε πρώτη έστω και για ενα κλάσμα δευτερολέπτου).

*Αν η συσκευή με την απενεργοποιημένη sim είναι με wifi, λαμβάνει και αυτή όσες ειδοποιήσεις είναι να έρθουν μέσω internet(social media, email, ενημερώσεις κλπ).

Επεξ/σία από sargio01
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sargio01 είπε

Σε Cosmote κοστίζει 16€, γίνεται επι τόπου σε ενα κατάστημα(υπόθεση 10') και μπορούν να είναι και οι δυο συσκευές ανοιχτές*(λειτουργεί η sim που η συσκευή της άνοιξε πρώτη έστω και για ενα κλάσμα δευτερολέπτου).

*Αν η συσκευή με την απενεργοποιημένη sim είναι με wifi, λαμβάνει και αυτή όσες ειδοποιήσεις είναι να έρθουν μέσω internet(social media, email, ενημερώσεις κλπ).

Είναι Vodafone  όμως..  :rolleyes:

Δημοσ.

Κοσμοτε δεν χρεωνεται η χρηση .Σε νουμερο φιλου κοστισαν οι 2 νανο σιμ 10 ευρω με ανταπτορα στο γερμανο .Μαλλον οσο θελουν χρεωνουν

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kormos είπε

Είναι Vodafone  όμως..  :rolleyes:

Ναι, απλά έγραψα για την cosmote για μελλοντική αναζήτηση. :-)

1 ώρα πριν, Diskimpex είπε

Κοσμοτε δεν χρεωνεται η χρηση .Σε νουμερο φιλου κοστισαν οι 2 νανο σιμ 10 ευρω με ανταπτορα στο γερμανο .Μαλλον οσο θελουν χρεωνουν

Τί να πω; :huh:

Μου χρέωσαν απο 6€ για κάθε sim και 4€ για τον αντάπτορα...

Δημοσ.

2 λεπτά πριν, sargio01 είπε

Ναι, απλά έγραψα για την cosmote για μελλοντική αναζήτηση. :-)

Τί να πω; :huh:

Μου χρέωσαν απο 6€ για κάθε sim και 4€ για τον αντάπτορα...

Έχω την εντύπωση πως ή χρέωση ή μη έχει να κάνει με το αν είναι συμβόλαιο, καρτοκινητό, κλπ

COSMOTE Mobile TWinSIM

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαρτοκινητο εχει ο φιλος με τις 2 σιμ .Ισως εχει να κανει αν εισαι παλιος πελατης .Βεβαια και ολα αλλαζουν .Δεν σε ρωτανε

Επεξ/σία από Diskimpex
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sargio01 είπε

Δεν το ξέρω, καρτοκινητή εχω οπότε οσα έγραψα ισχύουν για what's up. :)

Πιθανόν :)

Kαρτοκινητο εχει ο φιλος με τις 2 σιμ .Ισως εχει να κανει αν εισαι παλιος πελατης .Βεβαια και ολα αλλαζουν .Δεν σε ρωτανε

Καλά αυτό ξαναπες το. Σίγουρα δεν είναι πλήρης ενήμεροι οι υπάλληλοι τους όπως θα έπρεπε...:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...