Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

Αρχικά ζητώ συγγνώμη αν υπάρχει παρόμοιο θέμα μ' αυτό (με μια γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα κάτι σχετικό). Σε περίπτωση που υπάρχει κάτι, ένα link θα ήταν ευπρόσδεκτο.

Χρησιμοποιώ λοιπόν ένα samsung galaxy s7, του οποίου η micro usb θύρα τα "έφτυσε" και χρειάζεται αντικατάσταση. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα που να είναι αξιόπιστο όσον αφορά το ανταλλακτικό και την εργασία;;; 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, LogicTek είπε

Καλησπέρα σε όλους, 

Αρχικά ζητώ συγγνώμη αν υπάρχει παρόμοιο θέμα μ' αυτό (με μια γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα κάτι σχετικό). Σε περίπτωση που υπάρχει κάτι, ένα link θα ήταν ευπρόσδεκτο.

Χρησιμοποιώ λοιπόν ένα samsung galaxy s7, του οποίου η micro usb θύρα τα "έφτυσε" και χρειάζεται αντικατάσταση. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα που να είναι αξιόπιστο όσον αφορά το ανταλλακτικό και την εργασία;;; 

Εγγύηση δεν έχει?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Εγγύηση δεν έχει?

Δυστυχώς όχι, αλλά και εντός να ήταν, δεν νομίζω να κάλυπτε τη συγκεκριμένη βλάβη..

Δημοσ.
20 ώρες πριν, LogicTek είπε

Καλησπέρα σε όλους, 

Η Smartec θα σε "γδάρει".:rolleyes: Επικοινώνησε καλύτερα με ANYFIX (άψογη εξυπηρέτηση), αφού είναι εκτός εγγύσης (χρονικά).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kormos είπε

Η Smartec θα σε "γδάρει".:rolleyes: Επικοινώνησε καλύτερα με ANYFIX (άψογη εξυπηρέτηση), αφού είναι εκτός εγγύσης (χρονικά).

Πήγα στην smartec Και μου είπαν ότι θα χάσω όλα τα αρχεια μου.

Ισχύει κάτι τέτοιο σε περίπτωση αντικατάστασης micro usb θύρας? 

Επισης γνωριζετε αν το κινητό υπάρχει περίπτωση ν' ανάψει χρησιμοποιώντας ασύρματο φορτιστή? (Έχει ξεφορτισει τελειως)

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, LogicTek είπε

Πήγα στην smartec Και μου είπαν ότι θα χάσω όλα τα αρχεια μου.

Ισχύει κάτι τέτοιο σε περίπτωση αντικατάστασης micro usb θύρας? 

Επισης γνωριζετε αν το κινητό υπάρχει περίπτωση ν' ανάψει χρησιμοποιώντας ασύρματο φορτιστή? (Έχει ξεφορτισει τελειως)

Αλλαγή θύρας και θα χαθούν δεδομένα; :huh: Από πότε συμβαίνει αυτο;

Θεωρητικά θα ανάψει Αφού δεν έχει καμμία επαφή με καλώδιο για τη φόρτιση. 

Αν έχεις ή μπορείς να βρεις δοκίμασε το.

*Αττική να υποθέσω μένεις;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kormos είπε

Αλλαγή θύρας και θα χαθούν δεδομένα; :huh: Από πότε συμβαίνει αυτο;

Θεωρητικά θα ανάψει Αφού δεν έχει καμμία επαφή με καλώδιο για τη φόρτιση. 

Αν έχεις ή μπορείς να βρεις δοκίμασε το.

*Αττική να υποθέσω μένεις;

Ναι... Και μένα με παρεξένευσε γι' αυτό και τον ρώτησα.. Η απάντηση ήταν ότι θα κάνει και update κλπ. Και του είπα ότι το μόνο που θέλω είναι αλλαγή της Θύρας, αλλά μου είπε ότι ακολουθούν συγκεκριμένη διαδικασία. 

Όσον αφορά την εγγύηση, δεν είμαι 100% σίγουρος ότι είναι εκτός (θα ψάξω για την απόδειξη), αλλά και εντός εγγύησης να είναι, καλύπτει τέτοια φθορά? 

Επίσης η Anyfix είναι έμπιστη όσον αφορά το ανταλλακτικό και την εργασία? Δεν θέλω να πάθει τίποτα χειρότερο το αγγελούδι μου :P

*Ναι Αττική μένω

Τέλος θα αγόραζα ασύρματο φορτιστή, αλλά πέραν της φόρτισης χρείαζεται να το φτιάξω γιατί το συνδέω και στο pc. 

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, LogicTek είπε

Ναι... Και μένα με παρεξένευσε γι' αυτό και τον ρώτησα.. Η απάντηση ήταν ότι θα κάνει και update κλπ. Και του είπα ότι το μόνο που θέλω είναι αλλαγή της Θύρας, αλλά μου είπε ότι ακολουθούν συγκεκριμένη διαδικασία. 

Όσον αφορά την εγγύηση, δεν είμαι 100% σίγουρος ότι είναι εκτός (θα ψάξω για την απόδειξη), αλλά και εντός εγγύησης να είναι, καλύπτει τέτοια φθορά? 

Επίσης η Anyfix είναι έμπιστη όσον αφορά το ανταλλακτικό και την εργασία? Δεν θέλω να πάθει τίποτα χειρότερο το αγγελούδι μου :P

*Ναι Αττική μένω

Τέλος θα αγόραζα ασύρματο φορτιστή, αλλά πέραν της φόρτισης χρείαζεται να το φτιάξω γιατί το συνδέω και στο pc. 

Καλά κρασιά...

Και εντός εγγύησης να είναι, όπως το είπες αν έχει φθορά από το χρήστη θα βγει εκτός..  

Είναι αρκετά αξιόπιστοι...

Μπορείς αν μείνεις σε ασύρματη φόρτιση να κάνεις σύνδεση με το pc μέσω της εφαρμογής SmartSwitch και SideSync :)

*μέχρι να το σκεφτείς καλά ;)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kormos είπε

Καλά κρασιά...

Και εντός εγγύησης να είναι, όπως το είπες αν έχει φθορά από το χρήστη θα βγει εκτός..  

Είναι αρκετά αξιόπιστοι...

Μπορείς αν μείνεις σε ασύρματη φόρτιση να κάνεις σύνδεση με το pc μέσω της εφαρμογής SmartSwitch και SideSync :)

*μέχρι να το σκεφτείς καλά ;)

Ωου.. Αυτό να πω την αλήθεια δεν το γνώριζα (άσχετος).

Οκ μαλλον θα επισκεφθώ τα παιδιά της anyfix. 

Σε υπέρ ευχαριστώ για όλα!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LogicTek είπε

Ωου.. Αυτό να πω την αλήθεια δεν το γνώριζα (άσχετος).

Οκ μαλλον θα επισκεφθώ τα παιδιά της anyfix. 

Σε υπέρ ευχαριστώ για όλα!!

Εναλλακτικά μπορείς να καλέσεις στα τηλέφωνα που έχουν. Κάνεις αποστολή με χρέωση δική τους. B)

Δημοσ.
16 ώρες πριν, kormos είπε

Εναλλακτικά μπορείς να καλέσεις στα τηλέφωνα που έχουν. Κάνεις αποστολή με χρέωση δική τους. B)

Το πήγα σήμερα στο ired της περιοχής μου (είναι πολύ κοντά μου και απ ότι είδα έχει την πιο οικονομική λύση) Και μου είπε μόλις ότι θέλει αντικατάσταση και ότι μπορεί να επηρεάσει το digitizer και με ρώτησε αν είναι να το ρισκάρουν η όχι. Μα τόσο άτυχος πια?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LogicTek είπε

Το πήγα σήμερα στο ired της περιοχής μου (είναι πολύ κοντά μου και απ ότι είδα έχει την πιο οικονομική λύση) Και μου είπε μόλις ότι θέλει αντικατάσταση και ότι μπορεί να επηρεάσει το digitizer και με ρώτησε αν είναι να το ρισκάρουν η όχι. Μα τόσο άτυχος πια?

Γιατί δεν ακολουθείς την επιλογή που σου ανέφερα; Στην τελική μείνε όωπς είσαι και κάνε χρήση τις ασύρματες επιλογές :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...