Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πες τε με βλαχο, τσοπανη οπως θελετε :P

Μιας και ειχα κατι αιωνες να κατεβω αθηνα,  θα πω το σκηνικο μου. Ηθελα να φυγω απο πλατεια γλυφαδας να παω συγγρου με λεωφορειο. Στην πολη μου παιρνεις εισητηριο απτο περιπτερο και το βαρας μεσα στο αστικο. (ξερω ξερω θα μου πειτε εγιναν ολα ηλεκτρονικα). Μπαινω σαν μακακας μεσα στο αστικο λεω ενα εισητηριο. Τι εισητηριο μου λεει ρε φιλε δεν εχουμε :P Παω περιπτερο. Ρε μαστορα λεω απο που παιρνω εισητηριο για το λεωφορειο? Δεν εχω ιδεα λεει. Την ιδια απαντηση πηρα απο ολα τα περιπτερα. Ρε λεω θα με τρελανετε? Αν θελει καποιος να παρει το λεωφορειο πως το παιρνει? Πηγαινε λεει στο μηχανημα του τραμ. Κομπλε λεω. Παω, διαλυμενο. Εν ολιγοις, πληρωσα 12 ευρω για ταξι.

Ενα κακο αυτο.

Δευτερον, βλεπω κανενας δεν εχει εισητηριο ουτε το επικυρωνει, ειτε ειναι στο μετρο, ειτε σε λεωφορειο. Μπαινουν ολοι ετσι απλα μεσα. Τι παιζεται με ολο αυτο?

Επεξ/σία από Alex-V
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι κανείς δεν επικυρώνει. Ο λόγος είναι ότι οι μπάρες είναι ακόμα ανοιχτές και δεν υπάρχει κανένας έλεγχος προς το παρόν.

Προσωπικά εγώ χτυπάω την κάρτα, αλλά στα κρυφά, γιατί με δείχνουν και γελάνε

Επεξ/σία από guido
  • Like 2
Δημοσ.

Αρα εν ολιγοις ετυχε και ηταν ανοιχτες οι μπαρες το διαστημα που ημουν αθηνα. Τραμ και λεωφορεια ομως?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε ναι ετυχε :) Τραμ και λεωφορεια εχουν μηχανηματα για να επικυρωσεις το εισητηριο το οποιο ομως πουλανε ειτε σε σταθμους του μετρο ειτε στα μηχανηματα στους σταθμους του τραμ. Κ εκει σπανια βλεπεις καποιον να επικυρωνει!!

Βασικα ατυπα μπαινουν ολοι ετσι ειδικα στο μετρο καποια στιγμη θα κλεισουν οι μπαρες κ θα θες ηλεκτρονικο εισητηριο για να μπεις/βγεις.

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, aces είπε

τελη του μηνα θα κλεισουν οι μπαρες, μεχρι τοτε υποτιθεται ατυπα ειναι ολα free :P

Αυτό πόσο σίγουρο είναι; Γιατί θυμάμαι το έλεγαν από μέσα Δεκεμβρίου και ακόμα ανοιχτά είναι.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Alex-V είπε

Μμμ μαλιστα. Γιατι πιο παλια που ερχομουν ηταν κατω οι μπαρες αποτι θυμαμαι. Ευχαριστω :)

Δεν υπήρχαν καν αυτού του είδους οι μπάρες. Κάτι άλλο θα θυμάσαι 

• Like 1
Δημοσ.

Παντως και εγω τωρα τελευταια πολυ σπανια βλεπω να χτυπαει καποιος εισιτηριο σε μετρο και λεωφορειο, εκτος και αν πλεον ειναι πιο στελθ και δεν το παιρνω χαμπαρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Allokotos είπε

Αυτό πόσο σίγουρο είναι; Γιατί θυμάμαι το έλεγαν από μέσα Δεκεμβρίου και ακόμα ανοιχτά είναι.

τελη φεβρουαριου εχουνε πει (αφου το δεκεμβρη μεινανε ανοιχτες λογω εορτων)

http://www.ert.gr/eidiseis/ellada/politiki/spirtzis-sta-teli-fevrouariou-tha-klisoun-bares-sto-metro-video/

αλλα στην μπανανια που ειμαστε μπορει να δωθει παραταση παλι εκ νεου :)

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι όλοι τζαμπατζήδες, οι περισσότεροι δεν χτυπάνε γιατί έχουν κάρτα (έχουν τριπλασιαστεί οι κάτοχοι καρτών).

Κι εγώ που έχω μηνιαία την χτύπησα μια φορά να την ενεργοποιήσω και ξανά όταν θα τελειώνει το 30ήμερο για να βλέπω το υπόλοιπο μου. Τώρα κάποιος μπορεί να με βλέπει και να με λέει τζαμπατζή αλλά αυτό είναι δικό του πρόβλημα όχι δικό μου.

Σήμερα πέτυχα ελεγκτές στο μετρό που ζητάγανε και σκανάρανε τα εισιτήρια οπότε μάλλον ετοιμάζονται για κλείσιμο οι μπάρες.

• Like 5
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, 41ex είπε

Κι εγώ που έχω μηνιαία την χτύπησα μια φορά να την ενεργοποιήσω και ξανά όταν θα τελειώνει το 30ήμερο για να βλέπω το υπόλοιπο μου. Τώρα κάποιος μπορεί να με βλέπει και να με λέει τζαμπατζή αλλά αυτό είναι δικό του πρόβλημα όχι δικό μου.

Ισχύει, από τη στιγμή που οι πύλες είναι ανοιχτές και έχεις ενεργή κάρτα το βρίσκω απλά τυπικό αλλά χωρίς νόημα να χτυπάς κάθε φορά την κάρτα. Στην αρχή το έκανα, αλλά κάτι που βαρίεμαι να τη βγάζω από το πορτοφόλι, κάτι που κάνει 2-3 δευτερόλεπτα να κάνει το μπιπ, το παράτησα. Όταν κλείσουν τις μπάρες, οκέι, θα το κάνουμε αναγκαστικά.

Πάντως μου έχουν πει ότι αν δεν την έχεις χτυπήσει μπαίνοντας και κατέβεις σε σταθμό που έχει μπάρες δεν ανοίγουν οι μπάρες... 

• Like 1
Δημοσ.

Ισχύει, το πρώτο χτύπημα πρέπει να είναι υποχρεωτικά σε είσοδο.

Επίσης δεν μπορείς να κάνεις δυο συνεχόμενα χτυπήματα από είσοδο ούτε από έξοδο αλλά εναλλάξ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...