Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έστω ότι θέλω να πάω από τη Χ στάση του μετρό στην Ψ, να δώσω ένα μεταχειρισμένο παιχνίδι και να γυρίσω πίσω. Συνολική διάρκεια διαδρομής 40 λεπτά. Χρειάζομαι 2 εισιτήρια;

Αν ναι, ταχυδρομείο και για να πάει στον παραδίπλα δήμο το πακέτο:P

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Έστω ότι θέλω να πάω από τη Χ στάση του μετρό στην Ψ, να δώσω ένα μεταχειρισμένο παιχνίδι και να γυρίσω πίσω. Συνολική διάρκεια διαδρομής 40 λεπτά. Χρειάζομαι 2 εισιτήρια;

Αν ναι, ταχυδρομείο και για να πάει στον παραδίπλα δήμο το πακέτο:P

όχι, υπάρχει ενιαίο 90 λεπτών

• Moderators
Δημοσ.
Just now, guido said:

όχι, υπάρχει ενιαίο 90 λεπτών

Μπορώ να το χτυπήσω στην έξοδο του Ψ σταθμού και στην είσοδο του ίδιου μετά από 10 λεπτά;

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε

Μπορώ να το χτυπήσω στην έξοδο του Ψ σταθμού και στην είσοδο του ίδιου μετά από 10 λεπτά;

αν είσαι μέσα στα 90 λεπτά...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Just now, djcat said:

αν είσαι μέσα στα 90 λεπτά...

Ωραία, έστω αυτό λειτουργεί. :) 

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Ωραία, έστω αυτό λειτουργεί. :) 

Ευχαριστώ!

απλά άμα τελειώσουν τα 90 όσο είσαι ακόμα μέσα, θα μείνεις μέσα για πάντα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχα, με φαντάστηκα να πηδάω μπάρες. Με το παλιό εισιτήριο νομίζω σε τέτοια περίπτωση (αν σου έληγε και είχε ακόμα 2 στάσεις π.χ.), απλά έβγαινες και το διπλοχτύπαγες από άλλη μεριά για να φαίνονται και τα 2 και υπήρχε ανοχή σε περίπτωση ελέγχου.

Αλλά εντάξει δεν θα πάω Δουκίσσης Πλακεντίας - Γλυφάδα και να θέλω να γυρίσω πίσω με 1 εισιτήριο, σε λογικά πλαίσια πάντα. :-)

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.

Στον Σταθμό αγιου δημητριου που περνάω καθημερινά οι μπαρες εχουν κλείσει πάνω από ένα μήνα. Βέβαια υπαρχει μία (η μεγάλη) που είναι παντα ανοιχτή. Κυρίως για ανεργους/αμεα που ακομα δεν εχει ξεκινησει μαζικά το θεμα με τις καρτες τους. Συνήθως υπηρχαν υπαλληλοι του μετρό με τα πορτοκαλι γιλεκα και εβλεπαν που και που αν χτυπας ή όχι. Εχω να τους δώ περίπου 15 μερες αν δεν κανω λαθος. Την προηγουμενη βδομαδα εσπασαν και τα μηχανακια οποτε.... Σημερα είχαν μπεί καινουργια.

Πριν από περίπου 10 μερες είχα πετύχει ελεγκτες στον σταθμό Πανόρμου. Και εκεί ελεγχαν ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. Μέσα και έξω. Ήταν στημένοι λίγο πριν τα ακυρωτικά (από μεσα δλδ). Μου εκανε εντύπωση ότι όταν καποιος ανεφερε ότι είναι ανεργος δεν τον αδησαν απλά να περάσει αλλα του είπαν να περιμένει λίγο στην ακρη για να παει καποιος να δεί τα χαρτιά του. Δεν καθησα να δώ τι έγινε.

Επίσης εχω δεί σε ενα μινι μαρκετ κοντα μου που πουλουσε εισιτηρια από παντα, τώρα εχει βάσει αυτοκολλητο ότι πουλαει και από τα νεα.

Δημοσ.

υπαρχουν βεβαια καποια μεμονωμενα περιπτερα-μινι μαρκετ που εχουν μηχανημα για εκδοση ηλεκ. εισητηριου. 

η αληθεια ειναι οτι κι εγω ψιλοντρεπομαι (λεμε τωρα) να χτυπαω την καρτα στα λεωφορεια. σε κοιτανε ολοι λες και εισαι ο "γιος του χαφιε" ή κανας γερμανος τουριστας .

στο μετρο παλι δε σταματαω να τη χτυπαω (crazy) , εχω την ψευδαισθηση οτι τα λεφτα μου πιανουν τοπο.

υγ: ανυπομονω να κλεισουν οι μπαρες !

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην αρχη φανταζομαι θα πεφτει πολυ μποτιλιαρισμα, ειδικα στις εξοδους.

Εγω πετυχα ελεγκτες Σαββατο βραδυ στο Συνταγμα, αλλα ηταν κατι πιτσιρικια διπλα μου, που μολις τους ειδαν εκαναν μεταβολη και τα ακολουθησαν, οποτε περασα ετσι*.

*Ειχα βεβαιωση ανεργιας.

Επεξ/σία από Miracle Worker
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, redykt είπε

υγ: ανυπομονω να κλεισουν οι μπαρες !

θα κλεισουν που θα παει πολυ τις αργησαν. Θα γινει μεγαλο μποτιλιαρισμα με ηλικιωμενους κ καποιους που δεν εχουν ιδεα πως λειτουργει το νεο συστημα. Θελει χρονο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, aces είπε

θα κλεισουν που θα παει πολυ τις αργησαν. Θα γινει μεγαλο μποτιλιαρισμα με ηλικιωμενους κ καποιους που δεν εχουν ιδεα πως λειτουργει το νεο συστημα. Θελει χρονο.

Εισαι χαζος? Σιγα και κλεισουν,και ολοι αυτοι οι ΜπαγλαντεζιανοΙρακινοι πως θα σουλατσαρουν τζαμπα? Εκτος και αν κατσει να μοιρασει δωρεαν απεριοριστες καρτες αλλα ουτε για αυτο ειναι αξιοι αποδεδειγμενα...

Αυτοι δεν ειναι ικανοι ουτε στον Ελαιωνα να βαλουν μπαρες αντε να βαλουν στο Συνταγμα μετα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Miracle Worker είπε

Στην αρχη φανταζομαι θα πεφτει πολυ μποτιλιαρισμα, ειδικα στις εξοδους.

Εγω πετυχα ελεγκτες Σαββατο βραδυ στο Συνταγμα, αλλα ηταν κατι πιτσιρικια διπλα μου, που μολις τους ειδαν εκαναν μεταβολη και τα ακολουθησαν, οποτε περασα ετσι*.

*Ειχα βεβαιωση ανεργιας.

σιγα τιποτα δεν θα σου εκαναν, ειναι δωρεαν για τους ανεργους.

και εγω εχω καρτα ανεργιας , αλλα δεν εχω την αθενα καρτ  εχω κανει αιτηση και περιμενω να την στειλουν..   σε περιπτωση που μπω σε μετρο με μπαρες   θα φαω ακυρο?

Επεξ/σία από christopher0016

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...