eidikos33 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, christopher0016 είπε σιγα τιποτα δεν θα σου εκαναν, ειναι δωρεαν για τους ανεργους. και εγω εχω καρτα ανεργιας , αλλα δεν εχω την αθενα καρτ εχω κανει αιτηση και περιμενω να την στειλουν.. σε περιπτωση που μπω σε μετρο με μπαρες θα φαω ακυρο? Δε καταλαβαινεις τι λεμε? Δεν υπαρχει μετρο με μπαρες σε ολα μπορεις να μπεις ελευθερα και ουτε προκειται να υπαρξει.. Ο Πατερ Κλεομενης θα αναλαβει δραση αν χρειαστει...
christopher0016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Δε καταλαβαινεις τι λεμε? Δεν υπαρχει μετρο με μπαρες σε ολα μπορεις να μπεις ελευθερα και ουτε προκειται να υπαρξει.. Ο Πατερ Κλεομενης θα αναλαβει δραση αν χρειαστει... δεν ξερω ρε φιλε εχω να μπω πολυ καιρο σε μετρο . δηλαδη σε καμοια σταση μετρο δεν υπαρχουν , μπαρες εν λειτουργια?
eidikos33 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, christopher0016 είπε δεν ξερω ρε φιλε εχω να μπω πολυ καιρο σε μετρο . δηλαδη σε καμοια σταση μετρο δεν υπαρχουν , μπαρες εν λειτουργια? Yπαρχουν για τα ματια του κοσμοι αφου ολοι μπαινουν απο τις ελευθερες εισοδους οι οποιες υπαρχουν σε ΟΛΟΥΣ τους σταθμους... Οποτε οι μπαρες υπαρχουν για να λεμε οτι υπαρχουν .. 1
valkon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Από Αύγουστο λένε θα κλείσουν τις μπάρες...
eidikos33 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, valkon είπε Από Αύγουστο λένε θα κλείσουν τις μπάρες... Απο περσυ ελεγε ο Σπιρτζης τον πιστεψες?
Anorymous Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, eidikos33 είπε Δε καταλαβαινεις τι λεμε? Δεν υπαρχει μετρο με μπαρες σε ολα μπορεις να μπεις ελευθερα και ουτε προκειται να υπαρξει.. Ο Πατερ Κλεομενης θα αναλαβει δραση αν χρειαστει... αγιο αντωνη εχει πυλη ανοικτη αλλα εχει ελεκτες και ζητανε βεβαιωσης
eidikos33 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Anorymous είπε αγιο αντωνη εχει πυλη ανοικτη αλλα εχει ελεκτες και ζητανε βεβαιωσης Καμια φορα μπορει να τυχει μονιμα ελεγκτες δεν γινεται να εχει,και δεν ειναι ελεγκτες κατι ραμολιμεντα με πορτοκαλι φοσφοριζε ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα