georgeγ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 κανω για πρωτη φορα αγορα μεσω ιντερνετ για αυτο και θα ηθελα να μου απαντησετε στις παρακατω χαζες απλοικες ερωτησεις ειμαι amazon.de αγγλικο,επιλεγω το προιον,basket,process to checkout με βγαζει στην φορμα"Select a delivery address" 1)FULL NAME γραφω το ονοματεπωνυμο μου με λατινικους χαρακτηρες υποθετω,οπως αναγραφονται στην ταυτοτητα η καρτα της τραπεζας ομως εχει ενδιαμεσα και το αρχικο γραμμα του πατρωνυμου.να βαλω και αυτο για να μην υπαρχουν θεματα? 2)COMPANY NAME υποθετω το αφηνω κενο εφοσον ειμαι ιδιωτης 3)STREET CITY με τι χαρακτηρες θα τα γραψω αφου στην ταυτοτητα μου ειναι στα ελληνικα? 4)COUNTY θα γραψω attica ας πουμε? 5) στην επομενη σελιδα δεν εχω παει για να δω τι ζηταει ακουω συμβουλες προπληρωμενη καρτα δεχεται νομιζω και πρεπει να την εχω φορτισει λιγο παραπανω απο το κοστος αγορας?
giorgos147 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, georgeγ είπε 1)FULL NAME γραφω το ονοματεπωνυμο μου με λατινικους χαρακτηρες υποθετω,οπως αναγραφονται στην ταυτοτητα η καρτα της τραπεζας ομως εχει ενδιαμεσα και το αρχικο γραμμα του πατρωνυμου.να βαλω και αυτο για να μην υπαρχουν θεματα? 2)COMPANY NAME υποθετω το αφηνω κενο εφοσον ειμαι ιδιωτης 3)STREET CITY με τι χαρακτηρες θα τα γραψω αφου στην ταυτοτητα μου ειναι στα ελληνικα? 4)COUNTY θα γραψω attica ας πουμε? 1. Όπως είναι στην ταυτότητα, με λατινικούς χαρακτήρες. 2. Ναι. Είναι optional. 3. Δεν έχει σχέση με την ταυτότητα. Έχει σχέση με την πόλη/οδό που θα γίνει η παράδοση. Βάλ' το και αυτό με λατινικούς χαρακτήρες. 4. Ναι. Πάντως, εκτιμώ ότι τα 1-3-4 και στα Ελληνικά να μπουν, δε θα έχεις θέμα με την παράδοση. Η DHL/UPS κ.λπ. κούριερ που χρησιμοποιεί η Amazon, κοιτάνε τη χώρα αποστολής. Το που ακριβώς θα γίνει η παράδοση, το βλέπει άνθρωπος εδώ που διαβάζει ελληνικά. Βέβαια, οκ, με λατινικούς χαρακτήρες γράψ'τα να είσαι εντάξει, αλλά στο αναφέρω (με κάθε επιφύλαξη πάντα) για να μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Edit: Σε αυτά τα στοιχεία, όπως ήδη ανέφερα, βάζεις τα στοιχεία παράδοσης. Τα στοιχεία της κάρτας εισάγονται σε διαφορετική φόρμα. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από giorgos147 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα