Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(Οχι το τρολλοθρέντ της Παρασκευής)

Ορισμένοι εκ των φίλτατων αναγνωστών θα ενθύμουνται το θέμα που είχα δυστυχώς αναρτήσει προ εβδομάδων όπου και ανέφερα το πρόβλημα με το μπάνιο του γείτονα. Συνοπτικά, ο απο πανω μου πρέπει να εχει ένα πολύ περιέργο θέμα με τις σωληνώσεις και το οποιο έχει ως συνέπεια το να φτάνει στα αυτιά μου τα πολύπαθα -και σε απόλυτα κρυστάλλινη πεντακάναλη ποιότητα dolby surround- ο απάνθρωπος ήχος ο παραγόμενος εκ της ελευθέρου πτώσεως των σωματικών υγρών (ούρων), ίσια ακριβώς και απευθείας στο κέντρο της λεκάνης. Ω ναι, ακούγεται ωσάν να ειναι πάνω απτο δύσμοιρο κεφάλι μου, σαν ο αστικός θεός να σκάει δίπλα μου κύματα-ανθρωπολύμματα πανέτοιμα να καταπνίξουν αναντίστρεπτα τη νηνεμία της ψυχής μου. Στο σημείο αυτό να πω οτι το μπανιο του αποπάνω ειναι ακριβώς στον ιδιο άξονα με το δικο μου. Πέραν τούτου ομως, εσχάτως ξεκίνησε και η (ακούσια θε να πιστεύω) αναμετάδοση και λοιπών απάνθρωπων-καθόλα πανανθρώπινων- ήχων παραγόμενων εκ της ελευθέρας πτώσης σφιχτοδεμένων στερών σκουρόχρωμων μαζών, ίσια ακριβώς και απευθείας στο κέντρο της λεκάνης. Τέλος, ακούγεται σε βαθμό εξοργιστικό και σαν ήχος απο κρόταλα στα χέρια άμπαλου νίντζα καρναβαλιστή- ο ήχος της τεμπέλικης προσκρούσεως του τηλεφώνου της ντουζιέρας στο μάρμαρο της μπανιέρας. 

Είμαι σε μεγάλο δίλημμα, να του το αναφέρω στα ίσια? Να του το φέρω πλαγίως? Σκέφτομαι πως αν τον πιάσω και του αναφέρω στα ίσια οτι επί της ουσίας «ξέρω πότε κατουράει» θα αποκτήσει ενδεχομένως μέγιστο ψυχολογικό πρόβλημα και δεν θα ήθελα να είμαι εγώ ο ακούσιος εκκινητής αυτού (μολονότι ποσώς θα έπρεπε να με ενδιαφέρει). Η πολυκατοικια γενικώς δεν έχει ΤΗΝ φοβερή ηχομόνωση μολαταύτα δεν την λες και απαράδεκτη. Εχει ομως γενικότερα μια ενοχλητική ακουστική, πχ αν απο τον πάνω όροφο ανοίξουν κλείσουν την εξώπορτα αυτό θα ακουστεί αρκετά στον από κάτω. Ομως, πρόβλημα όπως αυτά που αναφέρω με την ακουστική του μπάνιου δεν είχαμε. 

• Sad 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...