Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταία στον γνωστό reCAPTCHA που σου ζητάει να επιβεβαιώσεις πως είσαι άνθρωπος και όχι bot, μου βγάζει πρόβλημα: μου ζητάει ξανά και ξανά 4-5 φορές να επιλέξω κουτάκια και μερικές φορές αφού ολοκληρωθεί να βγει το πράσινο τσεκ, μου ΞΑΝΑζητάει άλλες 4-5 φορές. Μερικές φορές μου λέει κάτι πως η σύνδεση μου στέλνει πολλά requests και θα με παγώσουν για λίγη ώρα. 

Αυτό και στο wifi σπίτι και σε άλλες συνδέσεις, wifi και επίγειες. Έχω malware ?

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και αρκετούς μήνες αργότερα επαναφέρω το θρεντ γιατί τίποτα δεν έχει αλλάξει (μάλλον έχει γίνει χειρότερα):

Μου ζητάει πολλές φορές (9-10 ή περισσότερες) να επιλέξω κουτάκια, ξανά και ξανά αφού κάνω verify και μετά αφού γίνει verified... μου το ζητάει ξανά από την αρχή. Μπορεί δηλαδή ένας έλεγχος μπορεί να διαρκέσει 5 -10 λεπτά. Φυσικά πια σπάνια ασχολούμαι και αν ένα site θέλει recaptcha απλά δεν το χρησιμοποιώ. 

Έχω διαγράψει τα cookies, έχω κάνει reset την IP, έχω χρησιμοποιήσει διαφορετικές συσκευές σε διαφορετικά δίκτυα. Μήπως είναι η Ελλάδα shadowbanned από το recaptcha ;

Μου φαίνεται περίεργο που κανένας δεν έχει προσέξει το πρόβλημα. 

Επίσης ποτέ δεν δουλεύει το audio verification, αν το επιλέξω από την αρχή, χωρίς να έχω κάνει τίποτα άλλο μου βγάζει:

Your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now. For more details visit our help page

Με άλλα λόγια με κάνει identify σαν bot. 

Επεξ/σία από RedPanda
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρησιμοποιείς vpn; Αν ναι αυτό φταίει.

Μήπως το μπλοκάρει το antivirus σου; Καμιά φορά σε εμένα το Kaspersky μαλακίζεται. Απενεργοποίησε το και δοκίμασε.

16 ώρες πριν, RedPanda είπε

Και αρκετούς μήνες αργότερα επαναφέρω το θρεντ γιατί τίποτα δεν έχει αλλάξει (μάλλον έχει γίνει χειρότερα):

Μου ζητάει πολλές φορές (9-10 ή περισσότερες) να επιλέξω κουτάκια, ξανά και ξανά αφού κάνω verify και μετά αφού γίνει verified... μου το ζητάει ξανά από την αρχή. Μπορεί δηλαδή ένας έλεγχος μπορεί να διαρκέσει 5 -10 λεπτά. Φυσικά πια σπάνια ασχολούμαι και αν ένα site θέλει recaptcha απλά δεν το χρησιμοποιώ. 

Έχω διαγράψει τα cookies, έχω κάνει reset την IP, έχω χρησιμοποιήσει διαφορετικές συσκευές σε διαφορετικά δίκτυα. Μήπως είναι η Ελλάδα shadowbanned από το recaptcha ;

Μου φαίνεται περίεργο που κανένας δεν έχει προσέξει το πρόβλημα. 

Επίσης ποτέ δεν δουλεύει το audio verification, αν το επιλέξω από την αρχή, χωρίς να έχω κάνει τίποτα άλλο μου βγάζει:

Your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now. For more details visit our help page

Με άλλα λόγια με κάνει identify σαν bot. 

Επεξ/σία από Silverage
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και νομίζω πως βελτίωσα αρκετά το πρόβλημα: το θέμα είναι πως όλες οι συσκευές που χρησιμοποιώ έχουν cookies από το gmail account μου. Και ΕΝΩ το reCAPTCHA είναι της google και θα περιμένει κανείς πως συνεργάζονται, θα έβλεπε δηλαδή από τα cookies πως χρησιμοποιώ gmail και θα με άφηνε, αντ'αυτού με αντιμετωπίζει σαν bot.

Για να μην τα πολυλογώ στο firefox που ΔΕΝ το χρησιμοποιώ για gmail το reCAPTCHA  συμπεριφέρεται πολύ πιο ομαλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, RedPanda είπε

Και νομίζω πως βελτίωσα αρκετά το πρόβλημα: το θέμα είναι πως όλες οι συσκευές που χρησιμοποιώ έχουν cookies από το gmail account μου. Και ΕΝΩ το reCAPTCHA είναι της google και θα περιμένει κανείς πως συνεργάζονται, θα έβλεπε δηλαδή από τα cookies πως χρησιμοποιώ gmail και θα με άφηνε, αντ'αυτού με αντιμετωπίζει σαν bot.

Για να μην τα πολυλογώ στο firefox που ΔΕΝ το χρησιμοποιώ για gmail το reCAPTCHA  συμπεριφέρεται πολύ πιο ομαλά.

Κάπου είχα διαβάσει χωρίς να είμαι σίγουρος για την εγκυρότητα του, ότι παίζει ρόλο κατά πόσο το Google Account σου παραπέμπει σε πραγματικό πρόσωπο, πχ αν έχεις συμπληρώσει στοιχεία, φωτογραφία, διεύθυνση, τρόπος πληρωμής κτλ. 

Παρόλα αυτά ξέρω με σιγουριά ότι το recaptcha βασίζεται στην κίνηση του ποντικιού σου εντός της περιοχής του κουτιού του.

Επεξ/σία από georgerov
Δημοσ.
19 ώρες πριν, georgerov είπε

Κάπου είχα διαβάσει χωρίς να είμαι σίγουρος για την εγκυρότητα του, ότι παίζει ρόλο κατά πόσο το Google Account σου παραπέμπει σε πραγματικό πρόσωπο, πχ αν έχεις συμπληρώσει στοιχεία, φωτογραφία, διεύθυνση, τρόπος πληρωμής κτλ. 

Παρόλα αυτά ξέρω με σιγουριά ότι το recaptcha βασίζεται στην κίνηση του ποντικιού σου εντός της περιοχής του κουτιού του.

Έχω ελάχιστα στοιχεία πράγματι, αλλά όπως και να'χει η ανταμοιβή που χρησιμοποιώ την υπηρεσία τους είναι να με βασανίζουν ! Τους μπάσταρ****. Μου πήρε μήνες να το καταλάβω !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...