Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 500€
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Internet, FB, Viber, Messenger
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.5 και άνω
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): ΟΧΙ
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΝΑΙ
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; ΟΧΙ
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ΝΑΙ
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ΝΑΙ
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; -
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ΑΔΙΑΦΟΡΟ
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); ΟΧΙ
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

Όπως γράφω και στον τίτλο ενδιαφέρομαι μόνο για αγορά Samsung, ζαχάρωνα να πω την αλήθεια το S8+ με μια αύξηση του μπάτζετ. Αλλά θέλω να δώ και κάποιες οικονομικότερες επιλογές για να πάρω την τελική απόφαση. Έχει ο φαδερ μου το j7 και μπορώ να πω οτι είναι ικανοποιητικά καλό, ωστόσο το σκέφτομαι να πάω σε μια τόσο basic συσκευή. Ακούω λοιπόν προτάσεις, δεν με νοιάζει να είναι τελευταίο μοντέλο κλπ

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω οτι θα μείνουν ως έχουν.

Αυτό γιατί τα καινούργια θα βγουν 800φευγα και κοντά 1000 οποτε η ίδια η samsung θα σου λέει πάρε το s8 η το + σαν πιο οικονομικές προτάσεις στα του οίκου samsung.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, logokrimenos είπε

Υπάρχει κάποια εκτίμηση οτι θα πέσει η τιμή του όταν κυκλοφορήσει το s9?

Για μένα αυτή την στιγμή κοίτα το plus.

Τώρα αν κάνεις ερωτήσεις αν θα κυκλοφορήσει το S9 και αν πέσει το plus κτλ είναι ανούσιο.

Αν θες να δεις την τιμή του 9  και του plus τότε περίμενε σε κάνε μήνα ή και παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται οτι βλέπεις το S8 plus και οχι το μικρό μοντέλο. Ο λόγος; Μπαταρία και οθονη. Μπορείς να βρεις και μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση στις αγγελιες του site 

• Like 1
Δημοσ.

Για το S8+ Dual έχουμε κάποια άποψη? Το θεωρώ βασικό να έχει 2 κάρτες, γιατί έχω μια 2η frog και την χρησιμοποιώ μόνο για ίντερνετ. Επειδή δεν γνωρίζω καθόλου, υπάρχει κάποια διαφορά με την κανονική έκδοση όσων αφορά την εγγύηση?

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Για το S8+ Dual έχουμε κάποια άποψη? Το θεωρώ βασικό να έχει 2 κάρτες, γιατί έχω μια 2η frog και την χρησιμοποιώ μόνο για ίντερνετ. Επειδή δεν γνωρίζω καθόλου, υπάρχει κάποια διαφορά με την κανονική έκδοση όσων αφορά την εγγύηση?

Όχι δεν νομίζω να έχεις θέμα.

Αλλά έχει και 200€ παραπάνω.

Επίσης θα πρέπει να είναι το μοντέλο G955FD και όχι το G955F που είναι το Single.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, saruman123 είπε

Όχι δεν νομίζω να έχεις θέμα.

Αλλά έχει και 200€ παραπάνω.

Επίσης θα πρέπει να είναι το μοντέλο G955FD και όχι το G955F που είναι το Single.

Η αλήθεια είναι οτι όντως ξεφευγει αρκετά, φτάνει 670 αν δεν κάνω λάθος στο skroutz. Που μετά με βάζει σε σκέψεις μήπως αξίζει καλύτερα η απόκτηση του Note 8 και να έχω κινητό βαρβάτο για αρκετά χρονάκια..... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...