Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, eliasjuve είπε Κατάλαβα μια χαρά. Όταν βγαίνεις και λες "κοπέλα" κάποιον που δεν μίλησε και μάλιστα για κάτι το οποίο σε βρίσκει αντίθετο πρέπει να έχεις τα κάκαλα να το κάνεις εσύ και μετά θα έχεις κάθε δικαιωμα να τον λες κοπέλα κτλ Υποστήριξε πως off camera (ς) έλεγε πολλά κι όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει ενώπιον όλων, on camera (ς), δεν είπε κάτι,ενω αντίθετα οι άλλοι μίλησαν και ξςσπαθωσαν. Δυστυχώς δεν είναι (ακόμα) big brother για να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για το τι λέγεται στο σπίτι.
eliasjuve Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, john_shadow είπε γιατί να ασχοληθείς με κόντρα αλλονών? Να μην ασχοληθεί καθόλου, ούτε να κάνει τέτοια σχόλια. Δεν του πέφτει λόγος αφού δεν έχει την ίδια άποψη ώστε να βγει να τον κράξει. Τα είπε ο Τσίκιλης για τον Σμούθι. Ο Τιμολέωντας μίλησε χωρίς να πει τέτοιες χοντράδες. Για μένα είναι λάθος ο Ρέμος.
AtiX Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, eliasjuve είπε Κατάλαβα μια χαρά. Όταν βγαίνεις και λες "κοπέλα" κάποιον που δεν μίλησε και μάλιστα για κάτι το οποίο σε βρίσκει αντίθετο πρέπει να έχεις τα κάκαλα να το κάνεις εσύ και μετά θα έχεις κάθε δικαιωμα να τον λες κοπέλα κτλ Ο Τζώρτζης μαζί με τον Χρήστο, τον Δημήτρη και τον Σάββα, δεν ήθελαν να επιστρέψει η Μάγκυ... λογικά το ξεκίνησε ο Τζωρτζης και γι'αυτό του λένε να μιλήσει πρώτος... Αυτός όμως κότεψε και δεν είπε τίποτα... Όλα αυτά μπροστά σε όλους τους υποψηφίους και κριτές... οπότε γι'αυτό και του την λέει, αν και δεν συμφωνώ και εγώ για τον χαρακτηρισμο... Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από AtiX
john_shadow Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, eliasjuve είπε Να μην ασχοληθεί καθόλου, ούτε να κάνει τέτοια σχόλια. Δεν του πέφτει λόγος αφού δεν έχει την ίδια άποψη ώστε να βγει να τον κράξει. Τα είπε ο Τσίκιλης για τον Σμούθι. Ο Τιμολέωντας μίλησε χωρίς να πει τέτοιες χοντράδες. Για μένα είναι λάθος ο Ρέμος. ναι δεν έπρεπε να πει τέτοια χοντράδα αλλά εγώ δεν αποκλείω όλες αυτές οι χοντράδες που ακούγονται τελευταία να είναι υποκεινούμενες απο την ίδια την παραγωγή.. 1
AtiX Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, john_shadow είπε ναι δεν έπρεπε να πει τέτοια χοντράδα αλλά εγώ δεν αποκλείω όλες αυτές οι χοντράδες που ακούγονται τελευταία να είναι υποκεινούμενες απο την ίδια την παραγωγή.. Ή ο Τζωρτζης να τους έφτασε στο αμήν... 1
orck Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, john_shadow είπε ναι δεν έπρεπε να πει τέτοια χοντράδα αλλά εγώ δεν αποκλείω όλες αυτές οι χοντράδες που ακούγονται τελευταία να είναι υποκεινούμενες απο την ίδια την παραγωγή.. νιαου-νιαου (στα κεραμυδια)
eliasjuve Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Όπως και να'χει δεν θα άλλαζε τίποτα με τις διαμαρτυρίες τους και κακώς τις έκαναν. Απλά όταν αφήνεις το μπούγιο να επιτίθεται στο άτομο που υποστηρίζεις είσαι χειρότερη κότα και κοπέλα απ'ότι ένα μέλος της κλίκας που δεν άνοιξε το στόμα του μαζί με τους υπόλοιπους.
managerre Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 έλα μας έπρηξε η κατίνα με τον τζόρτζη λες και της σκότωσε τη μάνα δρόμο σούργελο 1 1
Hacker?pcs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, eliasjuve είπε ο Ρέμος με ομιλία Αλέξη Σπυρόπουλου. Χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ Λιμοτάγαρα μιλάτε καλά μην μας ξανά κλείσουν το topic
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Γιατί εγώ πιστεύω οτι όλα είναι στημένα για να γίνεται ντόρος στo διαδίκτυο και για τηλεθέαση και όταν κλείνουν οι κάμερες τα πίνουν όλοι μαζί σαν φιλαράκια,όπως οι πολιτικοί στα πρωιναδικα τύπου Παπαδάκη. Μάγκυ κορυφαία, η καλύτερη μαζί με Αργυρή και Τιμολέων.
managerre Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 γλωσσιδης βαση αποτελεσματων ειναι ο καλυτερος μαζι με αργυρη 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Εντάξει τι να πρωτοσχολιάσεις από αυτά που είδαμε σήμερα. Τους έτσουξε που μπήκε η Μάγκυ και όλα αυτά περί οικειοθελούς αποχώρησης είναι καραμέλες, φοβούνται οτι θα τους πετάξει έκτος. Δεν πειράζει εμένα μου άρεσε αυτό πάντως, βλέπεις πως αλλάζει ο χαρακτήρας του ανθρώπου όταν διαπιστώσει οτι κινδυνεύει να φύγει από τον διαγωνισμό (ο θεός να τον κάνει). Ενώ με την Γωγώ είχαν δηλώσει ξεκάθαρα οτι δεν την ήθελαν να επιστρέψει εκείνο το βράδυ τώρα δεν είπαν τίποτα και ασχολήθηκαν μόνο με την Μάγκυ. Πάντως, το παιχνίδι έχει γίνει 100% reality για μένα, έχει ξεφύγει από τα μαγειρικά πλαίσια. Η παραγωγή κοιτάει να δημιουργήσει όσο περισσότερη αναμπουμπούλα και ξεκατίνιασμα γίνεται γιατί αυτό πουλάει και συμφέρει το κανάλι. Αύριο αναμένεται το ξεκατίνιασμα της αρκούδας με Γωγώ και Τζώρτζη, κι αν δεν αποχωρήσει κανένας από τους δύο θα συνεχίσει να υπάρχει το ξεκατίνιασμα σε κάθε επεισόδιο μέχρι της αποχώρησης κάποιου από αυτούς τους 2. 6
livefreeordie Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Πάντως, το παιχνίδι έχει γίνει 100% reality για μένα, έχει ξεφύγει από τα μαγειρικά πλαίσια. Η παραγωγή κοιτάει να δημιουργήσει όσο περισσότερη αναμπουμπούλα και ξεκατίνιασμα γίνεται γιατί αυτό πουλάει και συμφέρει το κανάλι. Αφου τετοια θελουμε καταβαθος ολοι χεχε 3
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ξερω αν ειναι στημμενο το παιχνιδι γενικως,αν τους δινουν ατακες η αν διαλεγουν με αλλα κριτηρια αντι για μαγειρικα το ποιος θα μεινει μεσα το σιγουρο ειναι οτι το παιχνιδι ειναι η επιτομη του ριαλιτι που σε κραταει να το δεις οποτε μπραβο σε οποιον τα σκεφτηκε ολα αυτα!Χτες μεχρι που χαζοτσακωθηκα με την κοπελα μου για την Μαγκυ γτ θεωρουσε οτι εφυγε οικειοθελως αρα δεν επρεπε να ξαναμπει καθολου...
livefreeordie Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Δεν ξερω αν ειναι στημμενο το παιχνιδι γενικως,αν τους δινουν ατακες η αν διαλεγουν με αλλα κριτηρια αντι για μαγειρικα το ποιος θα μεινει μεσα το σιγουρο ειναι οτι το παιχνιδι ειναι η επιτομη του ριαλιτι που σε κραταει να το δεις οποτε μπραβο σε οποιον τα σκεφτηκε ολα αυτα!Χτες μεχρι που χαζοτσακωθηκα με την κοπελα μου για την Μαγκυ γτ θεωρουσε οτι εφυγε οικειοθελως αρα δεν επρεπε να ξαναμπει καθολου... Εγω αυτην την λογικη δεν την καταλαβαινω παντως. Εφυγε γιατι υπηρχε προβλημα ,οχι γιατι ηθελε να φυγει και δεν αντεχε αλλο και μετα αποφασισε ξαφνικα πως αντεχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις