DoubleAgent Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Έχω παρατηρήσει ότι η δεξιά πλευρά της οθόνης και κυρίως στο κάτω μέρος εχει ένα ελαφρύ κιτρινισμα. Φαίνεται σε άσπρο φόντο αλλά είναι πολύ λίγο. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να Είναι?
kormos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 34 λεπτά πριν, DoubleAgent είπε Έχω παρατηρήσει ότι η δεξιά πλευρά της οθόνης και κυρίως στο κάτω μέρος εχει ένα ελαφρύ κιτρινισμα. Φαίνεται σε άσπρο φόντο αλλά είναι πολύ λίγο. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να Είναι? Αν και δεν υπάρχει καμμία εικόνα να βοηθήσει, βάση της περιγραφής σου για εσωτερικό "κάψιμο" το βλέπω ή έχει πιεστεί παραπάνω σε τσέπη, τσάντα, κλπ 1
saruman123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Νομίζω ότι έχω ξανά ακούσει τέτοιο περιστατικό και σε άλλα κινητά και τελικά ήταν το πάνελ και πήγαν για service.
shooterg Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 το ειχε και γνωστος μου αυτο το προβλημα! Το πηγε σε service και του αντικατεστησαν την οθονη δωρεαν μεσω εγγυησης
ziaba Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Κάψιμο είναι λογικά θα σου την αλλάξουν αν δεν ισχυριστουν ότι το άφησες στον ήλιο αλλά δε νομίζω ευτυχώς χειμώνας είναι
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 42 λεπτά πριν, ziaba είπε Κάψιμο είναι λογικά θα σου την αλλάξουν αν δεν ισχυριστουν ότι το άφησες στον ήλιο αλλά δε νομίζω ευτυχώς χειμώνας είναι Θα σε παρακαλουσα( και θα το κανω εφ'εξης), να γραψεις για την αναξιοπιστια και κακη κατασκευη των σαμσουνγκ... Ο.τι ακριβως κανεις σε αντιστοιχα θεματα ΜΟΝΟ για Lg....
ziaba Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε Θα σε παρακαλουσα( και θα το κανω εφ'εξης), να γραψεις για την αναξιοπιστια και κακη κατασκευη των σαμσουνγκ... Ο.τι ακριβως κανεις σε αντιστοιχα θεματα ΜΟΝΟ για Lg.... μέχρι και θέμα έχω ανοίξει πέρσι για τα προβλήματά των s8 βεβαία άλλα κανένας δεν έγραφε τπτ και πάτωσε Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από ziaba 1
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δυστυχώς δεν μου λεει κατι.... Οταν σε βλεπω να πυροβολεις κατα ριπας ΜΟΝΟ την Lg σε διαφορα νηματα....
ziaba Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε Δυστυχώς δεν μου λεει κατι.... Οταν σε βλεπω να πυροβολεις κατα ριπας ΜΟΝΟ την Lg σε διαφορα νηματα.... με τόσες πωλήσεις από τότε που παρουσιάστηκε (1 χρόνος κοντά) και κανένας τπτ δε σου λέει κάτι? ... επίσης έχω να γράψω για την lg εδώ και καιρό τώρα έχω βάλει την νόκια στο μάτι με τις κινέζιές της ... πλέον μπορείς να απολαμβάνεις με την ησυχία το ghosting στο g5 σου (sorry άλλα δεν άντεξα)
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δυστυχως για εσενα, το ghosting στο g5 μου που ποτε δεν εκρυψα εδω μεσα και το ξερεις καλα και γι'αυτο το αναφερεις,ως δια μαγειας εχει παλι εξαφανιστει.... Ναι... Εχουν ghosting τα g5... Αλλα παλι το θεωρω ελασσονος σημασιας απεναντι σε αλλα θεματα 9 λεπτά πριν, ziaba είπε με τόσες πωλήσεις από τότε που παρουσιάστηκε (1 χρόνος κοντά) και κανένας τπτ δε σου λέει κάτι? ... επίσης έχω να γράψω για την lg εδώ και καιρό τώρα έχω βάλει την νόκια στο μάτι με τις κινέζιές της ... πλέον μπορείς να απολαμβάνεις με την ησυχία το ghosting στο g5 σου (sorry άλλα δεν άντεξα) Το οτι εναν χρονο μετα,κανεις δεν εχει απαντησει ,και μαλιστα με τοσες οπως λες πωλησεις,και βεβαια μου λεει κατι.... Κατι περι φαν μπους που κανουν την μουγκα για να μην παραδεχθουν οτι το 900ευρω παει στα σκουπιδια.... Υπαρχουν βεβαια και οι αλλοι που ανεβαζουν τα θεματα που σε παραθετω.... Σορρυ αλλα δεν αντεξα...
Dr_73 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, tsilitheo1 είπε Θα σε παρακαλουσα( και θα το κανω εφ'εξης), να γραψεις για την αναξιοπιστια και κακη κατασκευη των σαμσουνγκ... Ο.τι ακριβως κανεις σε αντιστοιχα θεματα ΜΟΝΟ για Lg.... Εγώ δεν έχω γράψει ποτέ στα smartphones . Έχω εγκαταλείψει κάθε επαφή μαζί τους εδώ και 2,5-3 χρόνια και έχω βρει την ησυχία μου με nokia με φυσικό πληκτρολόγιο των 40 ευρώ !! Η LG ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΙΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ SMARTPHONE ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ , το 2011 , μετά από 6 μήνες να μην παίρνει updates !!!! Και να ... μην δέχεται κλήσεις, επειδή δεν αναβαθμίστηκε το android . Τα πιο πεταμένα λεφτά της ζωής μου.
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Εγώ δεν έχω γράψει ποτέ στα smartphones . Έχω εγκαταλείψει κάθε επαφή μαζί τους εδώ και 2,5-3 χρόνια και έχω βρει την ησυχία μου με nokia με φυσικό πληκτρολόγιο των 40 ευρώ !! Η LG ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΙΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ SMARTPHONE ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ , το 2011 , μετά από 6 μήνες να μην παίρνει updates !!!! Και να ... μην δέχεται κλήσεις, επειδή δεν αναβαθμίστηκε το android . Τα πιο πεταμένα λεφτά της ζωής μου. Σμαρτφον των 500€ το 2011.... Μετα απο 6 μηνες(;2018) δεν δεχεται αναβαθμισεις. Διακρινω μιαν ανακολουθια στα γραφθεντα σου... Επισης, το '11 οι αναβαθμισεις δεν ηταν οπως σημερα.... Το g5 π.χ το αγορασα με μαρσμαλλοου , αναβαθμιστηκε σε νουγκατ και περιμενει το ορεο.... Περι δεν δεχεται κλησεις,μπορεις να ανοιξεις ενα θεμα στο αντιστοιχο πεδιο.... Πολλοι θα χαρουν να βοηθησουν... Και εγω..
Dr_73 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, tsilitheo1 είπε Σμαρτφον των 500€ το 2011.... Μετα απο 6 μηνες(;2018) δεν δεχεται αναβαθμισεις. Μετά από 6 μήνες το 2012 αγόρι μου. Τι δεν καταλαβαίνεις ;;; Από το 2012 ήταν εκτός. Κάποια στιγμή που θα βρεθώ σε κάδο ανακύκλωσης πρέπει να το βάλω στα σκουπίδια. Από εδώ και πέρα ένα nokia των 40 ευρώ κάθε 3 χρόνια. Το τηλέφωνο ηταν αυτό https://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x-3598.php μετά από 6-7 μήνες ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. Τα πιο πεταμένα λεφτά που έχω δώσει στη ζωή μου. Έμαθα όμως.
ziaba Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Στο gsmarena αλλά λέει ότι πήρε 2 αναβαθμίσεις σχεδόν κανένα android ακόμα και σήμερα δεν παίρνει πάνω από 2 major αναβαθμίσεις επίσημα... Κάτι άλλο έχει συμβεί τότε κανένα hw πρόβλημα (κλασσική LG) βέβαια τότε ήταν αξιόπιστα ακόμα
tsilitheo1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Μετά από 6 μήνες το 2012 αγόρι μου. Τι δεν καταλαβαίνεις ;;; Από το 2012 ήταν εκτός. Κάποια στιγμή που θα βρεθώ σε κάδο ανακύκλωσης πρέπει να το βάλω στα σκουπίδια. Από εδώ και πέρα ένα nokia των 40 ευρώ κάθε 3 χρόνια. Το τηλέφωνο ηταν αυτό https://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x-3598.php μετά από 6-7 μήνες ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. Τα πιο πεταμένα λεφτά που έχω δώσει στη ζωή μου. Έμαθα όμως. Μωρο(κατα το αγορι μου), καταλαβαινω τα παντα οσα εννοεις... Και εχω αλλους 50 λογους που δεν πηρες αναβάθμιση μετα 6 μηνες... Ενω οπως εψαξε ο ziaba πηρε 2 major ... Να γραψω ρουτ;;;. Και φιλε ziaba τηλεφωνο που δεν παιρνει αναβάθμιση δεν ειναι hw και "κλασσικη" lg.... Το ξερεις ηδη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα