maxf Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Χαίρετε, Χρειαζόμαστε δωρεάν λογισμικό για απομακρυσμένη παρακολούθηση και διαχείριση. Στο γραφείο μας περίπου 50 υπολογιστές. Γνωρίζω καλά όπως το Teamviewer και το Logmein, αλλά δεν είναι δωρεάν στην επιχείρηση. Και το νέο καλό είναι το LiteManager με δωρεάν για 30 υπολογιστές σε επιχειρήσεις. Ποια εναλλακτική λύση? Ευχαριστώ!
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 vnc και forks αυτου Αν δε βολευει τοτε αγοραζετε αδειες απο αυτα που ανεφερες και κανεις καλα τη δουλεια σου
micos000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω βάλει σε όλα τα pc (πάνω από 100 και σε lan και vlan) το tightvnc. Πάνω από 4 χρόνια τώρα το έχω χωρίς πρόβλημα. Έχω φιτάξει και μια υποτυπώδες κονσόλα σε vb για να τα επιλέγω από λίστα και δουλεύει τζετ. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από micos000 1
mpentenis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Rdc και αρχισε το port forwarding. Ειδικα teamviewer μακρια! Φεν ξερω τι παιζει με το προγραμμα αλλα έχω δει 2 φορές να μπαινουν από άσχετες χωρες και να προσπαθουν να κάνουν συναλλαγή σε τράπεζα τρίτης χώρας! Άντε να βρει ένας από Γαλλία πχ ότι ένας υπολογιστής από Ελλάδα μπηκε στο e-banking του, ενώ στην πραγματικότητα ένας κινέζος είχε πάρει την πρόσβαση και έκανε τα κουλά του... Εναλλακτικά στήσε ένα vpn, φτιάξε χρήστες και κάνε ότι θες
micos000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, mpentenis είπε Rdc και αρχισε το port forwarding. Ειδικα teamviewer μακρια! Φεν ξερω τι παιζει με το προγραμμα αλλα έχω δει 2 φορές να μπαινουν από άσχετες χωρες και να προσπαθουν να κάνουν συναλλαγή σε τράπεζα τρίτης χώρας! Άντε να βρει ένας από Γαλλία πχ ότι ένας υπολογιστής από Ελλάδα μπηκε στο e-banking του, ενώ στην πραγματικότητα ένας κινέζος είχε πάρει την πρόσβαση και έκανε τα κουλά του... Εναλλακτικά στήσε ένα vpn, φτιάξε χρήστες και κάνε ότι θες Το team μπορείς να το ρυθμίσεις να συνδέεται μόνο τοπικά στο lan και να μην δέχεται συνδέσεις εκτός lan.
mpentenis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Σωστα αλλα ο φιλος δεν είπε αν με την απομακρυσμένη εννοεί off site η από τον χώρο. Σε περίπτωση τοπικού τότε vnc ή realvnc αλλιώς....
kormos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 42 λεπτά πριν, maxf είπε Χαίρετε, Χρειαζόμαστε δωρεάν λογισμικό για απομακρυσμένη παρακολούθηση και διαχείριση. Στο γραφείο μας περίπου 50 υπολογιστές. Γνωρίζω καλά όπως το Teamviewer και το Logmein, αλλά δεν είναι δωρεάν στην επιχείρηση. Και το νέο καλό είναι το LiteManager με δωρεάν για 30 υπολογιστές σε επιχειρήσεις. Ποια εναλλακτική λύση? Ευχαριστώ! Εξίσου αξιόπιστα τα όσα αναφέρουν οι παραπάνω συμφορουμήτες αλλά για τέτοιο αριθμό υπολογιστών (μιλάμε για small business) δεν θα έψαχνα κάτι σε δωρεάν...
2MikronS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 To anydesk τα παταει ολα αυτα χαλαρα. Ειναι οτι καλυτερο σε free και το radmin οτι καλυτερο σε paid.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα