Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Σήμερα μου χάλασε στο S6 edge μου η θύρα φόρτισης.

Πριν από λιγους μηνες ειχε σταματησει να φορτίζει, αλλά μετα απο αρκετο ψάξιμο και κόπο κατάφερα να κουνήσω προς τα πάνω την μικρή πλακέτα στην θύρα usb του κινητού, και από τότε φόρτιζε κανονικά.

Αλλά πριν 3 μέρες ξεκίνησε πάλι να το κάνει, και το κολπάκι που προανέφερα, δεν έπιανε πλεον, και με τα πολλά πολλά δεν φορτίζει πλέον με τίποτα...

Τώρα, εφόσον το  S6 edge έχει και περίεργο σχεδιασμό, κατά πόσο ειναι δυνατή η αλλαγή της πλακέτας και πόσο περίπου θα κοστίσει? 

Θα το πάω άυριο το πρωί σε ένα service αλλά ρωτάω αν γίνεται και τι τιμή να περιμένω, ξέρει κανείς τίποτα για το θέμα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tolisk99 είπε

Καλησπέρα παιδιά

Σήμερα μου χάλασε στο S6 edge μου η θύρα φόρτισης.

Πριν από λιγους μηνες ειχε σταματησει να φορτίζει, αλλά μετα απο αρκετο ψάξιμο και κόπο κατάφερα να κουνήσω προς τα πάνω την μικρή πλακέτα στην θύρα usb του κινητού, και από τότε φόρτιζε κανονικά.

Αλλά πριν 3 μέρες ξεκίνησε πάλι να το κάνει, και το κολπάκι που προανέφερα, δεν έπιανε πλεον, και με τα πολλά πολλά δεν φορτίζει πλέον με τίποτα...

Τώρα, εφόσον το  S6 edge έχει και περίεργο σχεδιασμό, κατά πόσο ειναι δυνατή η αλλαγή της πλακέτας και πόσο περίπου θα κοστίσει? 

Θα το πάω άυριο το πρωί σε ένα service αλλά ρωτάω αν γίνεται και τι τιμή να περιμένω, ξέρει κανείς τίποτα για το θέμα;

Το κόστος είναι ~70€

Δες και την εναλλακτική που έχει αναφερθεί σε αντίστοιχο πρόβλημα .

Samsung Glxy S7 - Aντικατάσταση micro usb θύρας

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kormos είπε

Το κόστος είναι ~70€

Δες και την εναλλακτική που έχει αναφερθεί σε αντίστοιχο πρόβλημα .

Samsung Glxy S7 - Aντικατάσταση micro usb θύρας

Σκέφτηκα κι εγώ την ασύρματη φόρτιση και μάλλον αυτό θα επιλέξω μιας και δύσκολο να δώσω αυτή τη στιγμή 70 ευρώ, όμως θα φορτίζει γρηγορα;

Βρήκα στο skroutz ένα που υποστηρίζει fast charge, είναι το ίδιο με το καλώδιο;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tolisk99 είπε

Σκέφτηκα κι εγώ την ασύρματη φόρτιση και μάλλον αυτό θα επιλέξω μιας και δύσκολο να δώσω αυτή τη στιγμή 70 ευρώ, όμως θα φορτίζει γρηγορα;

Βρήκα στο skroutz ένα που υποστηρίζει fast charge, είναι το ίδιο με το καλώδιο;

Χρησιμοποιώ Fast Wireless Charger EP-PN920 στο γραφείο. Σίγουρα υπάρχει διαφορά στην φόρτιση, ~30' βραδύτερος θα έλεγα. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, kormos είπε

Χρησιμοποιώ Fast Wireless Charger EP-PN920 στο γραφείο. Σίγουρα υπάρχει διαφορά στην φόρτιση, ~30' βραδύτερος θα έλεγα. :)

Got it ευχαριστώ, κάτι τελευταίο και δεν θα σε απασχολήσω άλλο,

https://www.cellphones.gr/asurmatos-fortistis-samsung-fast-wireless-charger-ep-pn920-white-blister-original

αυτός εδώ είναι έτσι; Ρωτάω επειδή είδα ότι παίζουν πολλές μούφες και θέλω να είμαι σίγουρος :) 

Επεξ/σία από tolisk99
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tolisk99 είπε

Got it ευχαριστώ, κάτι τελευταίο και δεν θα σε απασχολήσω άλλο,

https://www.cellphones.gr/asurmatos-fortistis-samsung-fast-wireless-charger-ep-pn920-white-blister-original

αυτός εδώ είναι έτσι; Ρωτάω επειδή είδα ότι παίζουν πολλές μούφες και θέλω να είμαι σίγουρος :) 

Σωστά, απλά μην με ρωτήσεις αν αυτός που πουλάνε είναι ή όχι αυθεντικός :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Ziaba μην ποσταρεις σε παρακαλω.... Θα σε περιμενω με την γνωστη ερωτηση σχετικα με αξιοπιστιες.... Σορρυ για το οφφτοπικ

?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...