tolisk99 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά Σήμερα μου χάλασε στο S6 edge μου η θύρα φόρτισης. Πριν από λιγους μηνες ειχε σταματησει να φορτίζει, αλλά μετα απο αρκετο ψάξιμο και κόπο κατάφερα να κουνήσω προς τα πάνω την μικρή πλακέτα στην θύρα usb του κινητού, και από τότε φόρτιζε κανονικά. Αλλά πριν 3 μέρες ξεκίνησε πάλι να το κάνει, και το κολπάκι που προανέφερα, δεν έπιανε πλεον, και με τα πολλά πολλά δεν φορτίζει πλέον με τίποτα... Τώρα, εφόσον το S6 edge έχει και περίεργο σχεδιασμό, κατά πόσο ειναι δυνατή η αλλαγή της πλακέτας και πόσο περίπου θα κοστίσει? Θα το πάω άυριο το πρωί σε ένα service αλλά ρωτάω αν γίνεται και τι τιμή να περιμένω, ξέρει κανείς τίποτα για το θέμα;
kormos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, tolisk99 είπε Καλησπέρα παιδιά Σήμερα μου χάλασε στο S6 edge μου η θύρα φόρτισης. Πριν από λιγους μηνες ειχε σταματησει να φορτίζει, αλλά μετα απο αρκετο ψάξιμο και κόπο κατάφερα να κουνήσω προς τα πάνω την μικρή πλακέτα στην θύρα usb του κινητού, και από τότε φόρτιζε κανονικά. Αλλά πριν 3 μέρες ξεκίνησε πάλι να το κάνει, και το κολπάκι που προανέφερα, δεν έπιανε πλεον, και με τα πολλά πολλά δεν φορτίζει πλέον με τίποτα... Τώρα, εφόσον το S6 edge έχει και περίεργο σχεδιασμό, κατά πόσο ειναι δυνατή η αλλαγή της πλακέτας και πόσο περίπου θα κοστίσει? Θα το πάω άυριο το πρωί σε ένα service αλλά ρωτάω αν γίνεται και τι τιμή να περιμένω, ξέρει κανείς τίποτα για το θέμα; Το κόστος είναι ~70€ Δες και την εναλλακτική που έχει αναφερθεί σε αντίστοιχο πρόβλημα . Samsung Glxy S7 - Aντικατάσταση micro usb θύρας
tolisk99 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, kormos είπε Το κόστος είναι ~70€ Δες και την εναλλακτική που έχει αναφερθεί σε αντίστοιχο πρόβλημα . Samsung Glxy S7 - Aντικατάσταση micro usb θύρας Σκέφτηκα κι εγώ την ασύρματη φόρτιση και μάλλον αυτό θα επιλέξω μιας και δύσκολο να δώσω αυτή τη στιγμή 70 ευρώ, όμως θα φορτίζει γρηγορα; Βρήκα στο skroutz ένα που υποστηρίζει fast charge, είναι το ίδιο με το καλώδιο;
kormos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, tolisk99 είπε Σκέφτηκα κι εγώ την ασύρματη φόρτιση και μάλλον αυτό θα επιλέξω μιας και δύσκολο να δώσω αυτή τη στιγμή 70 ευρώ, όμως θα φορτίζει γρηγορα; Βρήκα στο skroutz ένα που υποστηρίζει fast charge, είναι το ίδιο με το καλώδιο; Χρησιμοποιώ Fast Wireless Charger EP-PN920 στο γραφείο. Σίγουρα υπάρχει διαφορά στην φόρτιση, ~30' βραδύτερος θα έλεγα.
tolisk99 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, kormos είπε Χρησιμοποιώ Fast Wireless Charger EP-PN920 στο γραφείο. Σίγουρα υπάρχει διαφορά στην φόρτιση, ~30' βραδύτερος θα έλεγα. Got it ευχαριστώ, κάτι τελευταίο και δεν θα σε απασχολήσω άλλο, https://www.cellphones.gr/asurmatos-fortistis-samsung-fast-wireless-charger-ep-pn920-white-blister-original αυτός εδώ είναι έτσι; Ρωτάω επειδή είδα ότι παίζουν πολλές μούφες και θέλω να είμαι σίγουρος Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από tolisk99
kormos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, tolisk99 είπε Got it ευχαριστώ, κάτι τελευταίο και δεν θα σε απασχολήσω άλλο, https://www.cellphones.gr/asurmatos-fortistis-samsung-fast-wireless-charger-ep-pn920-white-blister-original αυτός εδώ είναι έτσι; Ρωτάω επειδή είδα ότι παίζουν πολλές μούφες και θέλω να είμαι σίγουρος Σωστά, απλά μην με ρωτήσεις αν αυτός που πουλάνε είναι ή όχι αυθεντικός 1
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Spoiler Ziaba μην ποσταρεις σε παρακαλω.... Θα σε περιμενω με την γνωστη ερωτηση σχετικα με αξιοπιστιες.... Σορρυ για το οφφτοπικ
kormos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Ziaba μην ποσταρεις σε παρακαλω.... Θα σε περιμενω με την γνωστη ερωτηση σχετικα με αξιοπιστιες.... Σορρυ για το οφφτοπικ ?
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, kormos είπε ? Spoiler Γι'αυτο μπηκε σε σποιλερ φιλε μου...
kormos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, tsilitheo1 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Γι'αυτο μπηκε σε σποιλερ φιλε μου... Το 'πιασα....με καθυστέρηση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα