Προς το περιεχόμενο

Τον Μάρτιο κυκλοφορούν τα νέα Galaxy S9 και Galaxy S9+ της Samsung με τιμές από €879 και €979 αντίστοιχα


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

38 λεπτά πριν, slk200gr είπε

4 μηνες εχω το note8  ,λαγκ με την καμια οτι και να κανεις

Κανένα κινητό στην κατοχή μας δεν έχει λαγκ. σε σχέση με άλλα έστω και αν "δεν ενοχλεί" έχει. Βασικά πάντα τα samsung είχαν.

1 ώρα πριν, IzAz είπε

Προσωπικά μου έκανε αρνητική εντύπωση που η ανάλυση της οθόνης παρέμεινε ίδια, ενώ ο ανταγωνισμός προχώρησε ήδη σε 4K (βλέπε Sony xperia Premium). Για να είμαι απόλυτα ακριβής περίμενα πως ήδη από το Note8 θα είχε γίνει αυτή η αναβάθμιση στις ναυαρχίδες της Samsung.

Μόνον για VR χρησιμεύει η υψηλή ανάλυση. Και VR δεν μπορείς να έχεις στο κινητό. Εντύπωση και δοκιμή πως είναι "στο περίπου" το VR ναι. Κατά τα άλλα προσφέρει μόνον επιβάρυνση στον επεξεργαστή, στην αυτονομία και γενικά στην χρήση (λαγκ). Σε τόσο μικρές οθόνες πάνω από 1080 είναι περιττό εντελώς. Όσο για την Sony ναι μεν έχει ανάλυση 4Κ αλλά το λειτουργικό και τα παιχνίδια τρέχουν σε 1080. Γιατί πολύ απλά ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ δεν μπορεί να αντέξει γραφικά σημερινών εξελίξεων σε τετραπλάσια ανάλυση από 1080p. Απλά.

Από μια τέτοια επένδυση, της τάξης των 700 - 1000 ευρώ, θα είχα προσδοκίες 4ετίας για τη συσκευή που αγοράζω. Τουλάχιστον έτσι λειτουργώ και παραμένω με το Note 3. Στα επόμενα 4 χρόνια θεωρώ πως το συγκεκριμένο feature θα είναι mainstream στα τηλ. και το αντίστοιχο περιεχόμενο θα έχει αυξηθεί σημαντικά.

Σοφή κουβέντα. Αλλά την τρέλα τον εθισμό και το χόμπι που τα βάζεις? Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η λογική. 

Το 2ο που μου έκανε αρνητική εντύπωση είναι πως η μπαταρία διαρκεί 1 μέρα με το ζόρι ... όσο και fast charge ή wireless charge να υπάρχει, δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορώ όλη τη μέρα με την έννοια στη μπαταρία ... είμαι και της παλιάς γενιάς που θέλω να φτάνει στο 15% η μπαταρία και να κάνω μια πλήρη φόρτιση για να τη συντηρώ όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα ... διορθώστε με αν αυτό πλέον δεν παίζει ρόλο ...

Δεν παίζει δυστυχώς. Η μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία (και δεν εννοώ την κινέζικη φτηνή μπαταρία των 6000mah κλπ) με τα ποιοτικά στάνταρτ που ορίζουν εταιρίες όπως η σαμι κοστίζουν ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ παραπάνω και ανεβάζουν το τελικό κόστος / πάχος / βάρος της συσκευής. Άσχετο αν εμάς δεν μας νοιάζει. Ο αγοραστής όμως που θα δώσει τόσο μεγάλο είναι συνήθως χρήστης που τον ενδιαφέρει και το design και το βάρος της συσκευής. Οι υπόλοιποι (εμείς) θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο... Δεν γίνεται.

Στα θετικά ... επιτέλους stereo και περιμένω τα review για εντυπώσεις ...

Μην περιμένεις πολλά (τουλάχιστον έτσι όπως το φαντάζομαι θα έχει κάτι σαν το Xiaomi MiMax 2 σχεδιασμό. Δηλαδή earpiece που με περισσότερο ρεύμα θα τσιρίζει περισσότερο και θα δίνει την αίσθηση του στέρεο. Δεν θα έχει ισοδύναμα speakers όπως για παράδειγμα έχουν τα HTC και alcatel καθώς και τα razerphone...  Αλλά ποτέ δεν ξέρεις όταν δεν το έχεις πιάσει στα χέρια μου. Οπότε αναμονή εις το ακουστικόν σας.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 ώρες πριν, alex1_kgr είπε

Όχι αυτός μια χαρά τα λέει...όταν θες να κάνεις πνεύμα διάβασε ΟΛΟ το κείμενο.Μιλάει για το DEX.

Δεν ξέρω για γέλια ή για κλάμματα;;;

Αν σκρολλαρες λιγακι ακομα,ισως εβλεπες και την διορθωση φιλε μου....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, nectons είπε

:lol:

Εντάξει... τρελό fail η Samsung τα τελευταία 2 χρόνια... η μια παπαριά πάνω στην άλλη. Σερί...Έπεσε εχτές χειροκρότημα (μούτζες) στην παρουσίαση που πήγε σύννεφο... εκεί που είχαμε εκατομμύρια στις παρουσιάσεις τώρα 300κ και έπεφτε κάθε λεπτό που περνούσε... περίμενε για χειροκροτήματα ο παρουσιαστής αλλά μπα... μόνο ο πιτσιρικάς τους ξεσήκωσε λίγο και αυτό γιατί βάραγε παλαμάκια και τους παρακαλούσε να βαρέσουν και στο κοινό... ΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ δεν έχει τίποτε το κινητό για να χτυπήσεις παλαμάκια.. μας δουλεύετε????

Μα δεν πάνε καλά. Τόσο ακριβό επειδή έχει 1.5 φακό (κάτσε να το δούμε και από κοντά γιατί από νούμερα έχουμε πήξει) και για τα ar emojis? Που του messenger του facebook είναι 10 φορές ανώτερα και 3d και ποιο ποιοτικά?

4gb ram με 880 ευρώ? Δηλαδή τι κάνουνε κυνηγάνε να χτυπήσουν την Apple στην βλακεία? Δεν βλέπουν ότι έχει κορεστεί η αγορά και πόσο έχουν πέσει οι πωλήσεις των ακριβών κινητών? 

Και πανάσχημο... Μετά το S7 edge το χάος για την samsung.. τρελή κατρακύλα... ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ πραγματικά.

Κατά τα άλλα ελπίζω να έχουν ισιώσει λίγο τα πράγματα με τους νέους επεξεργαστές και να μην έχει το τρελό λαγκ που έχουν s8/s8+/note8... 

Για να δούμε... 

Που είδες εσύ το χάος μετά το S7 δεν μπορώ να το καταλάβω ... Ίσα που μετά το S7 Άλλαξε το design και το UI της στα επόμενα τηλέφωνα και πάνε σφαίρα ...

2 ώρες πριν, merkon είπε

 

Κατά γενική ομολογία το design του S8 / S8+ και ίσως και του Note 8 είναι από τα πιο ωραία που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην αγορά... 

Που ακριβώς είδες lag στο Note 8; 

Μάλλον δεν έχει δει από κοντά note 8

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, slk200gr είπε

450 για το s8 και 500 για το note 8 ,ρωτησα πρωι πρωι απο περιεργια:P

στον κωτσο νομιζω δεν ξερουν τι τους γινεται,εδω το προγραμμα ανταλαγης  sto puplic ,http://www.public.gr/cat/tilefonia/kinita-smartphones/galaxy-s9/,

δεν το λες και αχρηστο 559 ε μου δινουν για το note 8 αμα το πουλησω ειναι κοντα στα 600 ε στις αγγελιες απλα η πτωση θα ειναι σηματικη στο 3μηνο στα καινουργια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, nectons είπε

Μα δεν μιλάμε για ταχύτητες. Όλες οι συσκευές με 845 θα έχουν την ίδια (και συνήθως μεγαλύτερη) ταχύτητα... Η προσωρινή αποθήκευση μνήμης χρησιμεύει αλλού. Δοκίμασε να βάλεις το Adobe premiere να κάνει render 2-3 εφεδάκια σε 30-60άλεπτο βίντεο να δεις τι όμορφα που θα φάει κόλλημα όταν σε καλέσει κάποιος και φτου και από την αρχή. 

 

Καταρχήν δεν ξέρεις τι ταχύτητα έχει η ραμ στο s9 ... Άλλο η χωριτικοτητα κ άλλο η ταχύτητα ... Προφανώς μιλάς για χωρητικότητα  γ αυτό λες ότι άλλες συσκευές με 845 έχουν μεγαλύτερη .

Ακόμα και σε pc με 16 γιγα ραμ αν κάνεις render video το pc γονατίζει και δουλεύει στα τέρματα ... Οποτε τι περιμένεις από ένα κινητό ? Να βάλουν 32 γιγα ραμ ? Σίγουρα 6 είναι πιο αποδεκτά από 4 ... Αλλά σ λέει αν θες 6 πλήρωσε 100€ παραπάνω . Ούτε εμένα μ άρεσε η τακτική αυτή ... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οπως περυσι το s8 εδειξε form factor/σχεδιασμο που θα ακολουθουσαν τα μελλοντικα high-end τηλεφωνα :

Στις 24/08/2017 στις 10:53 ΠΜ, haHa είπε

Θεωρω πως σχεδον ολα τα μελλοντικα high-end τηλεφωνα θα ακολουθησουν αυτο το form factor/σχεδιασμο:

1) οθονη πιο μακροστενη με διαφορετικη αναλογια απο την συνηθισμενη 16:9, πχ 18:9

2) πολυ μικρα bezel

3) στρογγυλεμενες γωνιες στην οθονη

4) απουσια hardware home button

5) amoled οθονη

6) οθονη με πολυ υψηλο ppi

7) καποιο ειδος face/iris recognition

ετσι και το s9 φερνει μια σειρα απο χαρακτηριστικα που πιστευω θα ακολουθησουν και θα υλοποιησουν οι περισσοτεροι κατασκευαστες στα μελλοντικα high-end τηλεφωνα :

α) καμερα με μεταβλητό διάφραγμα

β) καμερα με ενδιαμεσο buffer για slow-motion video με 960fps ή 480fps σε 1080p(κατι που νομιζω πρωτοειδαμε στα sony κινητα).

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε

Καταρχήν δεν ξέρεις τι ταχύτητα έχει η ραμ στο s9 ... Άλλο η χωριτικοτητα κ άλλο η ταχύτητα ... Προφανώς μιλάς για χωρητικότητα  γ αυτό λες ότι άλλες συσκευές με 845 έχουν μεγαλύτερη .

Ακόμα και σε pc με 16 γιγα ραμ αν κάνεις render video το pc γονατίζει και δουλεύει στα τέρματα ... Οποτε τι περιμένεις από ένα κινητό ? Να βάλουν 32 γιγα ραμ ? Σίγουρα 6 είναι πιο αποδεκτά από 4 ... Αλλά σ λέει αν θες 6 πλήρωσε 100€ παραπάνω . Ούτε εμένα μ άρεσε η τακτική αυτή ... 

Γιατί εσύ ξέρεις? Συνήθως ότι έχουν όλοι οι κατασκευαστές με τον snapdragon 845 η της αντίστοιχης αρχιτεκτονικής επεξεργαστές θα έχει. Ότι είχε το s7/s8/note8 ... γιατί να αποτελέσει εξαίρεση?  Δεν με ενδιαφέρει η ταχύτητα μνήμης διότι μιλάμε για Mobile συσκευές με τρομακτικά γρήγορους επεξεργαστές.. Δεν είμαι φρικιό που κολλάω στα νούμερα των μετροπρογραμμάτων. Με ενδιαφέρει η εμπειρία χρήσης και το αποτέλεσμα που βλέπω στην οθόνη μου  όλη μέρα που δουλεύω το κινητό μου.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις (νέες εκδόσεις προγραμμάτων με περισσότερες δυνατότητες, android 8 και σύντομα 9 και πάει λέγοντας) και σύμφωνα με τους δυνατούς επεξεργαστές (βλέπουμε πλέον εφαρμογές ΒΑΡΙΕΣ που κάνουν σοβαρή δουλειά on-the-go) καθώς και τις τερατώδεις κάμερες που θα τραβάμε βίντεο σχεδόν επαγγελματικό με μια συσκευή που χωράει στην τσέπη, τότε ΝΑΙ.

Θέλω 8-16GB προς το παρόν. Και το 2020 θα θέλω (βασικά όχι μόνο εγώ αλλά και όσοι θέλουν να παίζουν σοβαρά με το κινητό τους) 16-32 και πάει λέγοντας. 

Αυτό φίλε μου ονομάζετε ΕΞΕΛΙΞΗ. Τώρα η sam ψάχνει για μακάκες όπως η Apple και σε λίγο ( με το που καβαλάνε το καλάμι ακολουθεί ο χαμός) και άλλες εταιρίες... 

Απλό...

25 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε

Που είδες εσύ το χάος μετά το S7 δεν μπορώ να το καταλάβω ... Ίσα που μετά το S7 Άλλαξε το design και το UI της στα επόμενα τηλέφωνα και πάνε σφαίρα ...

Μάλλον δεν έχει δει από κοντά note 8

Εννοώ δίχως ουσιαστικές αλλαγές όταν λέω χάος.. Βγάζει βγάζει νέα μοντέλα αλλά πέραν του σχεδιασμού "λουκάνικο" (σόρρυ αλλά δεν μου αρέσει και αστειεύομαι) δεν βλέπουμε τρομερές καινοτόμες αλλαγές για να δικαιολογούν τις ψηλές τιμές. Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει. Απλώς το κόστος προς απόδοση είναι γελοίο. 

Έχω αυτή τη στιγμή 2 στα χέρια μου... μαγαζί με σέρβις έχω... 22 χρόνια στο κουρμπέτι παλικάρι μου.. έχω μια άποψη όπως και να το κάνουμε... ;)

Υπόψην.. δεν γράφω... μιλάω.. για αυτό και η πολυλογία... γουγλε ασισταντ... :P

Επεξ/σία από nectons
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Το ιδιο νοιωθω και εγω μαλλον γιατι εχουμε το Note 8.


Απο την αλλη ομως αν εχεις το S8 η αναβαθμιση σε S9+ αξιζει 100%(διπλη και ανανεωμενη καμερα, μεγαλυτερη μνημη, stereo ηχεια, θεση δακτυλικου αποτυπωματος κτλ) και σιγουρα θα αγορασω τελος καλοκαιριου του γιου μου το S9+ και θα δωσουμε στον μικρο το S8.

Καλα μην τα κακομαθαίνεις κι έτσι :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 λεπτά πριν, nectons είπε

Εννοώ δίχως ουσιαστικές αλλαγές όταν λέω χάος.. Βγάζει βγάζει νέα μοντέλα αλλά πέραν του σχεδιασμού "λουκάνικο" (σόρρυ αλλά δεν μου αρέσει και αστειεύομαι) δεν βλέπουμε τρομερές καινοτόμες αλλαγές για να δικαιολογούν τις ψηλές τιμές. Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει. Απλώς το κόστος προς απόδοση είναι γελοίο. 

Έχω αυτή τη στιγμή 2 στα χέρια μου... μαγαζί με σέρβις έχω... 22 χρόνια στο κουρμπέτι παλικάρι μου.. έχω μια άποψη όπως και να το κάνουμε... ;)

Υπόψην.. δεν γράφω... μιλάω.. για αυτό και η πολυλογία... γουγλε ασισταντ... :P

Τα οποια φανταζομαι εβγαλαν βλαβη και δεν τα πηγαν εκει οπου τα αγορασαν οντας μεσα στην εγγυηση αλλα τα εφεραν σε εσενα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί είναι απαραίτητο αδερφέ να έχουν κάποια βλάβη? 

Θα σε στεναχωρήσω αλλά οι περισσότεροι πελάτες μου με ακριβά κινητά όπως αυτά είναι παντελώς άσχετοι και μου τα φέρνουν να τους φτιάξω λογαριασμούς να τους βάλω εφαρμογούλες κλπ...

Ελπίζω να μην είσαι και εσύ ένας τέτοιος και χάνω το χρόνο μου να σου απαντώ

 

:D

  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 λεπτά πριν, nectons είπε

Γιατί εσύ ξέρεις? Συνήθως ότι έχουν όλοι οι κατασκευαστές με τον snapdragon 845 η της αντίστοιχης αρχιτεκτονικής επεξεργαστές θα έχει. Ότι είχε το s7/s8/note8 ... γιατί να αποτελέσει εξαίρεση?  Δεν με ενδιαφέρει η ταχύτητα μνήμης διότι μιλάμε για Mobile συσκευές με τρομακτικά γρήγορους επεξεργαστές.. Δεν είμαι φρικιό που κολλάω στα νούμερα των μετροπρογραμμάτων. Με ενδιαφέρει η εμπειρία χρήσης και το αποτέλεσμα που βλέπω στην οθόνη μου  όλη μέρα που δουλεύω το κινητό μου.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις (νέες εκδόσεις προγραμμάτων με περισσότερες δυνατότητες, android 8 και σύντομα 9 και πάει λέγοντας) και σύμφωνα με τους δυνατούς επεξεργαστές (βλέπουμε πλέον εφαρμογές ΒΑΡΙΕΣ που κάνουν σοβαρή δουλειά on-the-go) καθώς και τις τερατώδεις κάμερες που θα τραβάμε βίντεο σχεδόν επαγγελματικό με μια συσκευή που χωράει στην τσέπη, τότε ΝΑΙ.

Θέλω 8-16GB προς το παρόν. Και το 2020 θα θέλω (βασικά όχι μόνο εγώ αλλά και όσοι θέλουν να παίζουν σοβαρά με το κινητό τους) 16-32 και πάει λέγοντας. 

Αυτό φίλε μου ονομάζετε ΕΞΕΛΙΞΗ. Τώρα η sam ψάχνει για μακάκες όπως η Apple και σε λίγο ( με το που καβαλάνε το καλάμι ακολουθεί ο χαμός) και άλλες εταιρίες... 

Απλό...

Εννοώ δίχως ουσιαστικές αλλαγές όταν λέω χάος.. Βγάζει βγάζει νέα μοντέλα αλλά πέραν του σχεδιασμού "λουκάνικο" (σόρρυ αλλά δεν μου αρέσει και αστειεύομαι) δεν βλέπουμε τρομερές καινοτόμες αλλαγές για να δικαιολογούν τις ψηλές τιμές. Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει. Απλώς το κόστος προς απόδοση είναι γελοίο. 

Έχω αυτή τη στιγμή 2 στα χέρια μου... μαγαζί με σέρβις έχω... 22 χρόνια στο κουρμπέτι παλικάρι μου.. έχω μια άποψη όπως και να το κάνουμε... ;)

Υπόψην.. δεν γράφω... μιλάω.. για αυτό και η πολυλογία... γουγλε ασισταντ... :P

Όχι δεν ξέρω ούτε εγώ τι ταχύτητες έχει αλλά μιλάμε για 6 μήνες διαφορά στην τεχνολογία του note 8 και ένα χρόνο με το s8 οπότε σίγουρα οι μνήμες είναι επομενη γενιά και πιο γρήγορες . Οι καινοτομίες έρχονται μια μια την φορά ... Και μέσα σε 6 μήνες από την έλευση δλδ το note 8 μην περιμένεις να δεις και πολλά ... Αν έβγαινε κάθε 2 χρόνια κινητό ... Τότε θα έβλεπες τρέλα πράγματα γτ θα σ τα έβαζαν όλα μαζί ... 

Επίσης δεν νομίζω ότι θες τόσα γιγα ραμ σε κινητό 16-32 π λες ... Τόσα δεν έχουν ούτε τα Ultrabooks τύπου surface κλπ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, slk200gr είπε

 Adobe premiere η photoshop σε κινητο ειναι τουλαχιστον αστεια προσεγγιση   

Έτσι ε? Αυτό ακριβώς εννοούσα σε προηγούμενα μηνύματα μου. Τόσα ξέρουμε τόσα λέμε. Έχει η Adobe τόσα άτομα και ασχολούνται και δεν ξέρει και ξέρεις εσύ που τις λες αστείες... μπράβο αδερφέ... έγραψες 

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα μάλλον αυτη ειναι η καινούργια μόδα ολα τα high end τηλέφωνα να έχουν απο 800 και πάνω , και το κακό ειναι οτι και εταιρίες οπως η xiaomi και αλλες ανεβάζουν την τιμολογιακή τους πολιτική

  • Like 1
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε

Όχι δεν ξέρω ούτε εγώ τι ταχύτητες έχει αλλά μιλάμε για 6 μήνες διαφορά στην τεχνολογία του note 8 και ένα χρόνο με το s8 οπότε σίγουρα οι μνήμες είναι επομενη γενιά και πιο γρήγορες . Οι καινοτομίες έρχονται μια μια την φορά ... Και μέσα σε 6 μήνες από την έλευση δλδ το note 8 μην περιμένεις να δεις και πολλά ... Αν έβγαινε κάθε 2 χρόνια κινητό ... Τότε θα έβλεπες τρέλα πράγματα γτ θα σ τα έβαζαν όλα μαζί ... 

Επίσης δεν νομίζω ότι θες τόσα γιγα ραμ σε κινητό 16-32 π λες ... Τόσα δεν έχουν ούτε τα Ultrabooks τύπου surface κλπ. 

Μάλλον έχεις δίκιο!

Επεξ/σία από nectons
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...