AcilioNGR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, εδώ και μερικές μέρες έχω πάρει καινούριο PC αλλά έχω θέμα. Όλα δουλεύουν μια χαρά αλλά όταν παίζω κάποιο Game μερικά από λίγα λεπτά crashάρει το PC και σβήνει. Όλα τα Drivers είναι Up to date και έχω δοκιμάσει reinstall drivers μέχρι και format. Ούτε η θερμοκρασίες είναι επίσης νορμαλ. Specs: CPU: Ryzen 5 1600 GPU: GTX 1060 3GB ASUS Mainboard: GIGABYTE GA-AB350-Gaming 3 PSU: Masterwatt Lite 600 Watt RAM: 8GB G.Skill RipJaws V DDR4-3200 HDD: 1TB Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από AcilioNGR
black66.gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για κοίτα μήπως ξεκούμπωσε η ψήκτρα ή δεν πατάει καλά στον επεξεργαστή. To PC το συναρμολόγησες μόνος σου; Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από black66.gr
AcilioNGR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 59 λεπτά πριν, black66.gr είπε Για κοίτα μήπως ξεκούμπωσε η ψήκτρα ή δεν πατάει καλά στον επεξεργαστή. To PC το συναρμολόγησες μόνος σου; Όλα είναι μια χαρά κουμπωμένα το έχω κοιτάξει και εγώ. Δεν μπορώ με κάποιο Software να κοιτάξω ποιο Hardware έχει πρόβλημα;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 δοκίμασε να αλλάξεις slot στις ram και κάνε έναν έλεγχο στις θερμοκρασίες
AcilioNGR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, zeibei είπε δοκίμασε να αλλάξεις slot στις ram και κάνε έναν έλεγχο στις θερμοκρασίες Το δοκίμασα να το βάλω σε άλλο Channel αλλά τίποτα. 2 ώρες πριν, AcilioNGR είπε Οι θερμοκρασίες είναι επίσης νορμαλ.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Just now, AcilioNGR said: Το δοκίμασα να το βάλω σε άλλο Channel αλλά τίποτα. μόνο στο Gaming στο κάνει; επίσης σε συγκεκριμένο παιχνίδι ή σε όλα;
AcilioNGR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, zeibei είπε μόνο στο Gaming στο κάνει; επίσης σε συγκεκριμένο παιχνίδι ή σε όλα; Μόνο στο Gaming και GPU Stress Test. Μέχρι στιγμής έχω παίξει 2 παιχνίδια και στα 2 σβήνει το PC μετά από λίγα λεπτά.
Undertaker25 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, AcilioNGR είπε Μόνο στο Gaming και GPU Stress Test. Μέχρι στιγμής έχω παίξει 2 παιχνίδια και στα 2 σβήνει το PC μετά από λίγα λεπτά. Μήπως έχει πρόβλημα η GPU σου? Κατέβασε το AIDA64 και τρέξε ένα stability test με όλα τσεκαρισμένα πλην της κάρτας γραφικών για να δούμε αν έχει γενικά θέμα με load. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από Undertaker25
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 8 minutes ago, AcilioNGR said: Μόνο στο Gaming και GPU Stress Test. Μέχρι στιγμής έχω παίξει 2 παιχνίδια και στα 2 σβήνει το PC μετά από λίγα λεπτά. αν σου το κάνει και στο gpu stress test τότε κάτι μάλλον με την κάρτα ίσως και με drivers. πάντως συνήθως όταν σβήνει μετά από κάποια βαριά εργασία όπως το gaming ευθύνεται η θερμοκρασία στο cpu κυρίως.
savvaspidias Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 οι θερμοκρασιες θα ειναι φιλε.. θα ανεβαζει θερμοκρασια το cpu :/ 1
AcilioNGR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε Μήπως έχει πρόβλημα η GPU σου? Κατέβασε το AIDA64 και τρέξε ένα stability test με όλα τσεκαρισμένα πλην της κάρτας γραφικών για να δούμε αν έχει γενικά θέμα με load. Το έκανα και είναι όλα μια χαρά. 6 λεπτά πριν, zeibei είπε αν σου το κάνει και στο gpu stress test τότε κάτι μάλλον με την κάρτα ίσως και με drivers. πάντως συνήθως όταν σβήνει μετά από κάποια βαριά εργασία όπως το gaming ευθύνεται η θερμοκρασία στο cpu κυρίως. 2 ώρες πριν, AcilioNGR είπε Οι θερμοκρασίες είναι επίσης νορμαλ. Για 3η φορά 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 δοκίμασε να τρέξεις ένα benchmark όπως το firestrike που επικεντρώνεται στην κάρτα
savvaspidias Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 εσυ φιλε τρολλαρεις καλυτερα και απο μενα να ξες :'(
AcilioNGR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, zeibei είπε δοκίμασε να τρέξεις ένα benchmark όπως το firestrike που επικεντρώνεται στην κάρτα 24 λεπτά πριν, AcilioNGR είπε Μόνο στο Gaming και GPU Stress Test.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 επίσης μήπως η κάρτα σου πάνω έχει κανένα bios switch; πάντως αν τα έχεις δοκιμάσει όλα και οι θερμοκρασίες είναι καλές από τη στιγμή που σου βγάζει πρόβλημα μόλις ζορίζεται η κάρτα το μυαλό μου πάει στο ότι κάτι έχει η κάρτα. πάντα βέβαια βασιζόμενος στα στοιχεία που δίνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα