kogi4ever Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα πριν μια βδομαδα ξεκλειδωσα επιτυχως ενα Samsung Galaxy S7 Edge το οποιο ηταν κλειδωμενο στο δικτυο της t-mobile. Εβαλα λοιπον μια ελληνικη SIM της vodafone για παραδειγμα,μου εμφανισε το σπαστικο μηνυμα welcome to vodafone αρα διαβαζει κανονικα την SIM, ομως: Αν κατεβασω την μπαρα μου λεει searching και δειχνει το σημα με ενα X Οταν παω στα mobile networks>Network Operators και πατησω Αναζητηση δικτυων μου γραφει Error While Searching For Networks Εαν πατησω Αυτοματη επιλογη δικτυου μου εμφανιζει Unable to Connect.Try later. Βρισκει ομως κανονικα τα apn settings...Γιατι γινεται αυτο? Που υπαρχει το προβλημα? Εχω δοκιμασει hard reset. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από kogi4ever
mphxths Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Με αλλον παροχο τι κανει? Μηπως εχει να κανει με τις μπαντες που παιζουν οι παροχοι .Ναι μεν ξεκλειδωθηκε αλλα να μην υποστηριζει την μπαντα που χρησιμοποιει η vodafone στην περιοχη σου..αν εισαι τπτ επαρχια δηλ. Δοκιμασε με αλλους παροχους για να δεις τι παιζει..αν δεν παιζει κανενα δικτυο..τοτε εφαγες ακυρο..αν παιζει σε καποιο αλλο δικτυο...κανε φορητοτητα αριθμου και αντε γεια vodafone
kogi4ever Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με Cosmote τα ιδια.. Εμενα με προβληματιζει αυτο που δεν μπορει να ψαξει για δικτυα Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από kogi4ever
mphxths Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν περναγες καμμια ελληνικη ρομ καλου κακου ισως?Να σαι καλλυμενος απο θεμα λογισμικου..αν το hardware εχει θεμα με τα ελληνικα δικτυα εκει ειναι αλλο θεμα και δεν μπορεις να κανεις και πολλα... ΥΓ : πηγαινε το στο public/plaisio , χωρις να τους πεις τιποτα..παιρνεις εκπτωση 268ευρω και τσιμπας το s9 πιο φτηνα..και αστους να βγαλουν ακρη αυτοι μετα με το κινητο σου Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από mphxths
ziaba Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, mphxths είπε Αν περναγες καμμια ελληνικη ρομ καλου κακου ισως?Να σαι καλλυμενος απο θεμα λογισμικου..αν το hardware εχει θεμα με τα ελληνικα δικτυα εκει ειναι αλλο θεμα και δεν μπορεις να κανεις και πολλα... ΥΓ : πηγαινε το στο public/plaisio , χωρις να τους πεις τιποτα..παιρνεις εκπτωση 268ευρω και τσιμπας το s9 πιο φτηνα..και αστους να βγαλουν ακρη αυτοι μετα με το κινητο σου σε t-mobile ελληνική rom φαίνεσαι γνώστης ts σε καμιά περίπτωση να μην επιχειρήσεις κάτι τέτοιο ... για πάτα στο dialer *#06# τι λεει?
kormos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, kogi4ever είπε Καλησπερα πριν μια βδομαδα ξεκλειδωσα επιτυχως ενα Samsung Galaxy S7 Edge το οποιο ηταν κλειδωμενο στο δικτυο της t-mobile. Εβαλα λοιπον μια ελληνικη SIM της vodafone για παραδειγμα,μου εμφανισε το σπαστικο μηνυμα welcome to vodafone αρα διαβαζει κανονικα την SIM, ομως: Αν κατεβασω την μπαρα μου λεει searching και δειχνει το σημα με ενα X Οταν παω στα mobile networks>Network Operators και πατησω Αναζητηση δικτυων μου γραφει Error While Searching For Networks Εαν πατησω Αυτοματη επιλογη δικτυου μου εμφανιζει Unable to Connect.Try later. Βρισκει ομως κανονικα τα apn settings...Γιατι γινεται αυτο? Που υπαρχει το προβλημα? Εχω δοκιμασει hard reset. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 32 λεπτά πριν, ziaba είπε σε t-mobile ελληνική rom φαίνεσαι γνώστης ts σε καμιά περίπτωση να μην επιχειρήσεις κάτι τέτοιο ... για πάτα στο dialer *#06# τι λεει? Το ποιό πιθανό είναι να έχει "κάψει" το ΙΜΕΙ . Με τη μέθοδο το ξεκλείδωσες; Είσαι βέβαιως πως στη διαδικασία δεν έλαβες κάποιο σφάλμα;
kogi4ever Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Ελληνική rom δεν γίνεται να μπει. Αγόρασα στο eBay μια υπηρεσία και μου το έκανε με TeamViewer successfully unlocked έγραψε στο τέλος. Δεν έβγαλε κάποιο σφάλμα κατά την διαδικασία και μου είπε ο πωλητής το ξεκλειδωθηκε κανονικά . Στο *#06# μου βγάζει το imei και το Serial number
kormos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, kogi4ever είπε Ελληνική rom δεν γίνεται να μπει. Αγόρασα στο eBay μια υπηρεσία και μου το έκανε με TeamViewer successfully unlocked έγραψε στο τέλος. Δεν έβγαλε κάποιο σφάλμα κατά την διαδικασία και μου είπε ο πωλητής το ξεκλειδωθηκε κανονικά . Στο *#06# μου βγάζει το imei και το Serial number Χμμ, από τη στιγμή που βλέπεις ΙΜΕΙ όλα δείχνουν οκ. Θα κρατήσω μια επιφύλαξη για το ξεκλείδωμα... Ότι έχει γίνει όντως επιτυχώς
kogi4ever Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Πφφ δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω... Εαν μπω στο T-mobile imei check μου βγαζει αυτο αλλα δεν με νοιαζει εμενα για το network της T-Mobile το θεμα ειναι οτι δεν δουλευει στην ελλαδα https://www.t-mobile.com/verifyIMEI.aspx Your device is blocked and will not work on T-Mobile’s network. If you think this is an error, please call Customer Care at 1-877-453-1304. Ta Logs απο την διαδικασια: here is log for s7 edge t-mobile device unlock app -- unlocked log sucessfully from samsung server... Operation: Unlock Selected model: SM-G935T Software version: 30.8 Checking Login and Password... OK Ballance: 110 crd. You have 110 credit(s) left. This operation takes 10 credits.Continue? Yes Waiting ADB device... OK Reading phone info... Model: SM-G935T Android version: 7.0 Product code: SM-G935TZSATMB Phone version: G935TUVS4BQL2 PDA version: G935TUVS4BQL2 CSC version: G935TTMB4BQL2 CSC country code: USA CSC sales code: TMB HW version: REV0.7 Phone SN: Chip name: MSM8996 Modem board: MSM8996 Security patch: 2017-12-01 RF cal date: 2016.04.07 IMEI: Rebooting phone... OK Waiting ADB device... OK Rebooting phone... OK Waiting ADB device... OK Waiting for device to become ready... OK Initialization zTool... OK Running zTool, please wait... Start... OK Initialization... OK Generate and check client proof... OK Verify proof by client... OK Reading data from phone... OK Rebooting to upload... OK Searching Ramdump interface... COM4 detected Reading data from phone... OK Calculating... OK Searching server... OK Waiting for server answer... OK Waiting ADB device... OK Waiting for device to become ready... OK Initialization zTool... OK Running zTool, please wait... Start... OK Initialization... OK Generate and check client proof... OK Verify proof by client... OK Reading data from phone... OK Rebooting phone... OK Unlock done Done with Samsung Tool PRO v.30.8
ziaba Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 τα sammy είναι και region locked για να ξεκλειδώσει θα πρέπει να μπει αμερικάνική κάρτα sim και να μιλήσεις για κάποια λεπτά ... ίσως γιαυτό σ τα κάνει επίσης το t-mobile δεν κάνει για Ευρώπη μιας και δεν υποστηρίζει τις lte μπάντες μας βεβαία αυτό είναι άλλο καπέλο
saruman123 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, kogi4ever είπε Πφφ δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω... Εαν μπω στο T-mobile imei check μου βγαζει αυτο αλλα δεν με νοιαζει εμενα για το network της T-Mobile το θεμα ειναι οτι δεν δουλευει στην ελλαδα https://www.t-mobile.com/verifyIMEI.aspx Your device is blocked and will not work on T-Mobile’s network. If you think this is an error, please call Customer Care at 1-877-453-1304. Ta Logs απο την διαδικασια: here is log for s7 edge t-mobile device unlock app -- unlocked log sucessfully from samsung server... Operation: Unlock Selected model: SM-G935T Software version: 30.8 Checking Login and Password... OK Ballance: 110 crd. You have 110 credit(s) left. This operation takes 10 credits.Continue? Yes Waiting ADB device... OK Reading phone info... Model: SM-G935T Android version: 7.0 Product code: SM-G935TZSATMB Phone version: G935TUVS4BQL2 PDA version: G935TUVS4BQL2 CSC version: G935TTMB4BQL2 CSC country code: USA CSC sales code: TMB HW version: REV0.7 Phone SN: Chip name: MSM8996 Modem board: MSM8996 Security patch: 2017-12-01 RF cal date: 2016.04.07 IMEI: Rebooting phone... OK Waiting ADB device... OK Rebooting phone... OK Waiting ADB device... OK Waiting for device to become ready... OK Initialization zTool... OK Running zTool, please wait... Start... OK Initialization... OK Generate and check client proof... OK Verify proof by client... OK Reading data from phone... OK Rebooting to upload... OK Searching Ramdump interface... COM4 detected Reading data from phone... OK Calculating... OK Searching server... OK Waiting for server answer... OK Waiting ADB device... OK Waiting for device to become ready... OK Initialization zTool... OK Running zTool, please wait... Start... OK Initialization... OK Generate and check client proof... OK Verify proof by client... OK Reading data from phone... OK Rebooting phone... OK Unlock done Done with Samsung Tool PRO v.30.8
anonik Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μηπως έχει επιλογή να ψάχνει μόνο 4g δίκτυα και το συγκεκριμένο δεν έχει τις 4g μπάντες που παίζουν Ελλάδα; Δεν έχω samsung δε ξέρω τι επιλογές δίνει στο δίκτυο το κινητό
kormos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, kogi4ever είπε Πφφ δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω... Εαν μπω στο T-mobile imei check μου βγαζει αυτο αλλα δεν με νοιαζει εμενα για το network της T-Mobile το θεμα ειναι οτι δεν δουλευει στην ελλαδα https://www.t-mobile.com/verifyIMEI.aspx Your device is blocked and will not work on T-Mobile’s network. If you think this is an error, please call Customer Care at 1-877-453-1304. Ta Logs απο την διαδικασια: here is log for s7 edge t-mobile device unlock app -- unlocked log sucessfully from samsung server... Operation: Unlock Selected model: SM-G935T Software version: 30.8 Checking Login and Password... OK Ballance: 110 crd. You have 110 credit(s) left. This operation takes 10 credits.Continue? Yes Waiting ADB device... OK Reading phone info... Model: SM-G935T Android version: 7.0 Product code: SM-G935TZSATMB Phone version: G935TUVS4BQL2 PDA version: G935TUVS4BQL2 CSC version: G935TTMB4BQL2 CSC country code: USA CSC sales code: TMB HW version: REV0.7 Phone SN: Chip name: MSM8996 Modem board: MSM8996 Security patch: 2017-12-01 RF cal date: 2016.04.07 IMEI: Rebooting phone... OK Waiting ADB device... OK Rebooting phone... OK Waiting ADB device... OK Waiting for device to become ready... OK Initialization zTool... OK Running zTool, please wait... Start... OK Initialization... OK Generate and check client proof... OK Verify proof by client... OK Reading data from phone... OK Rebooting to upload... OK Searching Ramdump interface... COM4 detected Reading data from phone... OK Calculating... OK Searching server... OK Waiting for server answer... OK Waiting ADB device... OK Waiting for device to become ready... OK Initialization zTool... OK Running zTool, please wait... Start... OK Initialization... OK Generate and check client proof... OK Verify proof by client... OK Reading data from phone... OK Rebooting phone... OK Unlock done Done with Samsung Tool PRO v.30.8 Τη συσκευή να υποθέσω την αγόρασες κλειδωμένη στο δίκτυο; Αν ναι έχει μπει σε blacklist η συσκευή (s/n, imei)
kogi4ever Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, ziaba είπε τα sammy είναι και region locked για να ξεκλειδώσει θα πρέπει να μπει αμερικάνική κάρτα sim και να μιλήσεις για κάποια λεπτά ... ίσως γιαυτό σ τα κάνει επίσης το t-mobile δεν κάνει για Ευρώπη μιας και δεν υποστηρίζει τις lte μπάντες μας βεβαία αυτό είναι άλλο καπέλο Τι εννοείς να ξεκλειδωθει? Γι αυτό έδωσα 50€ για να ξεκλειδωθει... 10 ώρες πριν, anonik είπε Μηπως έχει επιλογή να ψάχνει μόνο 4g δίκτυα και το συγκεκριμένο δεν έχει τις 4g μπάντες που παίζουν Ελλάδα; Δεν έχω samsung δε ξέρω τι επιλογές δίνει στο δίκτυο το κινητό Δεν με αφήνει να αλλάξω μπάντες 9 ώρες πριν, kormos είπε Τη συσκευή να υποθέσω την αγόρασες κλειδωμένη στο δίκτυο; Αν ναι έχει μπει σε blacklist η συσκευή (s/n, imei) Ναι κλειδωμένη την αγόρασα αλλά δεν λέει στο σάιτ της t mobile ότι είναι blacklist ή κλεμμένη
ziaba Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, kogi4ever είπε Τι εννοείς να ξεκλειδωθει? Γι αυτό έδωσα 50€ για να ξεκλειδωθει... https://www.techadvisor.co.uk/how-to/mobile-phone/how-remove-samsung-region-locking-3590401/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα