Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηθελα να σου δειξω τι εννοουσα με τον κωδικο που ειπα πιο πανω.Το προβλημα το ελυσα σημερα.

Ειχα αλλαξει οθονη σε αυτο το κινητο και ειχα βαλει μια οθονη απο το G-935F.Μαζι με την οθονη οπως πολλοι ξερετε ειναι και το charging port.Εχει πανε 2 καλωδια.Το ενα απο τα 2 εχει να κανει με το δικτυο του τηλεφωνου.Εβαλα παλι την δικη του οθονη λοιπον και δουλειε κανονικα

dkIgc5a.jpg

7571459225338.jpg

ΤΟ κοκκινο ειναι

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kogi4ever είπε

Ηθελα να σου δειξω τι εννοουσα με τον κωδικο που ειπα πιο πανω.Το προβλημα το ελυσα σημερα.

Ειχα αλλαξει οθονη σε αυτο το κινητο και ειχα βαλει μια οθονη απο το G-935F.Μαζι με την οθονη οπως πολλοι ξερετε ειναι και το charging port.Εχει πανε 2 καλωδια.Το ενα απο τα 2 εχει να κανει με το δικτυο του τηλεφωνου.Εβαλα παλι την δικη του οθονη λοιπον και δουλειε κανονικα

Απόκρυψη περιεχομένων

dkIgc5a.jpg

7571459225338.jpg

ΤΟ κοκκινο ειναι

Α οκ :)

Δημοσ.
11 ώρες πριν, kogi4ever είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

dkIgc5a.jpg

7571459225338.jpg

ΤΟ κοκκινο ειναι

Αυτά όμως τα λέμε από την αρχή είναι δεν είναι σωστά...

Τουλάχιστον βρέθηκε ο "ένοχος".

Δημοσ.

Δεν το ανεφερα επειδη το G935F δουλευε με την οθονη το G835T.Οποτε λεω γιατι να μην δουλευει και το αναποδο;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 26/2/2018 στις 3:11 ΜΜ, kogi4ever είπε

Καλησπερα πριν μια βδομαδα ξεκλειδωσα επιτυχως ενα Samsung Galaxy S7 Edge το οποιο ηταν κλειδωμενο στο δικτυο της t-mobile. Εβαλα λοιπον μια ελληνικη SIM της vodafone για παραδειγμα,μου εμφανισε το σπαστικο μηνυμα welcome to vodafone αρα διαβαζει κανονικα την SIM, ομως:

Αν κατεβασω την μπαρα μου λεει searching και δειχνει το σημα με ενα X

Οταν παω στα mobile networks>Network Operators και πατησω Αναζητηση δικτυων μου γραφει Error While Searching For Networks

Εαν πατησω Αυτοματη επιλογη δικτυου μου εμφανιζει Unable to Connect.Try later.

Βρισκει ομως κανονικα τα apn settings...Γιατι γινεται αυτο? Που υπαρχει το προβλημα?

Εχω δοκιμασει hard reset.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

28512598_364094820756316_1379211367_n.png

28537440_364094824089649_862068141_n.png

28458816_364094834089648_605790655_n.png

28450314_364094840756314_1309265177_n.png

Μου χάρισαν ένα (κλειδωμένο στην t-mobile) SM-G360T.
Με την εφαρμογή που έχουν δεν ξεκλειδώνει.
Επικοινώνησα με Samsung και με έστειλαν στην t-mobile.
Επικοινώνησα με t-mobile και δεν με βοηθούν μολονότι προσφέρθηκα να πληρώσω τυχόν οφειλές.
Μου είπαν να βρω τα στοιχεία του αρχικού κατόχου τα οποία δεν μπορούμε να τα βρούμε εκτός κι αν ταξιδέψουμε στον άλλο κόσμο...

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως ξεκλείδωσες το δικό σου;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, akeraios είπε

Μου χάρισαν ένα (κλειδωμένο στην t-mobile) SM-G360T.
Με την εφαρμογή που έχουν δεν ξεκλειδώνει.
Επικοινώνησα με Samsung και με έστειλαν στην t-mobile.
Επικοινώνησα με t-mobile και δεν με βοηθούν μολονότι προσφέρθηκα να πληρώσω τυχόν οφειλές.
Μου είπαν να βρω τα στοιχεία του αρχικού κατόχου τα οποία δεν μπορούμε να τα βρούμε εκτός κι αν ταξιδέψουμε στον άλλο κόσμο...

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως ξεκλείδωσες το δικό σου;

Αν βαλεις ελληνικη SIM σου ζηταει να βαλεις κωδικο για να ξεκλειδωσει (οχι η σιμ αλλα το δικτυο) ή απλα σου λεει no service?

Εγω το ξεκλειδωσα αγοραζοντας απο αυτον.Πολυ εμπιστος ,επειδη ειχα προβλημα μου εκανε refund ολα τα χρηματα παρολου που επρεπε να πληρωσει και την υπηρεσια.Με βοηθησε μεχρι να καταφερω να το ξεκλειδωσω. Πολυ καλος και εμπιστος.Ειναι ο μονος που μπορω να σου εγγυηθω.

https://www.ebay.com/itm/INSTANT-T-MOBILE-FACTORY-SIM-UNLOCK-APP-CODE-SERVICE-SAMSUNG-GALAXY-S7-S7-EDGE/192416583523?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Με teamviewer συνδεθηκε στον υπολογιστη μου οτι εκανε το εβλεπα και τελικα μου το ξεκλειδωσε. Αλλα εαν σου ζηταει κωδικο με την SIM οπως ειπα πιο πανω τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα

Μιλα μαζι του μεσω viber και θα σε βοηθησει. Οτι αποριες εχεις πες μου

Δημοσ.

Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:

"Network Lock:
This device can be remotely
unlocked if eligible. Please use the 
"Device Unlock" application to 
unlock the device. Make sure the 
device has an internet connectivity
to use the "Device Unlock"
application."

Στην συνέχεια δουλεύουν τα πάντα εκτός από τις δυνατότητες της κινητής τηλεφωνίας.
Έχει μια ειδοποίηση που αναφέρει: " Invalid Sim Card. Network locked SIM card inserted."

(H sim που του βάζω είναι από vodafone και σε άλλη συσκευή δουλεύει μια χαρά.)

Δημοσ.

Ωραια μια χαρα εισαι τοτε! Με 23.43€ στο ξεκλειδωνει η υπηρεσια που σου εστειλα πιο πανω!Αξιζει πολυ τον κοπο φιλε μου

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kogi4ever είπε

Ωραια μια χαρα εισαι τοτε! Με 23.43€ στο ξεκλειδωνει η υπηρεσια που σου εστειλα πιο πανω!Αξιζει πολυ τον κοπο φιλε μου

Κατ' αρχάς σ' ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες για να με βοηθήσεις!

Δεν είχα διαβάσει όλο το νήμα, αλλά το έκανα τώρα.

Εγώ αρχικά νόμιζα ότι το είχες ξεκλειδώσει μόνος σου δωρεάν.

Είμαι σε σκέψη τώρα γιατί αμφιβάλλω εάν αυτή τη συσκευή θα μπορούσα να την πουλήσω 20,00€ ακόμα και ξεκλείδωτη, τόσο παλιά που είναι...

Δημοσ.

ωχ συγνωμη νομιζα οτι μιλουσες για το S7 .Δεν ειχα προσεξει καλα για ποιο κινητο μιλουσες.Να σου πω την αηθεια δεν εχω ψαξει για το τηλεφωνο αυτο κανε ενα search στο google και στο ebay

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...