Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω βρεί ωραία γραφεία στο etsy σαν αυτό

https://www.etsy.com/uk/listing/570650636/desk-reclaimed-industrial-custom-a-frame?ref=related-4

αλλά και τσιμπάνε αρκετά και αργούν πολύ να έρθουν. Πού μπορώ να κοιτάξω για γραφεία σαν αυτό στο etsy, εδώ στην Θεσσαλονίκη? Θέλω η τάβλα να είναι από ξύλο. Στο ΙΚΕΑ έχει μόνο μία τέτοια και δεν μου κάνουν οι διαστάσεις, θέλω custom. Στο skroutz που επίσης έψαξα δεν βρήκα τίποτα και είδα όλα τα pages.

Μάλλον ψάχνω για επιπλοποιό, ο οποίος όμως να μην θέλει 600 ευρώ για ένα γραφείο με ξύλο.

Δημοσ.

Eαν πιάνουν τα χέρια σου (δε μιλάμε για καμμια επιστήμη για το συγκεκριμμένο), πηγαινε σ'εναν έμπορο ξυλείας, πάρε ένα κομμάτι στις διαστάσεις που θέλεις, οτι ποιοτητα θελεις, λουστραρε το.

Και πήγαινε σ'ενα μηχανουργείου γειτονιάς να σου μοντάρει το πλαίσιο, να σου ανοιξει τρύπες και να πας σπιτι να το γυρίσεις αναποδα, να βιδώσεις το πλαίσιο (ή τα 2 υποπλαίσια οπως βλεπω τις φωτό) και τέλος.

Δε φαινεται κατι δύσκολο.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο leroy merlin έχω δει ότι υπάρχουν σε διάφορες διαστάσεις μονταρισμένες και έτοιμες οι επιφάνειες σε διάφορες ποιότητες ξύλων.

Πήγαινε διάλεξε ότι διάσταση γουστάρεις πήγαινε μετά σε ένα σιρεδά δώστου το σχέδιο για τη βάση  ,όπως φαίνεται από στραντζαριστά είναι και με κανένα 200άρι το πολύ είσαι έτοιμος.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δες τι διαστάσεις θέλεις, παρήγγειλε μια βάση (αν βαριεσαι τα πανε ελα ξηγα σχεδιασε σε μηχανουργείο) πχ https://www.xaritakis.gr/τραπέζια/22816-βαση-τραπεζιου-942-μεταλλικη-μαυρη-για-επιφανεια-200x100-υ73cm.html

και ασχολήσου μόνο με το ξύλο. Οι 8/10 εμπόρους εχουν και κοπτικό και μπορούν να σου κοψουν οτι διασταση θελεις (αρκει να παραγεται σε μεγαλύτερη ιδασταση) πληρώνοντας φυσικα και τη φύρα. (το ξύλα πλη΄ρωνονται σε μ3, απλα οι εμποροι αναγάγουν σε μ2)

Δημοσ.

Στο leroy έχει επιφάνειες όπως είπαν τα παιδιά. Πόδια έχει και εκεί και στο  ικέα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Blazz0r είπε

Έχω βρεί ωραία γραφεία στο etsy σαν αυτό

https://www.etsy.com/uk/listing/570650636/desk-reclaimed-industrial-custom-a-frame?ref=related-4

αλλά και τσιμπάνε αρκετά και αργούν πολύ να έρθουν. Πού μπορώ να κοιτάξω για γραφεία σαν αυτό στο etsy, εδώ στην Θεσσαλονίκη? Θέλω η τάβλα να είναι από ξύλο. Στο ΙΚΕΑ έχει μόνο μία τέτοια και δεν μου κάνουν οι διαστάσεις, θέλω custom. Στο skroutz που επίσης έψαξα δεν βρήκα τίποτα και είδα όλα τα pages.

Μάλλον ψάχνω για επιπλοποιό, ο οποίος όμως να μην θέλει 600 ευρώ για ένα γραφείο με ξύλο.

Άν είσαι Θεσσαλονίκη έχω να σου δώσω επιφάνεια όπως αυτή που πόσταρες. Θα περάσεις βερνίκι ξύλου στο χρώμα που θές και θα επιλέξεις και πόδια ή καβαλέτο σε leroy praktiker ikea

Δημοσ.
3 ώρες πριν, radiohead είπε

Άν είσαι Θεσσαλονίκη έχω να σου δώσω επιφάνεια όπως αυτή που πόσταρες. Θα περάσεις βερνίκι ξύλου στο χρώμα που θές και θα επιλέξεις και πόδια ή καβαλέτο σε leroy praktiker ikea

Είναι και το texture του παρόμοιο δηλαδή? Κυρίως αυτό με ενδιαφέρει. Αν εχεις pic, pm me

Δημοσ.
Στις 27/2/2018 στις 1:46 ΠΜ, Blazz0r είπε

Είναι και το texture του παρόμοιο δηλαδή? Κυρίως αυτό με ενδιαφέρει. Αν εχεις pic, pm me

Στα γρήγορα έβγαλα δυό απο το χαζοκινητό

12.JPG.ed05ee4e2ae153cafaef2f232ee6b53d.JPG32.JPG.03318908f1c246a6e4a6276fa5bfd3ed.JPG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...