Sartiv Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Γεια σας παιδια, η εξωπορτα της κουζινας μου ανοιγει προς τα μεσα, και το ερωτημα μου ειναι , ποσο δυσκολο ειναι να αλλαξουμε την πλευρα, ωστε να ανοιγει προς τα εξω δηλαδη; Ειναι ευκολο να το κανουμε μονοι μας ή θελουμε αλουμινα; Φανταζομαι το δευτερο καθως αν εχω παρατηρησει καλα, θα πρεπει να αλλαξει ολη τη κασα, κατι τετοιο; Που ειναι μεγαλη βαβουρα δηλαδη; Οποιος ειχε μια αναλογη εμπειρια θα με βοηθουσε πολυ μια απαντηση!
NikosKallithea Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Sartiv είπε Γεια σας παιδια, η εξωπορτα της κουζινας μου ανοιγει προς τα μεσα, και το ερωτημα μου ειναι , ποσο δυσκολο ειναι να αλλαξουμε την πλευρα, ωστε να ανοιγει προς τα εξω δηλαδη; Ειναι ευκολο να το κανουμε μονοι μας ή θελουμε αλουμινα; Φανταζομαι το δευτερο καθως αν εχω παρατηρησει καλα, θα πρεπει να αλλαξει ολη τη κασα, κατι τετοιο; Που ειναι μεγαλη βαβουρα δηλαδη; Οποιος ειχε μια αναλογη εμπειρια θα με βοηθουσε πολυ μια απαντηση! Απάντησες μονος σου 2
Sartiv Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Απάντησες μονος σου Σε ευχαριστω πολυ! Ας κλειδωθει το θεμα
siracos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Επίσης αν ανοίγει προς τα έξω οι μεντεσέδες τις θα είναι από την έξω πλευρά και άρα θα "ανοίγει " και ποιο εύκολα . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα