Dennis077 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Γειά σας, αν είχατε την δυνατότητα να επιλέξετε τη μεταφορά μέσω της acs ή την παραλαβή ενός προιόντος μέσω του παραρτήματος του ίδιου καταστήματος τι θα επιλέγατε..;;; Υπάρχει καμία διαφορά..;;
kormos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Dennis077 είπε Γειά σας, αν είχατε την δυνατότητα να επιλέξετε τη μεταφορά μέσω της acs ή την παραλαβή ενός προιόντος μέσω του παραρτήματος του ίδιου καταστήματος τι θα επιλέγατε..;;; Υπάρχει καμία διαφορά..;; Αν η χρέωση είναι μηδενική και στις δύο περιπτώσεις, προτιμώ να μου το φέρουν σπίτι... Το DOA είναι προφανές για όλα!
Dennis077 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Είναι μηδενική και η αντικαταβολή είναι η ίδια και στις δύο περιπτώσεις..!!!!
kormos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, Dennis077 είπε Είναι μηδενική και η αντικαταβολή είναι η ίδια και στις δύο περιπτώσεις..!!!! Άρα, δε βλέπω το λόγο να μην δεν το αναμένεις στην πολυθρόνα του σπιτιού σου... 1
webparts Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η χρεωση ειναι ιδια στις μεγαλες κουριερ,ειτε για παραλαβη απο το καταστημα ειτε για διανομη στο σπιτι. Απορω γιατι το εχουν ακομα ετσι.Τα ελτα κουριερ εχουν χαμηλοτερη τιμη για παραλαβη απο το καταστημα,μεγαλοι μαγκες. Ο μονος λογος για να βαλεις παραλαβη απο το καταστημα ειναι για πιο γρηγορη παραλαβη. Εαν περιμενεος αν και ποτε θα ερθει ο υπαλληλος της acs μπορει να χασεις 1-2 μερες με νευρα και τηλεφωνα που θα μπορουσες να εχεις αποφυγει. Επισης αλλο σπασιμο ειναι να πηγαινεις να παραλαβεις απο το καταστημα και να σου λενε οτι το εχει ο κουριερ επανω του και ειναι αγνωστο ποτε θα επιστρεψει. Για αυτο δηλωνεις παραλαβη απο το καταστημα και πας πρωι πρωι,παιρνεις την καφεδαρα σου και πας και παιρνεις και το δεμα. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από webparts
kormos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, webparts είπε Ο μονος λογος για να βαλεις παραλαβη απο το καταστημα ειναι για πιο γρηγορη παραλαβη. Εαν περιμενες αν και ποτε θα ερθει ο υπαλληλος της acs μπορει να χασεις 1-2 μερες με νευρα και τηλεφωνα που θα μπορουσες να εχεις αποφυγει. Επισης αλλο σπασιμο ειναι να πηγαινεις να παραλαβεις απο το καταστημα και να σου λενε οτι το εχει ο κουριερ επανω του και ειναι αγνωστο ποτε θα επιστρεψει. Για αυτο δηλωνεις παραλαβη απο το καταστημα και πας πρωι πρωι,παιρνεις την καφεδαρα σου και πας και παιρνεις και το δεμα. Δηλώνεις απλά στην παραγγελία παράδοση 10-12 και το παραλαμβάνεις εγκαίρως
webparts Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, kormos είπε Δηλώνεις απλά στην παραγγελία παράδοση 10-12 και το παραλαμβάνεις εγκαίρως Δεν παιζει αυτο που λες,φιλικα παντα. Πρωην κουριερ εδω. Επισης αν δε βαριεσαι ριξε μια ματια σε θεματα που αφορουν Γενικη και acs,θα διαβασεις πολλα ευτραπελα. Μου θυμισες κατι τυπους που μου εδιναν παραθυρο 15 λεπτων για να τους παω το δεμα,χωρις παρεξηγηση Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από webparts
kormos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, webparts είπε Δεν παιζει αυτο που λες,φιλικα παντα. Πρωην κουριερ εδω. Επισης αν δε βαριεσαι ριξε μια ματια σε θεματα που αφορουν Γενικη και acs,θα διαβασεις πολλα ευτραπελα. Μου θυμισες κατι τυπους που μου εδιναν παραθυρο 15 λεπτων για να τους παω το δεμα,χωρις παρεξηγηση Φυσικά και παίζει αυτό που αναφέρω. (γι αυτό το λέω) ΜΦΧ Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από kormos
webparts Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, kormos είπε Φυσικά και παίζει αυτό που αναφέρω. (γι αυτό το λέω) ΜΦΧ Παιζει σε πολυ λιγα σκηνικα ,μαλλον εισαι τυχερος και εχεις φιλοτιμους κουριερ. Δε μπορεις εσυ να ορισεις την ωρα που θα περασει ο κουριερ για να εξυπηρετησει αλλους 30 εκει γυρω. Εγω πχ το δρομολογιο παραλιας το εκανα 12-2,οτι και να ελεγε καποιος που μπορει να το ηθελε πριν τις 12 δεν αλλαζε. Εχετε μπερδευτει λιγο με το πως δουλευουν οι εταιριες κουριερ για αυτο και υπαρχουν τετοιες απαιτησεις. Το λεω χωρις ειρωνια και χωρις διαθεση για κοντρα. Υπηρχαν ατομα που καλουσαν στο γραφειο και απαιτουσαν να ξαναπερασω απο το σπιτι τους επειδη οταν περασα ελειπαν. Αλλοι ζητουσαν να τους παω το δεμα στο επομενο μισαωρο επειδη μετα θα εφευγαν. Αυτα ειναι πραματα αδυνατα,για ευνοητους λογους,απλα ο ελληνας εχει μαθει να κοιταζει μονο πως θα βολευτει αυτος και το τι γινεται παραπερα δεν το σκεφτεται καν.
kormos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, webparts είπε Παιζει σε πολυ λιγα σκηνικα ,μαλλον εισαι τυχερος και εχεις φιλοτιμους κουριερ. Δε μπορεις εσυ να ορισεις την ωρα που θα περασει ο κουριερ για να εξυπηρετησει αλλους 30 εκει γυρω. Εγω πχ το δρομολογιο παραλιας το εκανα 12-2,οτι και να ελεγε καποιος που μπορει να το ηθελε πριν τις 12 δεν αλλαζε. Εχετε μπερδευτει λιγο με το πως δουλευουν οι εταιριες κουριερ για αυτο και υπαρχουν τετοιες απαιτησεις. Το λεω χωρις ειρωνια και χωρις διαθεση για κοντρα. Υπηρχαν ατομα που καλουσαν στο γραφειο και απαιτουσαν να ξαναπερασω απο το σπιτι τους επειδη οταν περασα ελειπαν. Αλλοι ζητουσαν να τους παω το δεμα στο επομενο μισαωρο επειδη μετα θα εφευγαν. Αυτα ειναι πραματα αδυνατα,για ευνοητους λογους,απλα ο ελληνας εχει μαθει να κοιταζει μονο πως θα βολευτει αυτος και το τι γινεται παραπερα δεν το σκεφτεται καν. Κατ αρχήν δεν τίθεται θέμα ειρωνίας ή διαπληκτισμού Δεν ξέρω πόσο καιρό έχεις φύγει από την Χ εταιρεία ταχυμεταφορών που ήσουν. Στην επαρχεία που είμαι εγώ όμως για την προαναφερόμενη και η δυνατότητα υπάρχει αλλά και η απόλυτη συνεννόηση για να παραλάβεις και εγκαίρως και την προβλεπόμενη ώρα που θα μπορεί να καλύψει και τις ανάγκες των δυό. Εναλλακτικά σε μεταφέρουν προς παραλαβή από το κατάστημα. Στην δε συγκεκριμένη περίπτωση, θεωρώ πως ότι και να έχεις παραγγείλει (πέρα από σουβλάκια, πίτσα κλπ) με το να στο παραδώσουν 1 ώρα μετά δεν το θεωρώ τραγικό. Εξάλλου όλα "τα παιδιά" που κάνουν διανομές έχουν χρόνο...οπότε αυτονόητο να υπάρχει αυτή η αναταραχή. Σε ελάχιστες περιπτώσεις που έχω έρθει σε επαφή με ταχυμεταφορέα για παραλαβή λόγω απουσίας μου. Έχω παραλάβει το δέμα στην επιστροφή του για την έδρα του. ΜΦΧ
Dennis077 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Από ότι κατάλαβα καλύτερη και ποιο γρήγορη επιλογή είναι να το παραλάβεις από το κατάστημα της κούριερ και όχι από το παράρτημα του καταστήματος από εκεί που παράγγειλες το προιόν..!!
webparts Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Dennis077 είπε Από ότι κατάλαβα καλύτερη και ποιο γρήγορη επιλογή είναι να το παραλάβεις από το κατάστημα της κούριερ και όχι από το παράρτημα του καταστήματος από εκεί που παράγγειλες το προιόν..!! Πες μου αν θες λεπτομερειες,καταστημα κτλ,να δω τι παιζει. 11 ώρες πριν, kormos είπε Κατ αρχήν δεν τίθεται θέμα ειρωνίας ή διαπληκτισμού Δεν ξέρω πόσο καιρό έχεις φύγει από την Χ εταιρεία ταχυμεταφορών που ήσουν. Στην επαρχεία που είμαι εγώ όμως για την προαναφερόμενη και η δυνατότητα υπάρχει αλλά και η απόλυτη συνεννόηση για να παραλάβεις και εγκαίρως και την προβλεπόμενη ώρα που θα μπορεί να καλύψει και τις ανάγκες των δυό. Εναλλακτικά σε μεταφέρουν προς παραλαβή από το κατάστημα. Στην δε συγκεκριμένη περίπτωση, θεωρώ πως ότι και να έχεις παραγγείλει (πέρα από σουβλάκια, πίτσα κλπ) με το να στο παραδώσουν 1 ώρα μετά δεν το θεωρώ τραγικό. Εξάλλου όλα "τα παιδιά" που κάνουν διανομές έχουν χρόνο...οπότε αυτονόητο να υπάρχει αυτή η αναταραχή. Σε ελάχιστες περιπτώσεις που έχω έρθει σε επαφή με ταχυμεταφορέα για παραλαβή λόγω απουσίας μου. Έχω παραλάβει το δέμα στην επιστροφή του για την έδρα του. ΜΦΧ Που μενεις; Εγω τα εκανα αυτα που λες,αλλα σιγουρα επαιζε ρολο και ο τροπος που μου μιλουσε ο καθε πελατης. Σε οποιον ηταν σωστος και ευγενικος τον εξυπηρετουσα οπως εκαναν και σε εσενα οι συναδελφοι,οι αλλοι ετρωγαν το τυπικο ακυρο γτ αυτο τους αξιζε. Και ναι,ειχα ελευθερο απο την εταιρια και επραττα τα νομιμα σε αυτη την περιπτωση.
kormos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, webparts είπε Πες μου αν θες λεπτομερειες,καταστημα κτλ,να δω τι παιζει. Που μενεις; Εγω τα εκανα αυτα που λες,αλλα σιγουρα επαιζε ρολο και ο τροπος που μου μιλουσε ο καθε πελατης. Σε οποιον ηταν σωστος και ευγενικος τον εξυπηρετουσα οπως εκαναν και σε εσενα οι συναδελφοι,οι αλλοι ετρωγαν το τυπικο ακυρο γτ αυτο τους αξιζε. Και ναι,ειχα ελευθερο απο την εταιρια και επραττα τα νομιμα σε αυτη την περιπτωση. Η βασική αλήθεια είναι αυτή. Αν έχεις τρόπο κάτι βγαίνει γιατί βλέπω πολλούς που θεωρούν τους διανομείς.... Ότι είναι παιχνιδάκι (τους)
webparts Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, kormos είπε Η βασική αλήθεια είναι αυτή. Αν έχεις τρόπο κάτι βγαίνει γιατί βλέπω πολλούς που θεωρούν τους διανομείς.... Ότι είναι παιχνιδάκι (τους) Το κακο με τον ελληνα ειναι οτι αδυνατει να καταλαβει τι ρολο παιζει μια εταιρια κουριερ,οποτε φερονται στους υπαλληλους λες και τους πληρωνουν οι ιδιοι. Νομιζουν οτι ισχυει και εδω η κλασσικη παπαρια " ο πελατης εχει παντα δικιο " ( που δεν ισχυει στην ουσια πουθενα αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια ) και φερονται με το χειροτερο τροπο. Ενας απο τους 3 βασικους λογους που σταματησα αυτο το επαγγελμα ηταν και η μ@λ@κια του ελληναρα,με ενοχλουσε πολυ το φερσιμο τους. Η κουριερ στην ουσια παιζει τον ιδιο ρολο με τα ελτα,μονο που εδω μπορεις να ζητησεις ( οχι να απαιτησεις ) να σου φερουν το δεμα τη χρονικη περιοδο που θα εισαι σπιτι. Λεω χρονικη περιοδο και οχι ωρα επειδη οπως ειπα πολλοι επαιρνα και διεταζαν να τους παμε το δεμα εκεινη τη στιγμη,η σε πολυ συγκεκριμενο χρονικο πλαισιο,του στυλ θα ειμαι σπιτι 10:00 με 10.30. Δεν τους περνουσε απο το μυαλο ποσο ηλιθιο ηταν αυτο που ζητουσαν. Το δρομολογιο στην Α περιοχη πραγματοποιειται 10 με 12,εαν εισαι στην Α περιοχη εκεινη την ωρα θα το παρεις. Εαν εισαι στη Γ περιοχη δε θα το παρεις εκεινη την ωρα οσο και να χτυπας τον κωλο σου κατω. Δε θα κατσω να σου πω παραδειγματα ηλιθιοτητας,καθως ειναι απειρα. Και πραγματικα οταν μου μιλουσε καποιος ευγενικα και ανθρωπινα εκανα οτι ηταν δυνατο εκεινη τη στιγμη για να εξυπηρετησω καποιον που αξιζει να εξυπηρετηθει,για να πω οτι κατι κανω και εγω σε αυτη την κωλοδουλεια. Αυτο που με ενοχλουσε σε αυτη τη δουλεια ηταν οτι το κουτι μου ηταν κατα ενα μεγαλο ποσοστο γεματο με βλακειες,οπως καλλυντικα,γυναικεια ρουχα/παπουτσια/καπελα. Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να χανω πολυ χρονο με τετοιες βλακειες και να μην προλαβαινω να παραδωσω εγγραφα ή οτιδηποτε αλλο σημαντικο. Το επισης ενοχλητικο ηταν οταν πηγαινα την επομενη ( η και την ιδια μερα ) να παραλαβω τη βλακεια που ειχα παραδωσει,επειδη στην κυρια δεν αρεσε η δεν της εκανε και ηθελε αλλαγη. Θα εκπλαγειτε με το ποσο συχνο ειναι το παραπανω σκηνικο. Σε μια φοιτητρια καποτε πηγα 4 φορες για αλυσιδωτη αλλαγη. Με λιγα λογια δεν παρηγαγα πραγματικο εργο.Μπορει για εκεινες να ηταν σημαντικο,αλλα για τον υπολοιπο πλανητη δεν ηταν..
isay Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Στις 26/2/2018 στις 9:52 ΜΜ, Dennis077 είπε Γειά σας, αν είχατε την δυνατότητα να επιλέξετε τη μεταφορά μέσω της acs ή την παραλαβή ενός προιόντος μέσω του παραρτήματος του ίδιου καταστήματος τι θα επιλέγατε..;;; Υπάρχει καμία διαφορά..;; Εφόσον η τελική χρεώση ειναι η ίδια σε εσενα, τοτε Αν μένεις κοντά στο παράρτημα και αν το ωράριο εργασίας σου βολευει με τα ωράρια του μαγαζιου και θες να ορίζεις εσύ τον ακριβή χρόνο παραλαβής (οχι να περιμένεις στο σπιτι) καλυτερα πήγαινε στο παραρτημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα