kormos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 16 ώρες πριν, webparts είπε Το κακο με τον ελληνα ειναι οτι αδυνατει να καταλαβει τι ρολο παιζει μια εταιρια κουριερ,οποτε φερονται στους υπαλληλους λες και τους πληρωνουν οι ιδιοι. Νομιζουν οτι ισχυει και εδω η κλασσικη παπαρια " ο πελατης εχει παντα δικιο " ( που δεν ισχυει στην ουσια πουθενα αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια ) και φερονται με το χειροτερο τροπο. Ενας απο τους 3 βασικους λογους που σταματησα αυτο το επαγγελμα ηταν και η μ@λ@κια του ελληναρα,με ενοχλουσε πολυ το φερσιμο τους. Η κουριερ στην ουσια παιζει τον ιδιο ρολο με τα ελτα,μονο που εδω μπορεις να ζητησεις ( οχι να απαιτησεις ) να σου φερουν το δεμα τη χρονικη περιοδο που θα εισαι σπιτι. Λεω χρονικη περιοδο και οχι ωρα επειδη οπως ειπα πολλοι επαιρνα και διεταζαν να τους παμε το δεμα εκεινη τη στιγμη,η σε πολυ συγκεκριμενο χρονικο πλαισιο,του στυλ θα ειμαι σπιτι 10:00 με 10.30. Δεν τους περνουσε απο το μυαλο ποσο ηλιθιο ηταν αυτο που ζητουσαν. Το δρομολογιο στην Α περιοχη πραγματοποιειται 10 με 12,εαν εισαι στην Α περιοχη εκεινη την ωρα θα το παρεις. Εαν εισαι στη Γ περιοχη δε θα το παρεις εκεινη την ωρα οσο και να χτυπας τον κωλο σου κατω. Δε θα κατσω να σου πω παραδειγματα ηλιθιοτητας,καθως ειναι απειρα. Και πραγματικα οταν μου μιλουσε καποιος ευγενικα και ανθρωπινα εκανα οτι ηταν δυνατο εκεινη τη στιγμη για να εξυπηρετησω καποιον που αξιζει να εξυπηρετηθει,για να πω οτι κατι κανω και εγω σε αυτη την κωλοδουλεια. Αυτο που με ενοχλουσε σε αυτη τη δουλεια ηταν οτι το κουτι μου ηταν κατα ενα μεγαλο ποσοστο γεματο με βλακειες,οπως καλλυντικα,γυναικεια ρουχα/παπουτσια/καπελα. Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να χανω πολυ χρονο με τετοιες βλακειες και να μην προλαβαινω να παραδωσω εγγραφα ή οτιδηποτε αλλο σημαντικο. Το επισης ενοχλητικο ηταν οταν πηγαινα την επομενη ( η και την ιδια μερα ) να παραλαβω τη βλακεια που ειχα παραδωσει,επειδη στην κυρια δεν αρεσε η δεν της εκανε και ηθελε αλλαγη. Θα εκπλαγειτε με το ποσο συχνο ειναι το παραπανω σκηνικο. Σε μια φοιτητρια καποτε πηγα 4 φορες για αλυσιδωτη αλλαγη. Με λιγα λογια δεν παρηγαγα πραγματικο εργο.Μπορει για εκεινες να ηταν σημαντικο,αλλα για τον υπολοιπο πλανητη δεν ηταν.. Τα γνωρίζω. Δυστυχώς αυτοί είμαστε...
Dennis077 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 20 ώρες πριν, webparts είπε Πες μου αν θες λεπτομερειες,καταστημα κτλ,να δω τι παιζει. Που μενεις; Εγω τα εκανα αυτα που λες,αλλα σιγουρα επαιζε ρολο και ο τροπος που μου μιλουσε ο καθε πελατης. Σε οποιον ηταν σωστος και ευγενικος τον εξυπηρετουσα οπως εκαναν και σε εσενα οι συναδελφοι,οι αλλοι ετρωγαν το τυπικο ακυρο γτ αυτο τους αξιζε. Και ναι,ειχα ελευθερο απο την εταιρια και επραττα τα νομιμα σε αυτη την περιπτωση. Μένω στη πόλη του νησιού και κοντά μου είναι το υποκατάστημα της acs και μου δίνει τις δύο αυτές επιλογές ή από την Κούριερ ή από το παράρτημα του μαγαζιού που βρίσκετε λίγο έξω από τη πόλη..!!!
webparts Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, Dennis077 είπε Μένω στη πόλη του νησιού και κοντά μου είναι το υποκατάστημα της acs και μου δίνει τις δύο αυτές επιλογές ή από την Κούριερ ή από το παράρτημα του μαγαζιού που βρίσκετε λίγο έξω από τη πόλη..!!! Πες μου και ποιο μαγαζι ειναι αν θες,για να εχω μια εικονα. Για μενα μη μπλεξεις με το καταστημα ουτε και με την acs για διανομη. Βαλε παραλαβη απο καταστημα αcs να εισαι σιγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα