Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,
Είδα ένα προιόν από έναν πωλητή σε πολύ καλή τιμή και μου έκανε εντύπωση.
Το είχε σαν used κι έλεγε να στείλουμε email στην τάδε διεύθυνση να ρωτήσουμε πρώτα για διαθεσιμότητα, αλλιώς θα ακυρωθεί η παραγγελία.

Γενικά έχω υπόψη μου ότι παίζουν απάτες κτλ. εκεί και κάνουν μπαμ, καινούριοι πωλητές με ελάχιστα και συνήθως μηδενικά reviews-feedback.
Εκεί δεν ασχολούμαι. Αλλά το συγκεκριμένο προιόν ήταν listed σαν used οπότε λες, μπορεί και να δικαιολογείται η τιμή ας πούμε (~50% σε σχέση με καινούριο).
Κι επίσης το συγκεκριμένο προφίλ έχει πάνω από 400 ratings και 95% positive feedback
https://www.amazon.de/sp?_encoding=UTF8&asin=B01NBH7IW2&isAmazonFulfilled=0&isCBA=&marketplaceID=A1PA6795UKMFR9&orderID=&seller=AAQ9LE0TH8W8J&tab=&vasStoreID=

Έστειλα ένα email λοιπόν και μου απάντησε, ότι είναι καινούριο κιόλας το προιόν, και η τιμή είναι καλή γιατί έχουν προσφορές αυτή την περίοδο.
Και μου είπε αν ενδιαφέρομαι για αγορά να του στείλω τηλέφωνο, όνομα και διεύθυνση για να ολοκληρώσει την παραγγελία μέσα από το amazon.

Στο μεταξύ πλέον, δεν υπάρχει το προιόν αυτό διαθέσιμο από αυτόν, όπως επίσης και άλλα που βλέπω από αυτόν.
Και οι πληροφορίες στο προφίλ του έχουν αλλάξει, όταν το κοίταξα στην αρχή, έγραφε και αυτά τα εξωτερικά email για επικοινωνία.
Τώρα έχουν βγει από τις πληροφορίες του, γενικά δε φαίνεται πλέον κάποια αναφορά σε τρίτα email.
Σίγουρα είναι κάπως ύποπτα αυτά:P
Τι λέτε;  Έχει κανένα νόημα να συνεχίσω;

Επεξ/σία από trabakoulas
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...