Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφτιαξα ένα blog στο blogger.com (έχει κατάλληξη blogspot.gr) και επίσης γράφτηκα στο AdSenseγια να προσθέσω διαφημίσεις. Μου ζήτησε στοιχεία για να στέλνει λέει επιταγές, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κλπ και από τότε το μόνο που λέει είναι το εξής:

Καταβάλλουμε προσπάθειες για την ολοκλήρωση των ρυθμίσεών σας

Αυτή η διαδικασία διαρκεί συνήθως λιγότερο από μία ημέρα, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να διαρκέσει περισσότερο. Θα σας ειδοποιήσουμε όταν όλα είναι έτοιμα. Στη συνέχεια, αρχίστε να κερδίζετε χρήματα τοποθετώντας διαφημίσεις.

To θέμα είναι ότι αυτό το βλέπω εδώ και 2 εβδομάδες. Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση/κίνηση για να προχωρήσει; Ξέρει κανείς κάτι; (μπαίνω στο blog καθημερινά και κάνω αναρτήσεις εδώ και ένα μήνα περίπου.)

Επεξ/σία από doctorized
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kwstak είπε

Αντιμετοπίζω το ίδιο πρόβλημα βρήκες λύση;

Κάπου στη σελίδα του adsense έχει μία επιλογή για να τους στείλεις σχόλια (έτσι το λέει αν θυμάμαι καλά). Τους έστειλα ρωτώντας γιατί δεν ενεργοποιείται. Μετά από 3-4 μέρες ενεργοποιήθηκε. Ήταν το κείμενο που έστειλα που βοήθησε; Έτυχε; Ποτέ δεν έμαθα ούτε πήρα απάντηση. Το θέμα είναι ότι πριν μερικές μέρες μου τις έκοψαν λέγοντας ότι έχω χαμηλή επισκεψιμότητα.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, kwstak είπε

Εγώ ακόμα δεν βρήκα λύση, δεν καταλαβαίνω γιατί

Η σελίδα σου τι επισκεψιμότητα έχει; Απ ότι έχω καταλάβει ελέγχουν κάποιες μέρες τις σελίδες που ζητάνε διαφημίσεις ώστε να δουν κάποια Χ επισκεψιμότητα που αυτοί θέλουν αλλά δεν λένε ποια είναι. Μάλλον αργούν γιατί δεν βλέπουν την επισκεψιμότητα που θέλουν. Ακόμη κι αν δώσουν το οκ και μπουν διαφημίσεις, πάλι ελέγχουν καθημερινά και αν η επισκεψιμότητα δεν τους αρέσει, τις κόβουν.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ έχω ένα blog και έχει περίπου 15.000 προβολές. Έβαλα adsense. Ενεργοποιήθηκε όλα καλά, και δεν μου εμφανίζει καμία διαφημίση. Στο ad units του ad sense μου λέει όλες ότι νέες και καμιά ενεργή. Μια βοήθεια για το τι να κάνω; 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, enim1995 είπε

Εγώ έχω ένα blog και έχει περίπου 15.000 προβολές. Έβαλα adsense. Ενεργοποιήθηκε όλα καλά, και δεν μου εμφανίζει καμία διαφημίση. Στο ad units του ad sense μου λέει όλες ότι νέες και καμιά ενεργή. Μια βοήθεια για το τι να κάνω; 

Τη διαφήμιση τη βάζεις μόνος σου. Στο adsense πατάς να σου εμφανίσει τον κώδικα της διαφήμισης τον οποίο με αντιγραφή επικόλληση τον βάζεις εκεί που θες να εμφανιστεί η διαφήμιση. Καλύτερα να βάλεις τον κάθε κώδικα διαφήμισης 1 φορά στη σελίδα σου γιατί αλλιώς παίζει να βλέπεις την ίδια διαφήμιση σε κάθε επικόλληση που θα έχεις κάνει.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, doctorized είπε

Τη διαφήμιση τη βάζεις μόνος σου. Στο adsense πατάς να σου εμφανίσει τον κώδικα της διαφήμισης τον οποίο με αντιγραφή επικόλληση τον βάζεις εκεί που θες να εμφανιστεί η διαφήμιση. Καλύτερα να βάλεις τον κάθε κώδικα διαφήμισης 1 φορά στη σελίδα σου γιατί αλλιώς παίζει να βλέπεις την ίδια διαφήμιση σε κάθε επικόλληση που θα έχεις κάνει.

Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο πιο απλά!; Δηλαδή , πηγαίνω θέμα, επεξεργασία html και επικόλλω εκεί τον κώδικα; Ή πάω διάταξη sidebar, html, και τον βάζω εκεί;

Δημοσ.
Στις 3/9/2018 στις 7:19 ΠΜ, enim1995 είπε

Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο πιο απλά!; Δηλαδή , πηγαίνω θέμα, επεξεργασία html και επικόλλω εκεί τον κώδικα; Ή πάω διάταξη sidebar, html, και τον βάζω εκεί;

Το πώς θα πάρεις τον κώδικα της διαφήμισης το έχεις; Μόλις του κάνεις αντιγραφή από το adsense, πας στη διάταξη στο blog σου. Εκεί πας στο σημείο που θα μπει η διαφήμιση, μπορεί να είναι κάποιο gadget στο sidebar, μπορείς να φτιάξεις gadget στο κύριο μέρος και να την βάλεις εκεί, όπου σου αρέσει. Πατάς επεξεργασία στο gadget και κάνεις στο περιεχόμενο επικόλληση τον κώδικα της διαφήμισης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...