Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,  δεν μπορώ να συνθεδώ με τίποτα στο skype, ουτε και στην εφαρμογή skype του windows store . Επίσης δεν μπορώ να εγκαταστήσω το f security γιατι μου βγάζει μήνυμα οτι δεν υπάρχει σύνδεση στο ιντερνετ (ενω σερφάρω κανονικά) . Ακόμη και στο steam δεν με αφήνει να μπω στο store (παλι μου βγάζει θέμα με την σύνδεση) . Νομίζω οτι όλα ξεκίνησαν οταν εγκατέστησα τον bitdefender ,αλλά τον απεγκατέστησα και τα προβλήματα αυτά παραμένουν. Μπορείτε να μου δώσετε κάποιες ιδέες στο τι μπορει να φταιει;

Δημοσ.

Μήπως είχε τίποτα ρυθμίσεις firewall το Bitdefender και τις πείραξες πριν το απεγκαταστήσεις; Υπάρχει πιθανότητα να έμειναν αμανάτι. Ακολούθησε αυτές τις οδηγίες και θα είσαι εντάξει μάλλον. Εκτός κι αν έχεις ιό.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, alex999 είπε

Καλησπέρα σε όλους,  δεν μπορώ να συνθεδώ με τίποτα στο skype, ουτε και στην εφαρμογή skype του windows store . Επίσης δεν μπορώ να εγκαταστήσω το f security γιατι μου βγάζει μήνυμα οτι δεν υπάρχει σύνδεση στο ιντερνετ (ενω σερφάρω κανονικά) . Ακόμη και στο steam δεν με αφήνει να μπω στο store (παλι μου βγάζει θέμα με την σύνδεση) . Νομίζω οτι όλα ξεκίνησαν οταν εγκατέστησα τον bitdefender ,αλλά τον απεγκατέστησα και τα προβλήματα αυτά παραμένουν. Μπορείτε να μου δώσετε κάποιες ιδέες στο τι μπορει να φταιει;

Δοκίμασε 

Δημοσ.

Μπα όχι δεν πείραξα καμία ρύθμιση, έκανα reset αλλά και πάλι δεν μπορώ να μπω στο skype . Οι οδηγίες για το skype δεν βοήθησαν μιας και έχω την νεότερη έκδοση και είναι ήδη επιλεγμένα αυτά που λεει στην δεύτερη λύση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...