Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανοίγω το νήμα για να συζητήσουμε για τις σειρές που έχουμε δεί / βλέπουμε στο Netflix και φυσικά για να προτείνουμε σειρές που αξίζει κάποιος να δεί ή όχι. 

Επίσης και μια προσωπική Βαθμολογία για κάποια σειρά πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμη για κάθε ενδιαφερόμενο και για το νήμα.

Περαιτέρω σχολιασμός ευπρόσδεκτος και απαραίτητος.

Αρχίζοντας να πώ ότι έχω ήδη δεί τις κάτωθι και η βαθμολογία που τους δίνω είναι η εξής:

>Star Trek Discovery  βαθμολογία 7 (Καλούτσικο, τρώγεται)

>The Expance  βαθμολογία 7,5  (Ενδιαφέρον αρκετά) 

>Timeless  βαθμολογία 7 (Καλούτσικο αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο για μένα)

>Marco Polo βαθμολογία 8 (Είχα κολλήσει, πολύ στεναχώρια που το έκοψαν απότομα στο τέλος του 2ου κύκλου... κλαψ! )

>Vikings  βαθμολογία 5 (Απογοήτευση, προχειρότητα παντού, σταμάτησα στο 4 - 5 επεισόδιο και εκεί έφτασα με το ζόρι. Απορώ πώς συνεχίζει ακόμα και έχει τόσο υψηλή βαθμολογία)

>The Last Kingdom  βαθμολογία 8,5 (Πάρα πολύ καλό, αναμένω με αγωνία την συνέχεια!)

>Penny Dreadfull βαθμολογία 8,5 (Πάρα πολύ καλό, ατμοσφαρικό! Αυτό βλέπω τώρα και κοντεύω να το τελείωσω και με χαλάει απίστευτα. Αξίζει!)

Αναμένω τα δικά σας σχόλια! :) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίο θέμα άνοιξες φίλε!!Αν και θεωρούσα χάσιμο χρόνου τις σειρές (είχα να δω από το prison brake) πρόσφατα έκανα το χατήρι της κόρης μου και ξεκινήσαμε να βλέπουμε τον flash. Δεν το περίμενα Αλλά έφαγα Μεγάλο κόλλημα . Περιμένουμε με την κόρη μου πότε θα έχουμε χρόνο για να δούμε το επόμενο επεισόδιο μαζί.Είναι σαν ιεροτελεστία πλέον που μας ενώνει.Βαθμολογία δεν μπορώ να βάλω όπως καταλαβαίνεις γιατί δεν έχω μέτρο σύγκρισης.θα ήθελα όμως και εγώ να μου προτείνετε κάποια σειρά που θα μπορούσα να δω ευχάριστα με την μεγάλη μου κόρη (είναι 13) γιατί ο flash τελειώνει 😢

Επεξ/σία από panagos2006
Ορθογραφία
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panagos2006 είπε

Ωραίο θέμα άνοιξες φίλε!!Αν και θεωρούσα χάσιμο χρόνου τις σειρές (είχα να δω από το prison brake) πρόσφατα έκανα το χατήρι της κόρης μου και ξεκινήσαμε να βλέπουμε τον flash. Δεν το περίμενα Αλλά έφαγα Μεγάλο κόλλημα . Περιμένουμε με την κόρη μου πότε θα έχουμε χρόνο για να δούμε το επόμενο επεισόδιο μαζί.Είναι σαν ιεροτελεστία πλέον που μας ενώνει.Βαθμολογία δεν μπορώ να βάλω όπως καταλαβαίνεις γιατί δεν έχω μέτρο σύγκρισης.θα ήθελα όμως και εγώ να μου προτείνετε κάποια σειρά που θα μπορούσα να δω ευχάριστα με την μεγάλη μου κόρη (είναι 13) γιατί ο flash τελειώνει 😢

Να ξεκινήσετε το Supergirl μόλις τελειώσει ο Flash. Αρέσει πολύ στην κόρη μου. :)  

• Thanks 1
Δημοσ.

Ξερετε οτι υπαρχει ολοκληρη ενοτητα στο insomnia με ταινιες, με  σειρες, με προτασεις, με βαθμολογιες, με κραξιμο απο οσους δεν αρεσουν οι σειρες που προτιμας, κλπ...;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, giorgolavos είπε

Ξερετε οτι υπαρχει ολοκληρη ενοτητα στο insomnia με ταινιες, με  σειρες, με προτασεις, με βαθμολογιες, με κραξιμο απο οσους δεν αρεσουν οι σειρες που προτιμας, κλπ...;

Aν το έβαλα σε λάθος ενότητα, παρακαλώ να μεταφερθεί. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...