dvlsakos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα σκέφτομαι να βγάλω άδεια σεκιούριτι γνωρίζει κάνεις ποσό είναι το κόστος και σε ποιες σχολές να κοιτάω ? επίσης άμα γίνει εγγραφή με άλλον έναν φίλο μου παίζει να γίνει καλύτερη τιμή ?
Fir3fly Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με ενα απλο γουγκλαρισμα , βρηκα την συγκεκριμενη σχολη (εχει και e-learning αν βαριεσαι να πηγαινεις στη σχολη) αλλα ψαξε και για αλλα σεμιναρια ή ιεκ. Η συγκεκριμενη σχολη εχει κα εκπτωση για ανεργους, οποτε δες αν σε συμφαιρει να βγαλεις καρτα ανεργιας. http://www.masterkek.gr/MasterKEK/security.html Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από Fir3fly
opcorsa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 δεν υπαρχει νομιζω λογος να γινει κανεις σεκιουριτυ
salonika91 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, opcorsa είπε δεν υπαρχει νομιζω λογος να γινει κανεις σεκιουριτυ Ανεργια 1 1
dvlsakos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, salonika91 είπε Ανεργια εεεμ... 3 ώρες πριν, opcorsa είπε δεν υπαρχει νομιζω λογος να γινει κανεις σεκιουριτυ για φρανγκα στην τσεπη. 9 ώρες πριν, Fir3fly είπε Με ενα απλο γουγκλαρισμα , βρηκα την συγκεκριμενη σχολη (εχει και e-learning αν βαριεσαι να πηγαινεις στη σχολη) αλλα ψαξε και για αλλα σεμιναρια ή ιεκ. Η συγκεκριμενη σχολη εχει κα εκπτωση για ανεργους, οποτε δες αν σε συμφαιρει να βγαλεις καρτα ανεργιας. http://www.masterkek.gr/MasterKEK/security.html ναι την εχω δει και γω αυτη. ελεγα αμα εχει κανενας καποια εμπειρια
opcorsa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, dvlsakos είπε εεεμ... για φρανγκα στην τσεπη. ναι την εχω δει και γω αυτη. ελεγα αμα εχει κανενας καποια εμπειρια τα εκατομμυρια που θα βγαλεις να μου τα κρεμασεις στην καμπουρα
dvlsakos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, opcorsa είπε τα εκατομμυρια που θα βγαλεις να μου τα κρεμασεις στην καμπουρα εκατομμυρια δεν θα βγαλω σιγουρα σε οποια δουλεια και αν παω με τα 500- 600 που παιζουν παντου. βαλε κανα γιλεκο καλυτερα για την καμπουρα 3
AntiCambeR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, dvlsakos είπε Καλησπέρα σκέφτομαι να βγάλω άδεια σεκιούριτι γνωρίζει κάνεις ποσό είναι το κόστος και σε ποιες σχολές να κοιτάω ? επίσης άμα γίνει εγγραφή με άλλον έναν φίλο μου παίζει να γίνει καλύτερη τιμή ? Εχω γράψει λεπτομέρειες σχετικά σε άλλα 2-3 θέματα.Κάνε αναζήτηση και θα καταλάβεις. Η φύση της δουλειάς είναι χάλια,είναι πράγματα που δεν αλλάζουν άσχετα σε ποια εταιρία είσαι,πόσα χρόνια έχεις προυπηρεσία,ηλικία κλπ.Σε στέλνουν μακριά και όποτε θέλουν σε αλλάζουν πόστο-περιοχή με αποτέλεσμα να έχεις έξοδα μετακίνησης και να χρειάζεσαι πολύ χρόνο για να μετακινείσαι.Αν δεν έχεις μεταφορικό μέσον παιδεύεσαι με τις συγκοινωνίες,αν έχεις σε στέλνουν μακριά. Αν εργαστείς για τις 2 μεγάλες γνωστές εταιρίες που πληρώνουν όλα τα νόμιμα θεωρείσαι τυχερός,η αν βρείς κάποια μικρή που τα πληρώνει.Αλλιώς δεν αξίζει.Αλλες δεν δίνουν δώρα,μόνο ένσημα,άλλες πληρώνουν 8ωρο το 12 ωρο,άλλες δίνουν πολύ λίγα ανα ώρα κλπ. Επίσης υπάρχει και κίνδυνος να γίνει "στραβή". Αν μπορείς να κάνεις οτιδήποτε άλλο μην μπλέξεις... Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από AntiCambeR 1
opcorsa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, dvlsakos είπε εκατομμυρια δεν θα βγαλω σιγουρα σε οποια δουλεια και αν παω με τα 500- 600 που παιζουν παντου. βαλε κανα γιλεκο καλυτερα για την καμπουρα ειμαι πολυ ψηλος τυπε για να εχω καμπουρα... παντα περπατω ευθυτενης... το θεμα ειναι οτι θα περνεις 600 ορθιος , δουλευοντας αργιες, και κυριως νυχτα... πολυ κακο για τον οργανισμο..
dvlsakos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Εχω γράψει λεπτομέρειες σχετικά σε άλλα 2-3 θέματα.Κάνε αναζήτηση και θα καταλάβεις. Η φύση της δουλειάς είναι χάλια,είναι πράγματα που δεν αλλάζουν άσχετα σε ποια εταιρία είσαι,πόσα χρόνια έχεις προυπηρεσία,ηλικία κλπ.Σε στέλνουν μακριά και όποτε θέλουν σε αλλάζουν πόστο-περιοχή με αποτέλεσμα να έχεις έξοδα μετακίνησης και να χρειάζεσαι πολύ χρόνο για να μετακινείσαι.Αν δεν έχεις μεταφορικό μέσον παιδεύεσαι με τις συγκοινωνίες,αν έχεις σε στέλνουν μακριά. Αν εργαστείς για τις 2 μεγάλες γνωστές εταιρίες που πληρώνουν όλα τα νόμιμα θεωρείσαι τυχερός,η αν βρείς κάποια μικρή που τα πληρώνει.Αλλιώς δεν αξίζει.Αλλες δεν δίνουν δώρα,μόνο ένσημα,άλλες πληρώνουν 8ωρο το 12 ωρο,άλλες δίνουν πολύ λίγα ανα ώρα κλπ. Επίσης υπάρχει και κίνδυνος να γίνει "στραβή". Αν μπορείς να κάνεις οτιδήποτε άλλο μην μπλέξεις... οκ θα το ψαχω 44 λεπτά πριν, opcorsa είπε ειμαι πολυ ψηλος τυπε για να εχω καμπουρα... παντα περπατω ευθυτενης... το θεμα ειναι οτι θα περνεις 600 ορθιος , δουλευοντας αργιες, και κυριως νυχτα... πολυ κακο για τον οργανισμο.. Φιλαράκι εσύ μου είπες για την καμπούρα σου. προφανώς για να σκέφτομαι να πάω για σεκιούριτι δεν έχω αυταπάτες ότι θα βγάλω εκατομμύρια. τεσπα μακάρι να είχα κάτι άλλο και να μην το σκεφτόμουν καν. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από dvlsakos 1
AntiCambeR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 https://www.insomnia.gr/forums/topic/609495-άδεια-security/?hl=security https://www.insomnia.gr/forums/topic/609014-κεμεα-security/?hl=security#entry54854518
malmsteen1984 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, opcorsa είπε ειμαι πολυ ψηλος τυπε για να εχω καμπουρα... παντα περπατω ευθυτενης... το θεμα ειναι οτι θα περνεις 600 ορθιος , δουλευοντας αργιες, και κυριως νυχτα... πολυ κακο για τον οργανισμο.. Ψηλε αν θες ελα στην αποθηκη της εταιρείας που εργαζομαι. Θα δουλευεις μερα, τις αργιες θα καθεσαι και θα παιρνεις 480€ κουβαλωντας εκατονταδες κιβωτια καθε μερα. σαν γυμναστηριο δλδ. Πολυ καλο για τον οργανισμο... 2
opcorsa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε Ψηλε αν θες ελα στην αποθηκη της εταιρείας που εργαζομαι. Θα δουλευεις μερα, τις αργιες θα καθεσαι και θα παιρνεις 480€ κουβαλωντας εκατονταδες κιβωτια καθε μερα. σαν γυμναστηριο δλδ. Πολυ καλο για τον οργανισμο... δεν δουλευω (πλεον) για φραγκοδιφραγκα τυπε.. κριμα η εμπειρια και οι σπουδες μου... αν και ο κάματος για εμενα ειναι θεμιτός.. τον κανω στον ελευθερο χρονο μου πλεον
dvlsakos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε https://www.insomnia.gr/forums/topic/609495-άδεια-security/?hl=security https://www.insomnia.gr/forums/topic/609014-κεμεα-security/?hl=security#entry54854518 Δεν σου κρύβω ότι με αποθάρρυνες λίγο με την όλη διαδικασία που χρειάζεται τις συμπεριφορές που έλεγες. αν Αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για να είσαι τόσο αναλώσιμος απλά επειδή στον στρατό σα σεκιουριτας είναι ο στρατονόμος σκέφτομαι ποσό μεγάλη διαφορά να χει άπαυτα που ‘χω κάνει.
AntiCambeR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, dvlsakos είπε Δεν σου κρύβω ότι με αποθάρρυνες λίγο με την όλη διαδικασία που χρειάζεται τις συμπεριφορές που έλεγες. αν Αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για να είσαι τόσο αναλώσιμος απλά επειδή στον στρατό σα σεκιουριτας είναι ο στρατονόμος σκέφτομαι ποσό μεγάλη διαφορά να χει άπαυτα που ‘χω κάνει. Εξαρτάται απο τον χαρακτήρα του καθένα.Υπάρχουν άτομα που ξεκίνησαν την δουλειά τις καλές εποχές προ "κρίσης",έβγαζαν τα διπλάσια χρήματα και έχουν κλείσει 10-20 χρόνια.Συνεχίζουν να την κάνουν λόγω ανάγκης.Αλλοι αντέχουν μερικούς μήνες.Πχ σε 1 πρωινή βάρδια μπορεί να σε ζαλίζουν όλο το 8 ωρο γιατί μπορεί να είσαι σε είσοδο εργοστασίου και να κάνεις δουλειά για 2 άτομα.Το μεσημέρι σου κλείνει την ημέρα και το βράδυ είναι οτι χειρότερο,έκανα εκατοντάδες ξενύχτια.Πως να συνηθίσει ο οργανισμός όταν είσαι 1 εβδομάδα πρωί,1 απόγευμα και 1 βράδυ;Εχει τύχει να με στείλουν σε πόστο 25 χμ μακριά επί μήνες μόνο βράδυ 22:00-06:00,ξέχασα τι σημαίνει βραδυνός ύπνος.Η να σε έχει σε κατάστημα όρθιο 8-12 ώρες σπαστά πρωί και απόγευμα.Ευτυχώς δεν το έχω κάνει.Αδειες;Δεν πήρα ποτέ άδεια καλοκαίρι,Πάσχα η Χριστούγεννα. Δεν νομίζω πως ο Στρατονόμος είναι στην ίδια μοίρα με τον security... Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από AntiCambeR 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα