phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Είναι εύκολο να λες σε κάποιον σ' ένα forum να κοιτάξει να βρει κάτι άλλο, με τέτοια ανεργία, τη στιγμή που η δουλειά (στις περισσότερες περιπτώσεις δουλεία, δεν αμφιβάλλω) ως security είναι σχεδόν δεδομένη. 3
Γιαούρτι Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 πολύ χάλια δουλειά. μόνο αν είναι η τελευταία σας επιλογή κι έχετε εξαντλήσει τα πάντα. εκτός αν έχετε κανένα βύσμα. 2
AntiCambeR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε πολύ χάλια δουλειά. μόνο αν είναι η τελευταία σας επιλογή κι έχετε εξαντλήσει τα πάντα. εκτός αν έχετε κανένα βύσμα. Κυρίως κάτι ρουφιάνοι και βυσματίες παίρνουν άδειες καλοκαίρι και τους βάζουν σε καλά πόστα.Οποτε θέλουν σε αλλάζουν πόστο-περιοχή για διάφορους λόγους.Εκεί που είσαι στα 10 χμ σου λένε να πας σε άλλο πόστο πχ στα 25-30 χμ.Φτού και απο την αρχή να βρείς που είναι και να τα μάθεις απο την αρχή με τα διπλάσια έξοδα και χρόνο μετακίνησης.Είναι καλλυμμένοι λόγω σύμβασης που υπογράφεις οτι έχουν το δικαίωμα να σε μετακινούν λόγω της φύσης της εργασίας. Υπάρχουν "εταιρίες" που σε βάζουν να υπογράψεις συμβάσεις του κώλου που λήγουν για να μην έχεις δικαιώματα. Γνωστός που είχε κάνει καταγγελία με άλλους 3-4 δεν έβγαλε άκρη...Οπότε καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Αν το πόστο είναι σε επικίνδυνη περιοχή και δεν έχεις και σωστά μέτρα ασφαλείας στον τεχνικό τομέα(σωστή κάλυψη καμερών,φωτισμός κλπ) ακόμα χειρότερα,θα δείς κάποιον επισκέπτη μπροστά σου και όχι πιο πρίν...Αν υπάρχει και κάτι αξίας οι πιθανότητες για στραβή αυξάνονται. Σε περιοχές επικίνδυνες τους ρίχνεις άκυρο.Οπως πχ Ασπρόπυργος. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από AntiCambeR
nickname2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Αν εισαι απο αθηνα τραβα αεροδρομιο. Νομιζω ακομα 680 παιρνουνε. Καθαρο, ασφαλες περιβαλλον χωρις τη μια μερα "εδω" την αλλη μερα "εκει" . Εχει 3 μεγαλες εταιρειες εκει. Η "μπλε" εχει τα καλυτερα ποστα με το λιγοτερο πριξοπουτσι. Γενικα ειναι και ακομα 1-2 καλες περιπτωσεις ποστων στην Αθηνα, αλλα σαν τον ΔΑΑ δεν ειναι. Ο.τι κι αν επιλεξεις, αυτη τη δουλεια καντην ΓΙΑ ΛΙΓΟ. Ειναι τελειως γτπ. Εγω ευτυχως δεν την κανω πια!! 1
opcorsa Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 χωρις να θελω να προσβαλλω κατι/καποιον , μπορει και να ειναι γνωμη μου.. αλλα ολοι αυτοι που κανουν βραδυνα κυριως, ή γενικα ειναι σε ποστα σεκικουριτι, δεν φαινονται λιγο "τρελαμενοι" ? ή ειναι ιδεα μου?
dionisis1925 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, opcorsa είπε χωρις να θελω να προσβαλλω κατι/καποιον , μπορει και να ειναι γνωμη μου.. αλλα ολοι αυτοι που κανουν βραδυνα κυριως, ή γενικα ειναι σε ποστα σεκικουριτι, δεν φαινονται λιγο "τρελαμενοι" ? ή ειναι ιδεα μου? Οι πολλές συνεχόμενες νύχτες σου κάνουν κακό..σε όλες τις δουλειές. 1
opcorsa Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Οι πολλές συνεχόμενες νύχτες σου κάνουν κακό..σε όλες τις δουλειές. ισχυει... μαλλον επειδη το κανουν χρονια μερικοι- τους εχει κυριολεκτικα καταστρεψει... εγω κανω στην δουλεια μου ενα βραδινο την βδομαδα και ειμαι οριακα οκ παντως
dionisis1925 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, opcorsa είπε ισχυει... μαλλον επειδη το κανουν χρονια μερικοι- τους εχει κυριολεκτικα καταστρεψει... εγω κανω στην δουλεια μου ενα βραδινο την βδομαδα και ειμαι οριακα οκ παντως Έχω κάνει 2 μήνες σερί νύχτες...εκεί βαράς κόκκινο 1
AntiCambeR Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Επί χρόνια δούλευα τις 2 εβδομάδες του μήνα 7 συνεχόμενες ημέρες,8 οκτάωρα (τα 6 νύχτα) με διπλοβάρδιες.7x8=56 ώρες την εβδομάδα.Τις άλλες 2 εβδομάδες του μήνα μόνο ΣΚ με διπλοβάρδια.Σύνολο οι ώρες ήταν normal,κάπου στις 176 ώρες.Ομως επειδή οι ώρες δεν ήταν μοιρασμένες ήταν "σκότωμα".Είχα 3 ημέρες ρεπό και ήθελα 1-2 ημέρες για να συνέλθω,ήμουν σαν ζόμπι σωματικά και ψυχολογικά. Μετά με άλλαξαν πόστο για 6μηνο+ μόνο νύχτα 5ήμερο.Η 1η περίπτωση ήταν χειρότερη. Η νύχτα αλλάζει τον άνθρωπο ψυχοσωματικά,το ξενύχτι δεν συνηθίζεται πλήρως και φέρνει εξάντληση και νεύρα.Εφόσον ήμουν άνεργος πολύ καιρό και πληρωνόμουν όλα τα νόμιμα,έκανα υπομονή γιατί είχα ανάγκη. 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Στις 28/2/2018 στις 8:49 ΜΜ, opcorsa είπε ειμαι πολυ ψηλος τυπε για να εχω καμπουρα... παντα περπατω ευθυτενης... το θεμα ειναι οτι θα περνεις 600 ορθιος , δουλευοντας αργιες, και κυριως νυχτα... πολυ κακο για τον οργανισμο.. Άσε μας κι εσύ τώρα, ενώ αν ήταν σε ένα μάτσο από άλλες κακοπληρωμένες δουλειές που και πάλι όρθιος θα είναι και θα ασκεί υπερβολικά το σώμα του δεν θα είναι πολύ κακό για τον οργανισμό..... Καλό είναι ο καθένας να κοιτάξει να βρει οτι καλύτερο μπορεί για τον εαυτό του, ελάχιστοι καταφέρνουν να βρουν κάτι που θα τους αρέσει και η πλειοψηφία των θέσεων εργασίας είναι κακοπληρωμένες κολοδουλειές που κάνουν κακό στον οργανισμό. 1 1
dvlsakos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Τα νυχτερινά παίζουν παντού ? στις 2 μεγάλες γνωστές εταιρίες είναι το ίδιο ? συνήθως το ¨νορμάλ¨ πως είναι ώρες η μέρες πρωί κλπ. ? επίσης θέλει να είσαι ξούρα χωρίς μούσι ?
malmsteen1984 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Στις 28/2/2018 στις 11:57 ΜΜ, opcorsa είπε δεν δουλευω (πλεον) για φραγκοδιφραγκα τυπε.. κριμα η εμπειρια και οι σπουδες μου... αν και ο κάματος για εμενα ειναι θεμιτός.. τον κανω στον ελευθερο χρονο μου πλεον ψηλέ καλά κάνεις και δεν δουλεύεις για φραγκοδίφραγκα. άμα σου δίνουν χαρτζιλίκι οι γονείς σου για να σερφάρεις και να λες εξυπνάδες στο κάθε παιδί ψάχνει να βρει μία δουλειά για να ζήσει τότε καλά κάνεις. ευθυτενής και ψωνισμένος. ρε με κάτι άτομα εδώ μέσα 2 1
dionisis1925 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dvlsakos είπε Τα νυχτερινά παίζουν παντού ? στις 2 μεγάλες γνωστές εταιρίες είναι το ίδιο ? συνήθως το ¨νορμάλ¨ πως είναι ώρες η μέρες πρωί κλπ. ? επίσης θέλει να είσαι ξούρα χωρίς μούσι ? Ε όπου οι φύλαξη είναι 24ωρη,οι περισσότερες είναι. Ποιες 2 εννοείς ? Brinks? G4S? ESA? αν λες αυτές ναι. Μερικές το πάνε κυλιόμενο το ωράριο,2 μέρες πρωί,2 απόγευμα,2 νύχτα και μετά ρεπό. Ε είναι που θα "πέσεις" Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από dionisis1925
opcorsa Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 43 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε ψηλέ καλά κάνεις και δεν δουλεύεις για φραγκοδίφραγκα. άμα σου δίνουν χαρτζιλίκι οι γονείς σου για να σερφάρεις και να λες εξυπνάδες στο κάθε παιδί ψάχνει να βρει μία δουλειά για να ζήσει τότε καλά κάνεις. ευθυτενής και ψωνισμένος. ρε με κάτι άτομα εδώ μέσα δεν μου δινει κανεις χαρτζιλικι τυπε, απλα στα 26 με πτυχιο και μεταπτυχιακο και αρκετα πλεον χρονια εμπειρια ανεβηκε ο εγωισμος μου (και καλο και κακο αυτο) παντα στα θεματα της δουλειας ομως ειμαι ανοικτος, καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη... 4ωρος σε πολυεθνικη ειχα ξεκινησει και τωρα βγαζω 4ψηφιο νουμερο καθε μηνα... οχι οτι ειμαι πλουσιος αλλα μπορω να κανω -σχεδον- οτι θελω..
malmsteen1984 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 στα 26 σου χρόνια έκανες το μεταπτυχιακό σου και έχεις και αρκετά χρόνια εμπειρίας? στα 18 πήγες στη σχολή σου. στα 22 σου αν δεν καθυστέρησες καθόλου πήρες το πτυχίο σου. μετά 2 χρόνια το μεταπτυχιακό σου και 1 χρόνο φανταρικό. και έχεις και αρκετά χρόνια εμπειρίας... τα νούμερα φίλε δεν βγαίνουν. τέσπα δεν ασχολούμαι άλλο. νομίζεις πως μόνο εσύ έκανες ένα μεταπτυχιακό και σε παρακαλάνε όλοι να σου δώσουν το 4φήψιο ποσό. τέσπα δεν το συνεχίζω άλλο χαλάμε και το θέμα. καλή συνέχεια 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα