Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε

στα 26 σου χρόνια έκανες το μεταπτυχιακό σου και έχεις και αρκετά χρόνια εμπειρίας? στα 18 πήγες στη σχολή σου. στα 22 σου αν δεν καθυστέρησες καθόλου πήρες το πτυχίο σου. μετά 2 χρόνια το μεταπτυχιακό σου και 1 χρόνο φανταρικό. και έχεις και αρκετά χρόνια εμπειρίας... τα νούμερα φίλε δεν βγαίνουν. τέσπα δεν ασχολούμαι άλλο. νομίζεις πως μόνο εσύ έκανες ένα μεταπτυχιακό και σε παρακαλάνε όλοι να σου δώσουν το 4φήψιο ποσό. τέσπα δεν το συνεχίζω άλλο χαλάμε και το θέμα. καλή συνέχεια 

γιατι ως γνωστον απο τα 18 ξεκινας να δουλευεις, πριν τα 18 εισαι αϋλος, ουτε ζεις ουτε μαθαινεις ουτε δουλευεις..τιποτα

31 λεπτά πριν, Putman είπε

Μάλλον εμπειρία στους φραπέδες έχει. 

ζηλευεις τυπε;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, opcorsa είπε

γιατι ως γνωστον απο τα 18 ξεκινας να δουλευεις, πριν τα 18 εισαι αϋλος, ουτε ζεις ουτε μαθαινεις ουτε δουλευεις..τιποτα

ζηλευεις τυπε;

Kόψε το bourdela. com.

• Like 1
Δημοσ.

και πριν τα 18 σου δούλευες και αξιοποιούσες την εμπειρία ώστε να τη συνδυάσεις με το πτυχίο σου. και παράλληλα διάβαζες για να πας σε μία καλή σχολή και να συνεχίσεις τις σπουδές σου. καλά εσύ νομίζεις ότι όλοι εδώ τρώμε κουτόχορτο. άντε άλλαξε πλευρό τώρα και συνέχισε να ονειρεύεσαι. αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε

και πριν τα 18 σου δούλευες και αξιοποιούσες την εμπειρία ώστε να τη συνδυάσεις με το πτυχίο σου. και παράλληλα διάβαζες για να πας σε μία καλή σχολή και να συνεχίσεις τις σπουδές σου. καλά εσύ νομίζεις ότι όλοι εδώ τρώμε κουτόχορτο. άντε άλλαξε πλευρό τώρα και συνέχισε να ονειρεύεσαι. αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου. 

δεν εχω λογο να πω ψεματα παντως...

αλλα οτι θες για να καλυψεις την ματαιοδοξια σου

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε

Ξέρεις τί εργασία χρειάζεται για να μάθεις τον τέλειο φραπέ; 

Τί εργασία κάνει δε μας λέει και ανησυχώ. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Putman είπε

Ξέρεις τί εργασία χρειάζεται για να μάθεις τον τέλειο φραπέ; 

Τί εργασία κάνει δε μας λέει και ανησυχώ. 

Receptionist ειμαι σε ενα μεγαλο θερετρο και εχω και ενα ταξιδιωτικο "γραφειο" by the side

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, opcorsa είπε

Receptionist ειμαι σε ενα μεγαλο θερετρο και εχω και ενα ταξιδιωτικο "γραφειο" by the side

Έπιασαν τόπο τα μεταπτυχιακά. 

• Like 3
Δημοσ.
16 ώρες πριν, opcorsa είπε

δεν μου δινει κανεις χαρτζιλικι τυπε, απλα στα 26 με πτυχιο και μεταπτυχιακο και αρκετα πλεον χρονια εμπειρια ανεβηκε ο εγωισμος μου (και καλο και κακο αυτο)

παντα στα θεματα της δουλειας ομως ειμαι ανοικτος, καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη... 4ωρος σε πολυεθνικη ειχα ξεκινησει και τωρα βγαζω 4ψηφιο νουμερο καθε μηνα... οχι οτι ειμαι πλουσιος αλλα μπορω να κανω -σχεδον- οτι θελω..

φιλαράκι άραξε λίγο τα κυβικά σου στα 26 σου πιτσιρίκας είσαι ακόμα και δεν ξέρεις τι στραπάτσα και πως στα φέρνει η ζωή στην πορεία .

• Like 3
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Putman είπε

Έπιασαν τόπο τα μεταπτυχιακά. 

απο την στιγμη που ηταν στα τουριστικα επιασαν τοπο 100% τυπε

υ.γ. καλυτερα να μασας παρα να μιλας

9 ώρες πριν, dvlsakos είπε

φιλαράκι άραξε λίγο τα κυβικά σου στα 26 σου πιτσιρίκας είσαι ακόμα και δεν ξέρεις τι στραπάτσα και πως στα φέρνει η ζωή στην πορεία .

συμφωνοι, απο στραπατσια (οικογενειακα κυριως) μου εχει φερει αρκετα ηδη η ζωη παντως.. οποτε ..

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, opcorsa είπε

απο την στιγμη που ηταν στα τουριστικα επιασαν τοπο 100% τυπε

υ.γ. καλυτερα να μασας παρα να μιλας

συμφωνοι, απο στραπατσια (οικογενειακα κυριως) μου εχει φερει αρκετα ηδη η ζωη παντως.. οποτε ..

Φίλε συγνώμη που θα στο πω αλλά απόφοιτος δημοσίου Ιεκ μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά με σενα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Putman είπε

Φίλε συγνώμη που θα στο πω αλλά απόφοιτος δημοσίου Ιεκ μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά με σενα

συμφωνοι, οχι ομως και με την ιδια επιτυχια..

και το κυριοτερο, αυτος εχει ταβανι, εγω οχι...

αυτος θα ειναι ρεσεψιον μια ζωη, εγω πιθανοτατα σε 3-4-5 χρονια θα γινω front office Μanager,  ή θα μεταπηδήσω σε κατι ανωτερο... ηδη δουλευω και μονος μου οπως ειπα..

Δημοσ.
Στις 1/3/2018 στις 7:56 ΠΜ, phanispal είπε

Είναι εύκολο να λες σε κάποιον σ' ένα forum να κοιτάξει να βρει κάτι άλλο, με τέτοια ανεργία, τη στιγμή που η δουλειά (στις περισσότερες περιπτώσεις δουλεία, δεν αμφιβάλλω) ως security είναι σχεδόν δεδομένη.

Τόση ζήτηση έχουν; Μου κάνει εντύπωση!

Opcorsa μακάρι να σου πάνε όλα καλά και να γίνεις manager και ακόμα παραπάνω. Απλά στο αντικείμενο αυτό δεν παίζουν και τόσο ρόλο τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά... οποιοσδήποτε μπορεί να εξελιχθεί.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zio10 είπε

Τόση ζήτηση έχουν; Μου κάνει εντύπωση!

Opcorsa μακάρι να σου πάνε όλα καλά και να γίνεις manager και ακόμα παραπάνω. Απλά στο αντικείμενο αυτό δεν παίζουν και τόσο ρόλο τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά... οποιοσδήποτε μπορεί να εξελιχθεί.

οντως, αλλα ειμαι σε καλο δρομο..απο μικρος στα βασανα..οποτε δεν με φοβαμαι..

• Like 1
Δημοσ.

Καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία! Είναι από τους κλάδους που έχουν ψωμί ακόμα! Και το 4-5 χρόνια για μένα είναι πολύ, πιο νωρίς κυνήγα το!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...