Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον, συγγενικο μου προσωπο εχει ενα eshop με πληθωρα θετικων αξιολογησεων στο facebook. Εχει και ιστοσελιδα και οταν καποιος κανει search το ονομα της επιχειρησης εμφανιζεται πρωτα η ιστοσελιδα του και δευτερον η σελιδα του στο facebook. Ομως, προσφατα ενας αλλος ιδιοκτητης επιχειρησης με το ιδιο ονομα (απλα εχει προσθεσει ενα "το" μπροστα, δεν εχει eshop) δηλωσε την επιχειρηση του μεσω του google business (πραγμα που ο συγγενης μου δεν το εχει κανει ακομα). Ο τυπας ομως εχει δηλωσει στο google business ως ιστοτοπο την σελιδα facebook του συγγενη μου ωστε να φαινονται οι θετικοτατες κριτικες του. Για να μην πολυλογω αυτο εχει προκαλεσει μια συγχυση καθως πολλοι πελατες του κατευθυνονται στην διευθυνση του αλλουνου λογω google αλλα επισης εκμεταλλευεται και την αξιοπιστια που εχει αποκτησει η επιχειρηση του συγγενη μου μετα απο αρκετα χρονια σκληρης δουλειας. Τι μπορει να κανει ο συγγενης στο θεμα google (να φαινεται η δικια του επιχειρηση δηλαδη), υπαρχει καποιο email επικοινωνιας με την google; Νομικα οπως και να εχει, εννοειται πως θα κανει τις αναλογες πραξεις. Ευχαριστω εκ των πρωτερων. 

Επεξ/σία από desperados

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...