Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 28/2/2018 στις 11:02 ΜΜ, skiabox είπε

Τι είναι αυτό;

Στοιχειωμένο λεωφορείο;

Ακριβώς αυτό ! Πολλά ζόμπι μέσα ...

• Sad 1
  • Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, manolis115 είπε

To extreme ειναί διαφορετικό στο μυαλό του κάθε ανθρώπου

Αυτο ακριβως γραφω,αλλα οπως και να το κανεις η αληθεια ειναι υπαρχουν standards που βαζουν μια γραμμη για να ξεχωριζει το extreme και το normal.

Ας πουμε ενας τυπας σημερα μου το επαιζε γληγορος στις στροφες με ενα.. seicento,αλλα οταν τον περασα με το κρυπτον και στην επομενη στροφη με ειδε διπλωμενο να ντριφταρω με αναποδο τιμονι με το μηχανακι να ακουμπαει κατω μαλλον καταλαβε οτι δεν ηταν και πολυ extreme αυτο που προσπαθουσε να κανει.

Απλα εδω ο τιτλος ειναι λιγο παραπλανητικος και δεν εχει καμια σχεση με ορια και αδρεναλινες.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως ήθελε να βάλει στον τίτλο "αλλόκοτους/ ασυνήθιστους  χαρακτήρες που έχετε γνωρίσει" και όχι extreme.... 

Η λέξη "extreme"  παραπέμπει αλλού και γίνεται μπέρδεμα. 

Επεξ/σία από lek88
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lek88 είπε

Ίσως ήθελε να βάλει στον τίτλο "αλλόκοτους/ ασυνήθιστους  χαρακτήρες που έχετε γνωρίσει" και όχι extreme.... 

Αυτο ηθελε να περασει,αλλα δεν το πετυχε με τον τιτλο.

Μετα αναφερθηκαν και 1-2 πραγματικα extreme καταστασεις και απογινε το πραμα :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, webparts είπε

Αυτο ηθελε να περασει,αλλα δεν το πετυχε με τον τιτλο.

Μετα αναφερθηκαν και 1-2 πραγματικα extreme καταστασεις και απογινε το πραμα :P

Τα έλεγε η Κική Δημουλά πως "Οι λέξεις φταίνε. Αυτές ενθάρρυναν τα πράγματα ν' αρχίσουν να συμβαίνουν." :lol:

• Like 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, webparts είπε

Αυτο ακριβως γραφω,αλλα οπως και να το κανεις η αληθεια ειναι υπαρχουν standards που βαζουν μια γραμμη για να ξεχωριζει το extreme και το normal.

Ας πουμε ενας τυπας σημερα μου το επαιζε γληγορος στις στροφες με ενα.. seicento,αλλα οταν τον περασα με το κρυπτον και στην επομενη στροφη με ειδε διπλωμενο να ντριφταρω με αναποδο τιμονι με το μηχανακι να ακουμπαει κατω μαλλον καταλαβε οτι δεν ηταν και πολυ extreme αυτο που προσπαθουσε να κανει.

Απλα εδω ο τιτλος ειναι λιγο παραπλανητικος και δεν εχει καμια σχεση με ορια και αδρεναλινες.

Με παραγγελία ήσουν;; :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, zio10 είπε

Με παραγγελία ήσουν;; :P

Οχι σημερα δε δουλευα.Με εχει σταματησει παντως βεσπατος τυπος στο φαναρι για να μου πει το εξης αφου με ειχε ακολουθησει λιγο:
Οδηγαω πολλα χρονια μηχανη σε πιστα,αλλα το κατεβασμα σου με το ενα χερι στη στροφη δεν το εχω δει ποτε!
Ειχα σακο με καφεδες στο χερι,το λαστιχο ηταν μετριο και ο δρομος γυαλι,οποτε το ντριφταρισμα απο τριτη πρωτη ηταν δεδομενο και αρκετα μακρυ εκει :P 

Επεξ/σία από webparts
  • Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, manolis115 είπε

To extreme ειναί διαφορετικό στο μυαλό του κάθε ανθρώπου. Εγώ θεωρώ extreme τα 42 χιλιόμετρα που έτρεξα (και περπάτησα πολλά από αυτά) στον μαραθώνιο της Αθήνας το 2015 με ελάχιστη προπόνηση τους προηγούμενους μήνες. Για κάποιους όμως το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων είναι μέρος της ζωής τους, όχι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο. Για πολλούς είναι extreme ακόμα και το περπάτημα στην χώρα μας, και δεν θέλουν να κάνουν ούτε ένα χιλιόμετρο χωρίς αυτοκίνητο η μηχανάκι.

Εγώ θεωρώ extreme την ζωή ενός ανθρώπου 60 χρονών που γνώρισα τον τελευταίο χρόνο. Το μόνο που τον ένοιαζε στην ζωή του ήταν τα λεφτά, οι γυναίκες και η ηδονή κάθε είδους καταχρήσεων. Εμπαίνε στα μπουζούκια με τις παντόφλες και 10 μπράβους από πίσω. Από τους παλιούς του κορυδαλλού. Παρότι τώρα η ζωή του και στο παρελθόν με 10 χρόνια φυλακή και πολλά άλλα δεν είναι σε καλό σημείο, αν είχε ξανά την επιλογή την ίδια πορεία στο έγκλημα θα διάλεγε από ότι μου έχει πει, γιατί ήθελε να ζήσει τα πάντα. Αυτό είναι extreme για εμένα

ΗΡΩΑΣ

5 ώρες πριν, webparts είπε

με 10 αλογα δεν πας πουθενα τυπε

(ουτε αυτος με 55-60 με το κουτι του :P )

Δημοσ.
3 hours ago, ladakis said:

έχουμε τηλεφωνάκι;

XD χαχαχ!
Ρε σεις, βλέπω κι άλλοι γράψατε για γυναίκες/άντρες που δεν έχουν σεξ και είναι γύρω στα 30. Μήπως τελικά δεν είναι τόσο σπάνιο όσο νομίζουμε; Κι εγώ έχω μία γνωστή μου που στα 30 της είναι ακόμα παρθένα. Και τώρα που το σκέφτομαι οι περισσότερες φίλες μου έκαναν σεξ 22+, ούτε μία δεν έχω που να έκανε ως έφηβη. Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις, σε άλλους 'δεν έτυχε', άλλοι είναι υπερβολικά picky [και καλά κάνουν, δικαίωμά τους], άλλοι δεν τρελαίνονται κιόλας/δεν τους πολυενδιαφέρει το σπορ κλπ.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgolavos είπε

νομιζω οτι εχουμε μπερδεψει το διαφορετικο/περιεργο με το extreme

Ιδέα σου είναι :lol:

Δημοσ.
3 ώρες πριν, *nenya* είπε

Κι εγώ έχω μία γνωστή μου που στα 30 της είναι ακόμα παρθένα.

Την εχεις ελεγξει;

3 ώρες πριν, *nenya* είπε

Και τώρα που το σκέφτομαι οι περισσότερες φίλες μου έκαναν σεξ 22+, ούτε μία δεν έχω που να έκανε ως έφηβη.

Ποια δεκαετια εχεις γεννηθει;

Γιατι αυτο επαιζε στα χρονια της..μανας μου..

6 ώρες πριν, opcorsa είπε

με 10 αλογα δεν πας πουθενα τυπε

Δε χρειαζομαι αλογα για να ντριφταρω χωρις αυριο :P

Δημοσ.
13 minutes ago, webparts said:

Την εχεις ελεγξει;

Ποια δεκαετια εχεις γεννηθει;

Γιατι αυτο επαιζε στα χρονια της..μανας μου..

Πώς ακριβώς να την έχω ελέγξει δλδ;!!! [δεν είμαι ούτε γυναικολόγος ούτε λεσβία ώστε να επιθυμώ πρόσβαση στο αιδοίο της] Απλά η ίδια μας έλεγε ότι είναι παρθένα αλλά ήθελε να κάνει σεξ, απλά δεν έβρισκε λέει τον κατάλληλο.
Τέλη δεκαετίας του '80 είμαι. Τί να πω, μπορεί να πήγα σε Γυμνάσιο και Λύκειο που είχαν πιο ήσυχα διαβαστερά κοριτσάκια, δεν γνωρίζω τί έπαιζε σε σχολεία άλλων περιοχών.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Πώς ακριβώς να την έχω ελέγξει δλδ;!!! [δεν είμαι ούτε γυναικολόγος ούτε λεσβία ώστε να επιθυμώ πρόσβαση στο αιδοίο της] Απλά η ίδια μας έλεγε ότι είναι παρθένα αλλά ήθελε να κάνει σεξ, απλά δεν έβρισκε λέει τον κατάλληλο.
Τέλη δεκαετίας του '80 είμαι. Τί να πω, μπορεί να πήγα σε Γυμνάσιο και Λύκειο που είχαν πιο ήσυχα διαβαστερά κοριτσάκια, δεν γνωρίζω τί έπαιζε σε σχολεία άλλων περιοχών.

Ψεμματα σου λεγανε οπως ψεμματα λεει και η φιλη σου,εκτος και αν δεν ειναι επιλογη της..Εγω μεγαλωσα επαρχια,ειμαι το 85 και  μονο οι ασχημες δεν ειχαν ξεπαρθενιαστει στο λυκειο ( και αυτο παιζεται ) .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σόρρυ webparts, έχεις δίκιο, φαντάζομαι γνωρίζεις για ποιά κοπέλα λέω και ξέρεις ότι λέει ψέματα.

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...