Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, webparts είπε

Ψεμματα σου λεγανε οπως ψεμματα λεει και η φιλη σου,εκτος και αν δεν ειναι επιλογη της..Εγω μεγαλωσα επαρχια,ειμαι το 85 και  μονο οι ασχημες δεν ειχαν ξεπαρθενιαστει στο λυκειο ( και αυτο παιζεται ) .

καλα ενταξει δεν ειναι απολυτο αυτο που λες , εγω στα 17 μου πηγα με 19αχρονη  original παρθενα  .

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, christopher0016 said:

καλα ενταξει δεν ειναι απολυτο αυτο που λες , εγω στα 17 μου πηγα με 19αχρονη  original παρθενα  .

Όχι, όχι, τώρα εσύ γιατί το χαλάς; ΜΟΝΟ οι άσχημοι/ες δεν είχαν ξεπαρθενιαστεί στο λύκειο, το λέει με απόλυτη σιγουριά ο webparts, εμένα με έπεισε!

Επεξ/σία από *nenya*
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, *nenya* είπε

Όχι, όχι, τώρα εσύ γιατί το χαλάς; ΜΟΝΟ οι άσχημοι/ες δεν είχαν ξεπαρθενιαστεί στο λύκειο, το λέει με απόλυτη σιγουριά ο webparts, εμένα με έπεισε!

μια χαρα κοπελα ηταν ρε συ    η σακουλα που ειχα μαζι μου ηταν  απο το σουπερ μαρκετ  μην παρεξηγηθω :P

σοβαρα τωρα δεν εχει να κανει με ομορφια  αυτα ειναι χαζομαρες , η αλλη μπορει να ζει στον δικο της συναισθηματικο κοσμο και να μην νιωθει ετοιμη  και αλλα πολλα.   εδω βλεπεις πραγματικα ασχημες που ειναι  ο ορισμος της νυμφο..

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/2/2018 στις 9:07 ΜΜ, aggelos87 είπε

Είχα γνωστό που μέχρι πριν 3 χρόνια τουλάχιστον δεν είχε ποτέ του κινητό... Ότι τον ήθελες στο σταθερό!

Σήμερα δεν ξέρω τι κάνει 

Καπως σχετικο αυτο με δικο μου κατορθωμα.Ειχα κλειστο το κινητο ,(πριν δυο χρονια περιπου) ,ενα μηνα ακριβως.Κατα συμπτωση το εκανε και αυτο μια κολλητη μου...Το συναισθημα ηταν καλο.Ενιωσα οτι  ειχε φυγει μεγαλο βαρος απο πανω μου.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/28/2018 στις 7:28 ΜΜ, randomcat είπε

Γνώρισα κοπέλα (25άρα) που μου είπε ότι είναι παρθένα.

Μπορει να σου ελεγε και αληθεια, μου θυμισες μια ιστορια απο εναν φιλο του πατερα μου  που η νυφη ναι μεν ηταν παρθενα, αλλα οταν η εξερευνηση προχωρησε στα 2 δακτυλα και κατι απο το επιμαχο σημειο η αποκαλυψη τον συγκλονισε.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Μπορει να σου ελεγε και αληθεια, μου θυμισες μια ιστορια απο εναν φιλο του πατερα μου  που η νυφη ναι μεν ηταν παρθενα, αλλα οταν η εξερευνηση προχωρησε στα 2 δακτυλα και κατι απο το επιμαχο σημειο η αποκαλυψη τον συγκλονισε.

Της έφτιαξε Dirty Sanchez? 

(don't google it, αν δεν είστε ψύχραιμοι :P )

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, *nenya* είπε

άλλοι δεν τρελαίνονται κιόλας/δεν τους πολυενδιαφέρει το σπορ κλπ.

Δεν τους ενδιαφέρει το σπορ γιατί δεν το έχουν δοκιμάσει.

Πάντως η νέα γενιά 15-22 δεν γ@μαει καθολου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, webparts said:

Ψεμματα σου λεγανε οπως ψεμματα λεει και η φιλη σου,εκτος και αν δεν ειναι επιλογη της..Εγω μεγαλωσα επαρχια,ειμαι το 85 και  μονο οι ασχημες δεν ειχαν ξεπαρθενιαστει στο λυκειο ( και αυτο παιζεται ) .

Είναι 2018, δε θα έπρεπε να μας είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι αυτό που συμβαίνει στο δικό σου μικρόκοσμο δε μπορείς να το γενικεύσεις. Και γω δεν ξέρω προσωπικά κανένα τρανς άτομο άρα δεν υπάρχουν έτσι;

Επίσης είναι ειρωνικό ότι λες στη Νένυ "που το ξέρεις πως είναι παρθένες, τις έχεις ελέγξει" και στο επόμενο μήνυμα διατείνεσαι πως όλες οι συμμαθήτριές σου (προσπερνάω το άσχημες) "είχαν ξεπαρθενιαστεί" (προσπερνάω το σεξιστικό γιατί δε φταις εσύ αλλά η κοινωνία στην οποία μεγάλωσες) στο Λύκειο. Εσύ πού το ξέρεις, έκανες σεξ με κάθε μία προσωπικά; :lol:

For the record ξέρω κοπέλα που δεν έχει κάνει ολοκληρωμένο σεξ στα 25. Όχι, δεν έλεγξα ο ίδιος, απλά μου το είπε και την πιστεύω.

Επεξ/σία από defacer
  • Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, webparts είπε

Αυτο ακριβως γραφω,αλλα οπως και να το κανεις η αληθεια ειναι υπαρχουν standards που βαζουν μια γραμμη για να ξεχωριζει το extreme και το normal.

Ας πουμε ενας τυπας σημερα μου το επαιζε γληγορος στις στροφες με ενα.. seicento,αλλα οταν τον περασα με το κρυπτον και στην επομενη στροφη με ειδε διπλωμενο να ντριφταρω με αναποδο τιμονι με το μηχανακι να ακουμπαει κατω μαλλον καταλαβε οτι δεν ηταν και πολυ extreme αυτο που προσπαθουσε να κανει.

Απλα εδω ο τιτλος ειναι λιγο παραπλανητικος και δεν εχει καμια σχεση με ορια και αδρεναλινες.

Υπάρχουν κάποια όρια μεταξύ του extreme και της "μ@λ@κι@ς στο κεφάλι". 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 01/03/2018 στις 11:27 ΠΜ, Tragic! είπε

Αμαρτια που δε μαθαινεται δεν ειναι αμαρτια. Και δεν παιζει να μην τον παιζει. Απλα.

Σαν εναν που είχαν γνωρίσει στον στρατό που ορκιζόταν ότι δεν τον εχει παιξει ποτέ γιατί πολύ απλά δεν του χρειάστηκε. "Όποτε μου ερχεται, βρίσκω και μαμαω" ελεγε.

Επίσης είχα συμμαθήτρια που της είπε ενας φίλος να παει στο σπίτι του για να φτιαξουν βραχιολάκια με χαντρες. Υλικά θα είχε αγοράσει αυτός της ειπε. Και τον πίστεψε.

Όσο εμενα..... για περίπου 1 εξάμηνο κοιμόμουν μία φορά καθε 2 μέρες. Στο ενδιαμεσο ελιωνα σε pc και τσίπουρα. Τότε είχα κανει και σερί περίπου 36 ώρες στο KOTOR 2.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fingolfingr είπε

Σαν εναν που είχαν γνωρίσει στον στρατό που ορκιζόταν ότι δεν τον εχει παιξει ποτέ γιατί πολύ απλά δεν του χρειάστηκε. "Όποτε μου ερχεται, βρίσκω και μαμαω" ελεγε.

Επίσης είχα συμμαθήτρια που της είπε ενας φίλος να παει στο σπίτι του για να φτιαξουν βραχιολάκια με χαντρες. Υλικά θα είχε αγοράσει αυτός της ειπε. Και τον πίστεψε.

Όσο εμενα..... για περίπου 1 εξάμηνο κοιμόμουν μία φορά καθε 2 μέρες. Στο ενδιαμεσο ελιωνα σε pc και τσίπουρα. Τότε είχα κανει και σερί περίπου 36 ώρες στο KOTOR 2.

Για το 1ο ήμουν δύσπιστος, μέχρι που είδα για στρατό. Κανείς δε λέει ψέμματα εκεί μέσα

Για το 2ο Αναρρωτιέμαι πόσο χαζοάβγαλτη πρέπει να είναι η συμμαθήτρια (ανάλογα βέβαια και τι ηλικία μιλάμε)

Για το 3ο το έχω κάνει και εγώ παίζοντας μία μαλακία ονλάιν. Το πιό πεταμένο και λιωμένο γαμημένο καλοκαίρι της ζωής μου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tzelen είπε

Της έφτιαξε Dirty Sanchez? 

(don't google it, αν δεν είστε ψύχραιμοι :P )

Οχι δεν εκανε τιποτα αλλο οταν το ανακαλυψε(αν και εδω που τα λεμε θα επρεπε να τις το ειχε κανει αυτο που ειπες εκεινο το βραδυ για να ξεπληρωθει για την ταραχη που πηρε) το ιδιο βραδυ πηγε στους γονεις της οπου εγινε μεγαλος σαματας, η κοπελα μετα απο μεγαλες πιεσεις αποκαλυψε οτι τις το εκανε συνεχεια ενας θειος της για 2-3 χρονια, και η καταληξη ηταν να την χωρισει εξπρες και να φυγει για Γερμανια.

Ο θειος μετακομισε σε παραδιπλανο νομο και η κοπελα πηγε στην Αθηνα οπου ξαναπαντρευτηκε.

Μιλαμε για δεκαετια του 60.

• Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, *nenya* είπε

Και αν κάποια δεν έχει πάει λύκειο;; :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...