vairass Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Γειά πείτε πως κάνω το προφίλ μου να μην μπορεί να το δει κανένας ; Δεν θθέλω να βλέπουν άσχετοι φώτο κλπ. Βήμα βημα αν γίνεται η κατεύθυνση.
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 4 hours ago, vairass said: Γειά πείτε πως κάνω το προφίλ μου να μην μπορεί να το δει κανένας ; Δεν θθέλω να βλέπουν άσχετοι φώτο κλπ. Βήμα βημα αν γίνεται η κατεύθυνση. αν μπεις settings and privacy κατι τετοιο θα βρεις τα παντα τι να φαινεται που 1
vairass Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, poulinos είπε αν μπεις settings and privacy κατι τετοιο θα βρεις τα παντα τι να φαινεται που Δεν μπορώ να βρω να μην φαίνεται καμία φώτο μου, αυτό με προβληματίζει.
webparts Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 48 λεπτά πριν, vairass είπε Δεν μπορώ να βρω να μην φαίνεται καμία φώτο μου, αυτό με προβληματίζει. 1 1
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 On 1/3/2018 at 8:07 PM, vairass said: Δεν μπορώ να βρω να μην φαίνεται καμία φώτο μου, αυτό με προβληματίζει. το καταφερες? 1
vairass Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 58 λεπτά πριν, poulinos είπε το καταφερες? Ναι Ναι ευχαριστώ έκρυψα τ πάντα από τα παιδιά, μερικές φώτο τις έσβησα κιόλας. Έχω μόνο 135 φίλους πραγματικούς που τους ξέρω όλους.
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 και πιο παλια υπηρχε η δυνατοτητα(λογικα θα υπαρχει και τωρα) να δεις το profile σου σαν καποιος χ χρηστης ωστε να δεις τι βλεπει ο αλλος. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, poulinos είπε και πιο παλια υπηρχε η δυνατοτητα(λογικα θα υπαρχει και τωρα) να δεις το profile σου σαν καποιος χ χρηστης ωστε να δεις τι βλεπει ο αλλος. Υπάρχει η δυνατότητα. Δίπλα απ' το αρχείο δραστηριοτήτων, κλικάρεις στις τρεις τελίτσες > Προβολή ως.
Dannie Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Για να μην ανοιγω αλλου θεμα με το φεις ξερει καποιος γιατι οταν βαζω τηλεφωνο γνωστων μου στην μπαρα αναζητησης δεν μου βγαζει το προφιλ τους ενω δεν το εχουν απορρητο και δεν με εχουν μπλοκαρει.Παλια μπορουσα να δω αλλα την τελευταια εβδομαδα δεν μου βγαζει κανενα προφιλ.Ξερει καποιος γιατι?
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 43 minutes ago, Penthesilea said: Υπάρχει η δυνατότητα. Δίπλα απ' το αρχείο δραστηριοτήτων, κλικάρεις στις τρεις τελίτσες > Προβολή ως. δεν το ειχα ψαξει αν ισχυει ακομα.αν και δεν βρισκω λογο να το καταργουσαν. 41 minutes ago, Dannie said: Για να μην ανοιγω αλλου θεμα με το φεις ξερει καποιος γιατι οταν βαζω τηλεφωνο γνωστων μου στην μπαρα αναζητησης δεν μου βγαζει το προφιλ τους ενω δεν το εχουν απορρητο και δεν με εχουν μπλοκαρει.Παλια μπορουσα να δω αλλα την τελευταια εβδομαδα δεν μου βγαζει κανενα προφιλ.Ξερει καποιος γιατι? μηπως εχει αλλαξει κατι τελευταια?αν και σε search δεν βρηκα κατι περα απο ενα post πριν 3 χρονια οτι μπορεις να βρεις κανονικα τον αλλον.δεν βρηκα να λεει κατι το αναποδο οσο εψαξα. το δοκιμασα απο το Search bar με τηλεφωνο να βαλω κινητο και μου εβγαλε την σελιδα τουκαταστηματος που ειχε αυτο το νουμερο. με τηλεφωνα δοκιμασα καποια τυχαια αλλα δεν εβγαλε κατι αλλα δεν τα ειχα δοκιμασει πιο παλια για να δω αν επαιζαν.
webparts Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Dannie είπε Για να μην ανοιγω αλλου θεμα με το φεις ξερει καποιος γιατι οταν βαζω τηλεφωνο γνωστων μου στην μπαρα αναζητησης δεν μου βγαζει το προφιλ τους ενω δεν το εχουν απορρητο και δεν με εχουν μπλοκαρει.Παλια μπορουσα να δω αλλα την τελευταια εβδομαδα δεν μου βγαζει κανενα προφιλ.Ξερει καποιος γιατι? Μηπως ετυχε και δεν εχουν δηλωσει αυτοι καπως το κινητο; Σε πολλους δεν το βγαζει,δεν ξερω ποια ρυθμιση ειναι.
Dannie Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, webparts είπε Μηπως ετυχε και δεν εχουν δηλωσει αυτοι καπως το κινητο; Σε πολλους δεν το βγαζει,δεν ξερω ποια ρυθμιση ειναι. Αυτο ρωταω εαν εσεις βαζετε καποιο που ξερετε και σας βγαζει το προφιλ...εμενα το εκανε παλια ενω τωρα οχι(και ειναι δηλωμενα τα κινητα τους).Μηπως αλλαξα κατι στις ρυθμισεις και δεν το ξερω..! Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από Dannie
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 10 hours ago, Dannie said: Αυτο ρωταω εαν εσεις βαζετε καποιο που ξερετε και σας βγαζει το προφιλ...εμενα το εκανε παλια ενω τωρα οχι(και ειναι δηλωμενα τα κινητα τους).Μηπως αλλαξα κατι στις ρυθμισεις και δεν το ξερω..! να αλλαξες εσυ κατι δεν νομιζω.κατι ισως αλλαξαν αυτοι.μπορει να τους βγηκε κανα μυνημα οτι δειτε την ασφαλεια σας κτλ οπως γινεται κατα καιρους απο διαφορες εταιρειες που σου στελνουν ενα email ή σε ξαναβαζουν σε wizard για να ξαναδεις τα Security options σου. το πιο ευκολο θα ηταν να ρωτησεις εναν απο αυτους να σου πει αν αλλαξε κατι σαν τεστ. 11 hours ago, webparts said: Μηπως ετυχε και δεν εχουν δηλωσει αυτοι καπως το κινητο; Σε πολλους δεν το βγαζει,δεν ξερω ποια ρυθμιση ειναι. λογικα οι ιδιοι θα το εχουν διαλεξει ισως.
Dannie Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, poulinos είπε να αλλαξες εσυ κατι δεν νομιζω.κατι ισως αλλαξαν αυτοι.μπορει να τους βγηκε κανα μυνημα οτι δειτε την ασφαλεια σας κτλ οπως γινεται κατα καιρους απο διαφορες εταιρειες που σου στελνουν ενα email ή σε ξαναβαζουν σε wizard για να ξαναδεις τα Security options σου. το πιο ευκολο θα ηταν να ρωτησεις εναν απο αυτους να σου πει αν αλλαξε κατι σαν τεστ. λογικα οι ιδιοι θα το εχουν διαλεξει ισως. Ειπα οτι δεν εχουν αλλαξει κατι.Καποιος που εχει φειςμπουκ μπορει να δοκιμασει με τηλεφωνα στην μπαρα αναζητησης να δει να βγαινουν προφιλ στο δικο του η μηπως σταματησε αυτη η ρυθμιση να υπαρχει.
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 α οκ δεν το ειδα.δοκιμασα με τηλεφωνα και το μονο που μου εβγαλε ειναι αυτο που εγραψα πιο πανω απο ενα καταστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα