webparts Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Dannie είπε Ειπα οτι δεν εχουν αλλαξει κατι.Καποιος που εχει φειςμπουκ μπορει να δοκιμασει με τηλεφωνα στην μπαρα αναζητησης να δει να βγαινουν προφιλ στο δικο του η μηπως σταματησε αυτη η ρυθμιση να υπαρχει. 1 ώρα πριν, poulinos είπε α οκ δεν το ειδα.δοκιμασα με τηλεφωνα και το μονο που μου εβγαλε ειναι αυτο που εγραψα πιο πανω απο ενα καταστημα. Αλλαξε,δε μου βγαζει ουτε το δικο μου πλεον. Εχω βαλει το δευτερο κινητο μου στη σελιδα μου,οταν το εβαλα στην αναζητηση μου εμφανισε κανονικα τη σελιδα
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 24 minutes ago, webparts said: Αλλαξε,δε μου βγαζει ουτε το δικο μου πλεον. Εχω βαλει το δευτερο κινητο μου στη σελιδα μου,οταν το εβαλα στην αναζητηση μου εμφανισε κανονικα τη σελιδα εκανα ενα test.οταν εβαλα το σταθερο στην αναζητηση μου εβγαλε ποστ του καταστηματος που ειχε το τηλεφωνο.οποτε μαλλον ακυρο το σχολιο μου.ας το δοκιμασει και καποιος αλλος που ξερει οτι φιλοι του εχουν βαλει το τηλεφωνο στο Fb.η ο τοπικ σταρτερ να μιλησει με καποιον απο τους φιλους του να δει αν το εχουν αφησει public ή να δοκιμασουν και αυτοι αν βλεπουν αλλων. 1
webparts Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, poulinos είπε εκανα ενα test.οταν εβαλα το σταθερο στην αναζητηση μου εβγαλε ποστ του καταστηματος που ειχε το τηλεφωνο.οποτε μαλλον ακυρο το σχολιο μου.ας το δοκιμασει και καποιος αλλος που ξερει οτι φιλοι του εχουν βαλει το τηλεφωνο στο Fb.η ο τοπικ σταρτερ να μιλησει με καποιον απο τους φιλους του να δει αν το εχουν αφησει public ή να δοκιμασουν και αυτοι αν βλεπουν αλλων. Εγω παντως δεν αλλαξα κατι στις ρυθμισεις μου και παλιοτερα οταν εβαζα το κινητο μου εβγαζε το προφιλ μου. Τωρα δεν το βγαζει. 1
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 δες στο profile σου αν το εχεις Public και καντο δοκιμη με ενα φιλο.αν και λογικα θα το εχουν αλλαξει για να μην παιζει σε κανεναν απο τους δυο σας.
Gkostas2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Παίδες παίζει κάτι στο φβ τις τελευταίες μέρες. Έχει σταματήσει να μου ανανεώνει τα posts όσο συχνά έκανε τις προηγούμενες μέρες, ενώ και έχει σταματήσει να μου δείχνει ποστ απο πολλές σελιδες που εχω κανει like
webparts Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 59 λεπτά πριν, Gkostas2007 είπε Παίδες παίζει κάτι στο φβ τις τελευταίες μέρες. Έχει σταματήσει να μου ανανεώνει τα posts όσο συχνά έκανε τις προηγούμενες μέρες, ενώ και έχει σταματήσει να μου δείχνει ποστ απο πολλές σελιδες που εχω κανει like Υπολειτουργει γτ εχει ζοριστει ο Μαρκ.
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 15 hours ago, webparts said: Υπολειτουργει γτ εχει ζοριστει ο Μαρκ. ναι μην παθει κατι απο το ζορισμα.με τα λεφτα που εχει ακομα και το Facebook να κλεισει θα εχει να ταισει αλλες 20 γενεές μετα απο αυτον. 16 hours ago, Gkostas2007 said: Παίδες παίζει κάτι στο φβ τις τελευταίες μέρες. Έχει σταματήσει να μου ανανεώνει τα posts όσο συχνά έκανε τις προηγούμενες μέρες, ενώ και έχει σταματήσει να μου δείχνει ποστ απο πολλές σελιδες που εχω κανει like δες μην ειναι τιποτα νεες ρυθμισεις ή για καποιο λογο να μην τα κανεις Follow 1
webparts Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, poulinos είπε ναι μην παθει κατι απο το ζορισμα.με τα λεφτα που εχει ακομα και το Facebook να κλεισει θα εχει να ταισει αλλες 20 γενεές μετα απο αυτον. Ελπίζω να καταλαβες οτι κοροιδευω Αν καταλαβα εγω λαθος σορρυ ειμαι απο κακο υπνο
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 13 minutes ago, webparts said: Ελπίζω να καταλαβες οτι κοροιδευω Αν καταλαβα εγω λαθος σορρυ ειμαι απο κακο υπνο Και εγω για αστειο το εγραψα.οτι κοινως οτι και να του κανουν αυτος μια χαρα ειναι.ζωαρα ζει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα