Προς το περιεχόμενο

Mi note 3 bricked?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,πριν 2 εβδομαδες παρελαβα απο το banggood το mi note 3!επειδη δεν ειχα προνοησει για θηκη κ tempered glass δεν το πολυχρησιμοποιουσα!Κ σημερα που πηγα να το δω ηταν νεκρο!Δεν ανοιγε καθολου παρολο που το ειχα φορτισει το προηγουμενο βραδυ..Το εβαλα να φορτισει κ καποια στιγμη ανοιξε αλλα το μονο που εκανε ηταν να δειχνει το λογοτυπο της xiaomi να δειχνει οτι κανει loading κ αυτο ηταν..επικοινωνησα με το καταστημα κ περιμενω απαντηση!Το εψαξα ομως στο ιντερνετ κ καποιοι προτεινουν καποια πραγματα,οπως wipe ολα τα αρχεια κ να περασω αλλη rom κ αλλα..η αληθεια ειμαι οτι εχω ξενερωσει απιστευτα κ δεν ξερω τι να κανω..

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αγόρασα και εγώ από banggood το mi note 3 πριν ένα μήνα περίπου και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Το banggood από όσο ξέρω περνάει την ευρωπαϊκή ρομ στη συσκευή όπως και σε άλλες συσκευές πριν το στείλει, όπως ήρθε και το δικό μου κινητό με την τελευταία και με Ελληνική γλώσσα. 

Σίγουρα επί του τεχνικού υπάρχουν πολύ γνώστες εδώ που ξέρουν καλύτερα από εμένα και θα σε βοηθήσουν. Όσο αφορά το customer service του banggood δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα και αν έχεις πληρώσει με PayPal σε οποιαδήποτε περίπτωση τα πράγματα είναι πιο εύκολα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχήν στο mi note 3 δεν υπάρχει Global ούτε Ευρωπαϊκή που λέτε....μια είναι η rom οποία αυτη και να είναι ,τώρα αν έχει ελληνικά άλλο καπέλο.

Στις 1/3/2018 στις 5:35 ΜΜ, Pad21r είπε

Καλησπερα,πριν 2 εβδομαδες παρελαβα απο το banggood το mi note 3!επειδη δεν ειχα προνοησει για θηκη κ tempered glass δεν το πολυχρησιμοποιουσα!Κ σημερα που πηγα να το δω ηταν νεκρο!Δεν ανοιγε καθολου παρολο που το ειχα φορτισει το προηγουμενο βραδυ..Το εβαλα να φορτισει κ καποια στιγμη ανοιξε αλλα το μονο που εκανε ηταν να δειχνει το λογοτυπο της xiaomi να δειχνει οτι κανει loading κ αυτο ηταν..επικοινωνησα με το καταστημα κ περιμενω απαντηση!Το εψαξα ομως στο ιντερνετ κ καποιοι προτεινουν καποια πραγματα,οπως wipe ολα τα αρχεια κ να περασω αλλη rom κ αλλα..η αληθεια ειμαι οτι εχω ξενερωσει απιστευτα κ δεν ξερω τι να κανω..

Κράτα το Power για 10 δευτερόλεπτα για να κλείσει, άνοιξέ το σε recovery mode (Power + Volume Down) και πάτα Wipe data / Factory reset.

Η μπαταρία είναι φορτωμένη?

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

αν από banggood σου έχουν βάλει οτι ρομ τύχει, μπορεί να  σου φταίει η ρομ. 

Βαλτο αρκετή ώρα να φορτίσει πριν δοκιμάσεις να το ανοίξεις. Αν τα καταφέρεις να ανοίξει

βγάλε ενα screenshot απο το about phone στις ρυθμίσεις, για να δούμε τι ρομ φοράει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...